Ekim doğumlu Terazi bebeklerinin karakterleri..

maşallah 7 aydır uykudan hep gülerek uyanıyor,nazlanıyor,çapkın çapkın bakıyor:))))inşallah değişmez..yalnız yabancı birinin evinde uyandı mı çok ağlıyor..

en çok kakasını yapamadı mı huzursuz..onun dışında genelde keyifli,mutlu bi bebek:)))altı doluyken mümkün değil uyutamazsınız,ama yine ağlamaz..derdini genelde uyumayarak anlatır,çok ağlama huyu yok maşallah kuzuma..

bir de çok metanetli,o huyunu seviyorum,şimdiye kadar aşı yapılırken hiç ağlamadı:))

ah şu diş yüzünden iştahsızlığımız da olmasa(

benim oglusumda oksanmaktan cok hoslaniyor ...boynunun altini liflerken bile hemen kafasini kaldiriyor dahada yapayim diye :)) yuzumu seviyor hep kucagima alinca boynuma sariliyor...cok guleryuzlu herkese gidiyor insanlarla iletisimi cok guzel.....
ya bu ekim bebeklerinin hepsi oksanmayi seviyor anlasilan... :))))))

Evet ya aynen...Antalya'dan babam geldi bize 10 gün sonunda ya ben ağlayarak uyanmayan bebek hiç görmedim dedi giderken.Hep böyleydi,inşallah hepte böyle kalırlar.

Ayrıca çapkın gülüşü çok iyi biliyorum bende:))

Oğlum çok güleryüzlü yüzüne bak gülen bi tip bu yüzdende yılışık diyorum :)) ama tembel ee anasına çekmiş uyuşukluğu anasıda ekim bebikide delikafadulden kendi kendine çok uzun süre oynamaz ama kalabalık ve misafiri çok sever hiç olmadığı kadar uslanır.

Benim oğlum da 5 ekim doğumlu
sıcağa gelemiyor çıplak ayaklarıyla oynamayı seviyor.
Hep güler yüzlü.gece yatağında yatmıyor hep bana sarılı şeklide uyuyo
saçlarıma dokunarak uyumayı seviyor.
Su içmeye bayılıyor

ay çok güldüm anneleri yaa
yabani...deme kuzucuklara öylee melek onlar melek:))

bunları hepsi birbirinin aynı
yerim ben onları yerimm yerimm....

hahahhah evet yaa, misafire bayılıyorlar,
benim kızlar çok meraklı,ilgili,kim ne anlatıyor,uzun uzun gözlerine bakarak dinliyor,
kimin tipi nasıl,ne giymişler gibi uzun uzun inceliyorlar,
bu sayede bayaa bi sakin valit geçiriyorlar..
ay çok güldüm anneleri yaa
yabani...deme kuzucuklara öylee melek onlar melek:))
bilmiyorumkismile tamam tamam
zaten gittikçe değişiyorlar teyzesi yavaş yavaşa.s

bir de öyle susturamadığım bir huysuzlukları yok,uyurken de uyanırken de,
bazen güzdüz uykularından uyandıklarını ancak gidip bakarsam anlıyorum,
iki çocuk bakmama rağmen maşallahımız var,
evdeki düzenlerine sadık,oyuncaklarına sahip çocuklar..

ayy benim oglumda saclarimi tutarak uyumaya bayiliyor yaa yazmayi unutmusum :))
bazende yuzumu oksayarak uyuyor eli yuzumde cekince uyaniyor hemen :))

olur inşallah ekim bebekleri çok uyumlu benimkide yanımda o küçücük kollarını sararak uyuyo yada arkasını dönüyo paşama ben sarılıyorum o zaman daha uzun süre uyuyo. dokunmayı seviyorlar biz onlara dokunmaya zaten bayılıyoruz mis kokulular.

Benım fındıgımda dokunulmaktan ve mıncıklanmaktan felaket hoslanıyor uykusu gelınce ferıstahını tanımaz baba delısı abısınede bayılıyo abısının sesıyle ırkılıyo ama genelde uysal elınden bıseyı alınınca delırıyo aglarken kendınden gecıyo sukur uykularımzda duzene gırdı ama uysal bı bebek benımkı

tatile çıktık,
maşallah sorunsuz harika bir tatildi,
keyifli birer yol arkadaşı,
değişiklikten hoşlanan çocuklar benimkiler..

terazi bebeği olduğundan mıdır bilmiyorum ama, huzurlu, uyumlu, hiç yabancısı yok. hatta ben istiyorum yabancı seçmesini, seçmiyor :)). ağlamaz kolay kolay, 4. dişimiz çıkıyor neredeyse ve hiç anlamadım diyebilirim. uykusundan gülerek uyanır, banyo yapmaya bayılır..canım kızım benim :)).. maşallah bütün kuzularımıza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…