ekim hamileleri... :)

doğru canım 1 çocukla ev eski halini kaybetmişken 2 çocukla ne hallere girer hele oyun yaşına geldiklerinde her yerde bi oyuncak artık oyun odası yaparız çocuklar harici giremez falan yazariz kapıya

Hal kalırsa yaparız. Ama 3 yıl sonra rahatım arda kreşe gidecek inş

kızlarr nasılsınız? sesilia minikkalbim sizin diyologları okudum da insan yeni bebek özlemi çekiyor:) mis kokusu pamuk elleri ayhh çok tatlı oluyorlar yaa...

kızlarr nasılsınız? sesilia minikkalbim sizin diyologları okudum da insan yeni bebek özlemi çekiyor:) mis kokusu pamuk elleri ayhh çok tatlı oluyorlar yaa...

Ya muhteşem bi duygu canım sanki hiç yaşamamış gibi oluyor insan. Ama çooook zor. Yine de canları sağolsun.
Napıyosun ne var ne yok? Senin sıpa nasıl?

Kizlar ben bugun kan testi yaptirdim 2.83 cikti.5 ekimde catlama ignesi oldum 6-7-8 iliski oldu. Doktorumu aradim degerin cok dusuk 5in alti negatif degerlendirilir ama yine bu deger bazen artabiliyo yuzde 15 sansin var dedi adet tarihinde yani 21 22si gibi tekrar test yap dedi. Var mi boyle olan aranizda. Yoksa kesin negatif mi sizce

Canım o konularda hiç bilgim yok ama inş. Değerin artar da kavuşursun bebisine

Merhaba arkadaslar tecrubelerinizden faydalanmak isterimm benim 28 gunde bur adet oluyorum gecen ay 5 gun geciktim ama adet oldum bu ay 9 gun gecti ama 2 gundur kahverengi az miktarda akinti seklinde kanamam oluyo 4gun once test yaptim negatif cikti ilk defa boyle bisey oluyo boyle olup hamile kalan varmi ? Bu arada bebisleriniz saglikli sihatlu dogar ins allah bizlere dw nasip eder

Canım böyle olup hamile kalan var da, testin negatif üstelik adet 9 gün geçmesine rağmen negatif ve geçen ay da gecikmişsin. Hamile değilsin bi onda baştan anlaşalım da. Bana kist varmış gibi geldi. Acil bi doktora git sen canım

6. gün yaptığımda negatif çıkmıştı canım sonra yapmadım hiç ama dün gece adet oldum biter bitmez dr gidicem en son 6 ay önce gittim kist falan yoktu inş çıkmaz öyle birşey bilgin için teşekkür ederim

Adetken gel diyecek sana. Çünkü bu tarz şeylere adetliyken bakmayı tercih ediyorlar. Aslında tam zamanıymış bence.

Aaa bu s

aa bu sekilde nasil bakiyolarki alttan mi bakiyolar peki adetliyken cok sacma degil mi canim

Yok cnm aksine yumurtalıklara daha rahat bakıyorlar. Ultrasonla bakacak zaten gerekirse alttan gerekirse üstten yapıyor. Adetin 3. Günü jinekolojik muayene için uygun. Bence geciktirme

Ee napiyonuz bakalım ne var ne yok mikrolif ogluskon nasıl Sesiliaa senin bebikolar da iyidir umarım benim oğluslarda iyiler şükür ne çok erkek var bizim topikte yaa bkm ve emos Nerdesiniz yaff gelin artık ozlettiniz kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…