ekim hamileleri... :)

slm kızlar bugun 17 gunum gecti ama hayla adet olamadim dokdora gitmeyi duşunuyorum ama bildigim bi doktor yok sizin varsa tavsiye ettiniz ben daha once cocuk icin gitiyim doktorum vardi cok iyidi ama erkekti değiştirmek istiyorum cunku insan herşeyi anlatamiyor kadin olunca kendini daha rahat hisedersin şimdiden teşekkurler<3

Yok cnm aksine yumurtalıklara daha rahat bakıyorlar. Ultrasonla bakacak zaten gerekirse alttan gerekirse üstten yapıyor. Adetin 3. Günü jinekolojik muayene için uygun. Bence geciktirme
Sesiliaa nerdesin kuzum ben çok agirlastim çok zorlanıyorum ya bebis hiç durmuyor yiğit azı dış çıkarıyor çok huysuz artık alın şu bucurugu dicem ama daha da çok küçük kiyamiyorum bi kaç hafta daha dayanabilsem keşke

günaydınnn kızlarr benn aranında çok yeniyim daha cumartesi günü öğrendim hamileyimm vee üstüne üstlük pko olduğu halde ikinci ayımda kaldım şükürler olsunnn ama henüz çok yeniymiş kese görünmedi umarımm aksi bi durum söz konusu olmaz kanda çıktı yanlız doktor 10 gün sonra gel ancak görürüz dedi inşallah isteyen herkese nasip olurr

Canım benim az sabret az kaldı sen doğunca asıl b.ku yiceksin diyorum anlamıyorsun ki : ) az kaldı az zamanından öncd doğurma çocuğu. Hazırlığını yap güzelce

Canım benim az sabret az kaldı sen doğunca asıl b.ku yiceksin diyorum anlamıyorsun ki : ) az kaldı az zamanından öncd doğurma çocuğu. Hazırlığını yap güzelce
Ayy bi sağ salim dogsaydi yaa yatamiyorum oturamiyom yuruyemiyom nolcak bu halim böyle az daha sabretmem lazım senin ufakliklar napiyor kirkiniz çıkmıştır dimi

Ayy bi sağ salim dogsaydi yaa yatamiyorum oturamiyom yuruyemiyom nolcak bu halim böyle az daha sabretmem lazım senin ufakliklar napiyor kirkiniz çıkmıştır dimi

Çıktı cnm gaz derdimiz var bizim de malesef ve çok yaygaracıyız. Ağlamaya başladı mı susmuyor bi türlü. Arda efendi de çok meraklı maşallah bi cici yapışı var görmen lazım. Herseferinde bıngıldağı nasıl denk getirdiği de ayrı bir muamma

Ayy canım allah yardımcın olsun gaz işi çok zor ya inş benimki gazlı olmaz diye şimdiden dua ediyorum benim oğlum da her gördüğü çocuğa vuruyor kimbilir ufakliga neler etcek çok çekeceğiz gibi gözüküyor

Bir saniye ayırmayacaksın gözünün önünden canım yapacak birşey yok

slm kızlar benim adetim 27 gün geçtikten sonra geldi bugün doktora gittim yumurta takibi yapcaz bide yumurta geliştirici verdi hayirlisi inşallah birgün burdan hamilelik haberimi alırsınız hepinize çok teşekkür

Inşallah canım en kisa zamanda güzel haberlerini alırız seninde bu süre içerisinde hep senin yanındayız moralini yüksek tut rabbim isteyen herkesin evini çınlatsin çocuk sesleriyle

Inşallah canım en kisa zamanda güzel haberlerini alırız seninde bu süre içerisinde hep senin yanındayız moralini yüksek tut rabbim isteyen herkesin evini çınlatsin çocuk sesleriyle
Amin allah razı olsun ilginiz için çok teşekkürler 3 seneye girdik ilk günden beri isitiyoruz ama demeki insan ençok istediği şeyle imtihan olurmuş eşimin dediği gibi sabrın sonu selametir sabirla bekliyoruz allah kimsenin kucağını boş bırakmasın amin

selam kızlar neler yapıyorsunuz?bebişler büyüyor hızla 20kasımda tam 17aylık olcak bizimki. çok fena oldu uyuma problemi var ne yazıkki hep sallamaya alışıktı ama son zamanlar uyumayı reddediyor ikna olması lazım paşanın! off çok zor ben de şimdi odasında büyük beşiği var içine girdim birlikte uyucaz dedim ama tam 1saattir maymun etti beni oynıcam diye sonra ağlaya ağlaya uyudu nasıl alıştırcam bu çocuğa uykuya dalmasını şaştım kaldım ya...
minikkalbim senin doğum da hızla yaklaşıyor kuzum Allah yardımcın olsun inşallah...tekrardan annelik lohusalık hem zor dönemler hem de çok keyifli özlenen dönemler canım ya keyfini çıkarmaya bak bol sütlerin olsun inşallah...

Ay canım çok saol ya benim minik paşa da yakinda gelecek inş. Bu zorlu dönemi kolayca atlatirim sancim falan oluyor şu günler hemen geçse diyorum ama doğunca daha bu zor olcak bunu da biliyorum abisinin tepkisi ne olacak ilgilenmem gereken 2 bebek olacak kısacası mesaim 2 katına çıkacak ama allah sağlık versin hepsi olur geçer diyorum.yigit de sallanarak uyuyor ve cok zorluyor beni artık biri ayağımda biri kucagimda sabahlarim ama bu günlerde sanki daha iyi gibi geliyor bana sanki abi olacağını hissediyor gibi belki dış sıkıntısı vardır senin paşanın da ondan huzursuzdur

canım çıkarcak dişi kalmadıki dişten değil artık sıpalığından yapıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…