- Konu Sahibi tugbali_043
-
Cok sevindim canim benim. Allah devamini getirsin saglikli bir sekilde kucagina aldigin gunude gorursun insallah. Darisi bizim gibi bekleyenlerin basina.kalp atışlarını duyduk çoooooooooooooooooooooooook mutluyum :)) sağlıklıymış bebeğim inşallah sizde bi sorun yoktur?
kalp atışlarını duyduk çoooooooooooooooooooooooook mutluyum :)) sağlıklıymış bebeğim inşallah sizde bi sorun yoktur?
hayırlı olsun canım allah senin gibi diğer arkadaşlarada kalp atışı seslerinin duyulmasını nasip etsin sana birşey sorucam ben sat 11 eylül doktor dün gittim daha 7mm dedi ve kalp atışı falan yok sence normal bi durummu ?
kızlar aranızda kuyruk sokumu ve bacağı ağrıyan var mı?dün öğrendim hamile olduğumu ama çok endişeliyim çünkü daha önce dış gebelik yaşamıştım...
selam kızlar.
bende 5+6 haftalık hamıleyım..daha bebegımın kalp atıslarını duymadım ınsallah bayram sonrası kalp atıslarını duymayı allahım nasıp eder..benım 4 gundur asırı mıde bulantım ve kusmam var her sabah yatagımdan kusmak ıcın kalkıyorum ıkı gundur hıc bısey yıyemedım cok sukur bugun bıraz daha ıyıyım doktorumu arayıp ılac önermesını soyledım ve o ılactan sonra bıraz daha ıyıyım..bısey sorucam ya ben hamıle kaldıgımdan berı benım hıc bır sekılde akıntım falan olmadı anormallık varmıdır? cunku duyuyorum okuyorum hamıle olan ınsanda vajınal akıntılar artarmıs bebek yerlestıgınden falan ama bende hıc ama hıc akıntı yok.
hayirli olsun canim. mide bulantilarin ne kadar erken baslamis. Allah yardimcin olsun sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah. akinti konusunu ben bilmiyorum malesef.
benim bir hafta kadar sol bacagim agridi ama gecti simdi. doktora soyledim normal demisti. onlar zaten herseye normal diyolar. kuyruk sokumunu ilk defa duydum. baska birseydende olabilir. 5 haftalikken ultrasonla alttan bakarlarsa kesenin rahim icinde olup olmadigini gorebilirler sanirim. bence bi kontrol ettir. insallah bir sorun yoktur. hamileyken garip agrilar olabiliyormus.
teşekkür ederim cevap yazdığın için bir şey daha sormak istiyorum kasıklarında batma gibi bir his varmıydı peki benim sol kasığım çok batıyorda...
evet kasıklarda batma bel ağrısı özellikle olabiliyor olabildiğince rahat olmaya çalış insan kendini ne kadar dinlerse o kadar hasta oluyor.Allah yardımcımız olsun inşaallah hayırlısıyla sağ salim kavuşmak nasip olur bebeklerimize
evet kasıklarda batma bel ağrısı özellikle olabiliyor olabildiğince rahat olmaya çalış insan kendini ne kadar dinlerse o kadar hasta oluyor.Allah yardımcımız olsun inşaallah hayırlısıyla sağ salim kavuşmak nasip olur bebeklerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?