- 10 Temmuz 2014
- 2.766
- 2.974
- 158
- 31
- Konu Sahibi tugbali_043
-
- #2.761
galiba ben kendimi kandiriyorum siz haklisiniz bi doktora gitcem çok teşekkurlerİnşallah hamilesindir canım benimki sadece varsayım ama hamilelikte akıntı oluyor. Mide bulantısı falan bişey yok mu? Şu an hamileysen 6 haftalık falan olması lazım
Gerçi benim hiç bulantım olmadı
galiba ben kendimi kandiriyorum siz haklisiniz bi doktora gitcem çok teşekkurler
ayy çift cizgi diyince hecanlandim şimdi tabi sonucu yazarimBence sen bi test yap bakalım çift çizgiyi görücez gibi geliyo bana. Sonuçtan da mutlaka haberdar et
ayy çift cizgi diyince hecanlandim şimdi tabi sonucu yazarim
Yok daha annem çalıştığı için gelemedi onunda aklı bende kötü olsam da söylemiyorum ıyim diyorum daha fazla beni dusunmesin diye ama anneler hissediyor ya gün azaldikca sıkılıyor insan eski gobeksiz halime dönmek için can atıyorumYavrum benim. Geçer geçer meraklanma sen. Yanına kimse gelmedi mi daha?
Yok daha annem çalıştığı için gelemedi onunda aklı bende kötü olsam da söylemiyorum ıyim diyorum daha fazla beni dusunmesin diye ama anneler hissediyor ya gün azaldikca sıkılıyor insan eski gobeksiz halime dönmek için can atıyorum
Kizlar acil cevap başka birşeyin tahlili icin kan verince gebelik varsa cikarmi lutfen acil cevap
Saol canim ya inş. Az kaldı deyip teselli etmeye çalışıyorum sürekli kendimi ama ilk hamilelik çok kolaymis gerçekten bakmak zorunda olduğun bi küçük çocuk olunca işler değişiyor en temel ihtiyaçlarını bile yeri geliyor erteliyorsunÇok iyi anlıyorum canım. Doğumdan hemen sonra rahatlayacaksın merak etme. Hatırlasanacdon 1,5 ayda ne bunalıma girmiştim. Off! Allah yardımcın olsun sabırlar versin rabbim sana.
Bugun kan testi yoptim yarin alcam dua edin çook istiyoruz sonucu yazarimHayır istemezsen çıkma b-hcg başka bi test doktor istem yapacak özel okarak hayırdır?
Bugun kan testi yoptim yarin alcam dua edin çook istiyoruz sonucu yazarim
Saol canim ya inş. Az kaldı deyip teselli etmeye çalışıyorum sürekli kendimi ama ilk hamilelik çok kolaymis gerçekten bakmak zorunda olduğun bi küçük çocuk olunca işler değişiyor en temel ihtiyaçlarını bile yeri geliyor erteliyorsun
Bi de lohusa sendromuna yakalanmam inş. Bu halimden şikayet ederken daha beter olmayayım da allah korusun yaa valla doğumdan sonra tempo daha çok artacak ama en azından piskolojim düzgün olacak diye seni örnek alıp avunuyorumCanım valla daha yeni atlattım işte biliyosun. Cidden zor ve seni çok iyi anlıyorum. İnanılmaz bunalımdaydım ben de ama doğum sonrası hemen bitiyo sıkıntılar. Kırkım da çıktı sayılır şu 3-5 günü de atlatırsam benden iyisi yok. Darısı başına inşallah ama doğduktan sonra da zor. Senin oğlan da benimki gibi haylaz. Allah yardımcın olsun.
Ins güzel haberler getirirsen canım bizeBugun kan testi yoptim yarin alcam dua edin çook istiyoruz sonucu yazarim
Bi de lohusa sendromuna yakalanmam inş. Bu halimden şikayet ederken daha beter olmayayım da allah korusun yaa valla doğumdan sonra tempo daha çok artacak ama en azından piskolojim düzgün olacak diye seni örnek alıp avunuyorum
Profil resmine bayıldımYok kuzum diorum ya vaktin olmayacak depresyona girmeye. Depresyon boş adam işi : )
Profil resmine bayıldım
Aynen yaa gerçek hayatta tam tersi oluyor ama neyse caktirmaBen deeee. Resimlerde avutuyoruz kendimizi artık
Aynen yaa gerçek hayatta tam tersi oluyor ama neyse caktirma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?