ekim hamileleri... :)

Bende henüz bulantı yok zaten olsada kullandığım ilaçlardan olabilir. Sadece iştahım yerinde ve göğüslerim sızlıyor. Bulantı iyiye işaret Demekki hamilelik hormonların çalışıyor. Maşallah sana. İnşallah darısı benim başıma

ilk kez bu sabah bi kez bulantım oldu ama çok hafif inşallah hep böyle olur hatta hiç olmaz Çok güzel bir duygu ya işe falan gidiyorum ama elim hep göbeğime yakın sanki elimi çeksem birşey olacak oyy annesinin mercimeği o yer annesi onu :)

merhaba arkadaşlar. bende 4+5 günlük hamileyim. benimki riskli biraz. sevinemedim doğru dürüst korkudan. rabbim hepimize sağ sağlim kucağımıza almayı nasip eder inşallah

canım benim sat 3 eylül ve 32 günde bir oluyodum. 8 ekim de gittim bhcg 756 ydı. 11 ekimde tekrar gittiğimde 1986 olmuş.. dr um çok güzel bi şekilde yükselmiş dedi..
benimde sat 4 eylül canım ama ben çok geç yumurtlamışım 26 sında üstüne görme gibi bişey oldu o yüzden şu an 4- 5 haftalık falan bebeği görmeden hesap yapamayız dedi doktorum benimde 213 çıktı 4 gün sonra 1148 çıktı benim doktorumda iyi dedi keseyi de gördük ama kalp atışları için 2 haftamız var ben korkuyorum bi görseydim rahatlardım sen gördün mü canım kalp atışlarını

Bende aranıza yeni katıldım. 4+3 günlük hamileyim. Benimde inanılmaz kasık ağrım var ama bu normal önümüzdeki hafta salı günü doktora gideceğim. Umarım herşey yolundadır. Sizin Beta hcg değeriniz kaç çıktı.

Güzel hamişler,ben de aranıza yeni katılıyorum.İnş sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız Rabbimin izniyle:)
Bu siteyi o kadar çok takip ediyordum,okudukça ağladığım zamanlarda oldu ama acaba ben de buraya yazabilecekmiyim diyordum.Çok şükür Rabbim nasip etti,ben de 6+6 günlük hamileyim :) İnş sağlıklı ve hayırlı bir gebelik geçiririz:)

aslında 6 +4üm ama geç döllenme duyamadık kalbini malesef bayramdan sonra inşallah duyacağız bu sürede yetişir buyuk ihtimal normale girer dedi 2 hafta geriden geliyorum yoksa umarım arayı kapatırız 2 gundur mide bunaltım var bide karnımda ağrı var kasıklarımda yok ama karnım ağrıyo çok gazım var beta 1730 çıkmıştı 5 gün önce kalbini bi duysam rahatlayacağım biraz şu 2 hafta bi geçse bayram sonrası olsa gitsek doktorumuza :44:

merhaba arkadaşlar. bende 4+5 günlük hamileyim. benimki riskli biraz. sevinemedim doğru dürüst korkudan. rabbim hepimize sağ sağlim kucağımıza almayı nasip eder inşallah

Hayirli olsun arkadaşım. Bende seninle aynı durumdayım. Ne sevinebiliyorum nede heyecan hissediyorum. Allah büyük. İnşallah ikimizde sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alırız.

Geceleri çok kötü rüyalar görüyorum. Sizede oluyormu yoksa benim kuruntularım yüzündenmi?

Son düzenleyen: Moderatör:

bende 15 ekimde keseyi gördüm vajinal ultrasondan duyuluyomuş ama ben istemedim cnm.. 23 ekimde gitcez bakalım dr duyarız kalp atışlarını dedi inşallah duyunca yazarım canm :)

Bende aranızdayım artık kızlar :) tam olarak ne kadarlık bilemiyorum ama tahminen 4 haftalık pazartesi öğrenicem inş.

merhaba ben de 4 aylık hamileyim:) 2.çocuğum olacak kısmetse..sizlerle bu başlık altında paylaşımda bulunmak çok güel olacak,yeni öğrenenlere hayırlı olsun,isteyenlere de Allah en kısa sürede nasip etsin...

mrb kızlar benimde sat 3 eylül. 6 hafta 6 gün hamileyim. kalp atışlarını bugün duyduk cok güzel bir duygu.Allah sagsalim kucağımıza almayı nasip etsin inş

arkadaşlar dün hafif pembemsi bugunde kırmızı sanki adet kanaması gibi kanamam oldu yarın doktora gideceğim ama biraz endişelendim bide dün gece kotu rüyalar gördüm bebeğimle ilgili yarın umarım güzel haberler alırım

üzülme canım böyle şeyler olabiliyor hemen kötüye yorma güzel şeyler dülşün.bol bol su iç ve yat dinlen.kendini üzüp bebeğinide etkileme.

oncelikle yeni gelen hamilelerimize hayirli olsun diyorum. insallah sorunsuz hamilelikler yasar yavrularinizi sag salim kucaklariniza alirsiniz ve benim yasadigim hicbiseyi yasamazsiniz. ben ilk defa bugun mide bulantisi hissettim ama ilaclardanmi yoksa hamileliktenmi bilmiyorum. yuksek riskli bir hamileligim oldugu icin ne dusunecegimi bilemedim. hayra yormak sevinmek istiyorum bir yandanda sevinmeye korkuyorum. hayirlisi neyse o olsun artik. 1 hafta 10 gun icinde belli olur sanirim. daha onceki dusuklerimi hep 6. haftada kaybettim o yuzden bu hafta cok korkutuyor beni. kontrolum haftaya persembe gunu. insallah bir mucize olur ve bebegimin kalbinin attigini gorurum. daha onceki kaybettiklerimde hic kalp atisi olmadan bitmisti hic gorememistim. insallah bu defa o duyguyu yasarim. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Bu arada Haziranda dogum yapacak olanlar diye baska bir baslik var. orayada yaziyormusunuz?

birazdan doktora gideceğim kanamam var nolur dua edin bana güzel haberler alayım korkuyorum ilk hamileliğim 1,5 yıllık uğraş sonunda hiç beklemediğim bi anda kaldım bebeğim benimle kal umarım tehlikede değildir şu an duygularım çok karışık bir an önce randevu saatim gelsin baksın dotor geçmiyor vakit korkudan umarım akşam buraya güzel şeyler yazarım zaten gece yazsamsam anlayın siz durumu uzuntuden elim gitmemiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…