- 24 Haziran 2012
- 1.966
- 4.361
- 133
- 52
- Konu Sahibi tugbali_043
-
benimde sat 4 eylül canım ama ben çok geç yumurtlamışım 26 sında üstüne görme gibi bişey oldu o yüzden şu an 4- 5 haftalık falan bebeği görmeden hesap yapamayız dedi doktorum benimde 213 çıktı 4 gün sonra 1148 çıktı benim doktorumda iyi dedi keseyi de gördük ama kalp atışları için 2 haftamız var ben korkuyorum bi görseydim rahatlardım sen gördün mü canım kalp atışlarınıcanım benim sat 3 eylül ve 32 günde bir oluyodum. 8 ekim de gittim bhcg 756 ydı. 11 ekimde tekrar gittiğimde 1986 olmuş.. dr um çok güzel bi şekilde yükselmiş dedi..
merhaba arkadaşlar. bende 4+5 günlük hamileyim. benimki riskli biraz. sevinemedim doğru dürüst korkudan. rabbim hepimize sağ sağlim kucağımıza almayı nasip eder inşallah
benimde sat 4 eylül canım ama ben çok geç yumurtlamışım 26 sında üstüne görme gibi bişey oldu o yüzden şu an 4- 5 haftalık falan bebeği görmeden hesap yapamayız dedi doktorum benimde 213 çıktı 4 gün sonra 1148 çıktı benim doktorumda iyi dedi keseyi de gördük ama kalp atışları için 2 haftamız var ben korkuyorum bi görseydim rahatlardım sen gördün mü canım kalp atışlarını
arkadaşlar dün hafif pembemsi bugunde kırmızı sanki adet kanaması gibi kanamam oldu yarın doktora gideceğim ama biraz endişelendim bide dün gece kotu rüyalar gördüm bebeğimle ilgili yarın umarım güzel haberler alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?