ekim hamileleri... :)

kalp atışlarını duyduk çoooooooooooooooooooooooook mutluyum :)) sağlıklıymış bebeğim inşallah sizde bi sorun yoktur?
Cok sevindim canim benim. Allah devamini getirsin saglikli bir sekilde kucagina aldigin gunude gorursun insallah. Darisi bizim gibi bekleyenlerin basina.

kalp atışlarını duyduk çoooooooooooooooooooooooook mutluyum :)) sağlıklıymış bebeğim inşallah sizde bi sorun yoktur?

hayırlı olsun canım allah senin gibi diğer arkadaşlarada kalp atışı seslerinin duyulmasını nasip etsin sana birşey sorucam ben sat 11 eylül doktor dün gittim daha 7mm dedi ve kalp atışı falan yok sence normal bi durummu ?

benim de sat 9 eylül beta hcg 528 5-6 haftalık gebeymişim..Ama kasılmalarım, karın şişkinliğim, ve fazla cana gaz problemlerim var korkuyorum 1,5 sene önce hamile kalmıştım 6 haftalık maalesef düştü şimdi bebeğim süpriz oldu bana cok sevindim ama hevesimin kursagımda kalmasından korkuyorum öbürü gibi ( progestan içiyorum gunde 2 kere ve foli asit gunde bir kere .. İnşAllah Rabbim bebeklerimizi elimize aldıgımız gunleri de saglıklı bir şekilde gösterir ...

kızlar aranızda kuyruk sokumu ve bacağı ağrıyan var mı?dün öğrendim hamile olduğumu ama çok endişeliyim çünkü daha önce dış gebelik yaşamıştım...

sat 28 eylül bhcg yaptırdım ve sonuççç 58 çikti 2 tane bebek kaybım var pıhtılaşmadan dolayı tedirginim ama bi yandanda çok mutluyum bugün kahve rengi akıntım oldu normalmı bilmiyorum
adetime 2 gün war rabbim herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn..

o kadr küçük ki daha duymaman normal :)) 7 haftalık olduğu zaman sende duyarsın canım endişelenme :) geçen hafta gittiğimde bende sadece keseyi görmüştüm :) ALLAHım sanada nasip etsin o duyguyu :)

Bende hamileyimmmmm :) Dün öğrendim. 2 haftalıkmış... Allah'ım istediğimizi verdi. Her isteyene verir inşallah.

kızlar aranızda kuyruk sokumu ve bacağı ağrıyan var mı?dün öğrendim hamile olduğumu ama çok endişeliyim çünkü daha önce dış gebelik yaşamıştım...

benim bir hafta kadar sol bacagim agridi ama gecti simdi. doktora soyledim normal demisti. onlar zaten herseye normal diyolar. kuyruk sokumunu ilk defa duydum. baska birseydende olabilir. 5 haftalikken ultrasonla alttan bakarlarsa kesenin rahim icinde olup olmadigini gorebilirler sanirim. bence bi kontrol ettir. insallah bir sorun yoktur. hamileyken garip agrilar olabiliyormus.

selam kızlar.
bende 5+6 haftalık hamıleyım..daha bebegımın kalp atıslarını duymadım ınsallah bayram sonrası kalp atıslarını duymayı allahım nasıp eder..benım 4 gundur asırı mıde bulantım ve kusmam var her sabah yatagımdan kusmak ıcın kalkıyorum ıkı gundur hıc bısey yıyemedım cok sukur bugun bıraz daha ıyıyım doktorumu arayıp ılac önermesını soyledım ve o ılactan sonra bıraz daha ıyıyım..bısey sorucam ya ben hamıle kaldıgımdan berı benım hıc bır sekılde akıntım falan olmadı anormallık varmıdır? cunku duyuyorum okuyorum hamıle olan ınsanda vajınal akıntılar artarmıs bebek yerlestıgınden falan ama bende hıc ama hıc akıntı yok.

hayirli olsun canim. mide bulantilarin ne kadar erken baslamis. Allah yardimcin olsun sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah. akinti konusunu ben bilmiyorum malesef.

hayirli olsun canim. mide bulantilarin ne kadar erken baslamis. Allah yardimcin olsun sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah. akinti konusunu ben bilmiyorum malesef.

tesekkur ettım canım..evet ya cok erken basladı etrafımdakı herkes aynı seyı soyluyo valla ulantım yok nezaman baslıcak dıyenler var ya sakın ozenmesın

teşekkür ederim cevap yazdığın için bir şey daha sormak istiyorum kasıklarında batma gibi bir his varmıydı peki benim sol kasığım çok batıyorda...

teşekkür ederim cevap yazdığın için bir şey daha sormak istiyorum kasıklarında batma gibi bir his varmıydı peki benim sol kasığım çok batıyorda...

evet kasıklarda batma bel ağrısı özellikle olabiliyor olabildiğince rahat olmaya çalış insan kendini ne kadar dinlerse o kadar hasta oluyor.Allah yardımcımız olsun inşaallah hayırlısıyla sağ salim kavuşmak nasip olur bebeklerimize

İki saattir kraker yemekten helak oldum :26: çıkaramıyorum ama sürekli bi bulantı var ya. Kocamı uyuttum erkenden ama hiç uykum yok bulantıdan uyuyamıyorum

ewt canım bende de var kasık agrısı ve bel agrısı kötü bir seyler mi var diyorum içimden ama olmaz inş.. benim mide bulantılarım yok devamlı şişlik ve gaz sorunum var acaba benim gibi olan var mı ? bayramdan sonra salı günü tekrar kan testi yapılıp degerlere bakıcak dr. sonra da inş keseye.. dualarınıza gönülden içtemlikle aminn ..Rabbim isteyen bekleyen herkese de nasip etsin bu güzel gün hürmetine ..bize de elimize aldıgı günleri gösterir inş..

Adet günümden bir gün önce çok şiddetli kasık ağrım olmuştu. Tamam dedim adet oluorum ve birsürü ağrı kesici içtim. 2 gün sonra kanamam gelmeyince hamile olduğumu öğrendim. O gün bu gündür ara sıra kasıklarım ağrıyor. Daha önceki hamileliklerimde belimde ağrımıştı bu defa hiç bel ağrım olmadı ama bacaklarım özellikle sol bacağım çok ağrıdı. Bugünlerde ise midem anormal kötü. Bulantım yok ama midemde bir kazınma var yesem bile geçmiyor birde ekşiyor ve yanıyor. Hiç keyfim yok. Kullandığım Progesterone fıtıllerinden dıye düşünüyorum.

Herkese hayırlı bayramlar. Bebekleriniz ve göbeklerinizle mutlu huzurlu bir Bayram geçirirsiniz umarım. Allah hepimizin gönlündekini nasip etsin ve bu mübarek günlerin hatırına zamanı geldiğinde bebeklerimizi bize sağ salim kavuştursun. Amiiin. Herkese sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…