- Konu Sahibi tugbali_043
-
- #2.781
Senin şu laflarin yok mu kız kitap yazılır valla Sesiliaa dan seçmelerYok gerçek hayatta biz hepimiz oturuyoruz evi b.k götürüyo cnm : )
Babanem der ki; çok çocuk anayı b.klu babayı da yoklu yaparmış : )
Senin şu laflarin yok mu kız kitap yazılır valla Sesiliaa dan seçmeler
doğru canım 1 çocukla ev eski halini kaybetmişken 2 çocukla ne hallere girer hele oyun yaşına geldiklerinde her yerde bi oyuncak artık oyun odası yaparız çocuklar harici giremez falan yazariz kapıyaAma çok doğru değil mi:)
doğru canım 1 çocukla ev eski halini kaybetmişken 2 çocukla ne hallere girer hele oyun yaşına geldiklerinde her yerde bi oyuncak artık oyun odası yaparız çocuklar harici giremez falan yazariz kapıya
Bende 3 yaşına gelsin bi kreşe göndermeyi düşünüyorum bakalım o gün bi gelsin de çok da hayal kurmayayimHal kalırsa yaparız. Ama 3 yıl sonra rahatım arda kreşe gidecek inş
Bende 3 yaşına gelsin bi kreşe göndermeyi düşünüyorum bakalım o gün bi gelsin de çok da hayal kurmayayim
Bi arkadas vardı tahlil sonucu çıkacaktı haber var mı inş. Hamistir de güzel haberlerle döner bize
kızlarr nasılsınız? sesilia minikkalbim sizin diyologları okudum da insan yeni bebek özlemi çekiyor:) mis kokusu pamuk elleri ayhh çok tatlı oluyorlar yaa...
Canım o konularda hiç bilgim yok ama inş. Değerin artar da kavuşursun bebisineKizlar ben bugun kan testi yaptirdim 2.83 cikti.5 ekimde catlama ignesi oldum 6-7-8 iliski oldu. Doktorumu aradim degerin cok dusuk 5in alti negatif degerlendirilir ama yine bu deger bazen artabiliyo yuzde 15 sansin var dedi adet tarihinde yani 21 22si gibi tekrar test yap dedi. Var mi boyle olan aranizda. Yoksa kesin negatif mi sizce
Canım hiç beklemeyin bak hemen sizde bi bomba patlativerin hemen aradan ciksin valla rahata alismadankızlarr nasılsınız? sesilia minikkalbim sizin diyologları okudum da insan yeni bebek özlemi çekiyor:) mis kokusu pamuk elleri ayhh çok tatlı oluyorlar yaa...
Merhaba arkadaslar tecrubelerinizden faydalanmak isterimm benim 28 gunde bur adet oluyorum gecen ay 5 gun geciktim ama adet oldum bu ay 9 gun gecti ama 2 gundur kahverengi az miktarda akinti seklinde kanamam oluyo 4gun once test yaptim negatif cikti ilk defa boyle bisey oluyo boyle olup hamile kalan varmi ? Bu arada bebisleriniz saglikli sihatlu dogar ins allah bizlere dw nasip eder
6. gün yaptığımda negatif çıkmıştı canım sonra yapmadım hiç ama dün gece adet oldum biter bitmez dr gidicem en son 6 ay önce gittim kist falan yoktu inş çıkmaz öyle birşey bilgin için teşekkür ederimCanım böyle olup hamile kalan var da, testin negatif üstelik adet 9 gün geçmesine rağmen negatif ve geçen ay da gecikmişsin. Hamile değilsin bi onda baştan anlaşalım da. Bana kist varmış gibi geldi. Acil bi doktora git sen canım
6. gün yaptığımda negatif çıkmıştı canım sonra yapmadım hiç ama dün gece adet oldum biter bitmez dr gidicem en son 6 ay önce gittim kist falan yoktu inş çıkmaz öyle birşey bilgin için teşekkür ederim
aa bu sekilde nasil bakiyolarki alttan mi bakiyolar peki adetliyken cok sacma degil mi canimAdetken gel diyecek sana. Çünkü bu tarz şeylere adetliyken bakmayı tercih ediyorlar. Aslında tam zamanıymış bence.
Aaa bu s
aa bu sekilde nasil bakiyolarki alttan mi bakiyolar peki adetliyken cok sacma degil mi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?