- Konu Sahibi tugbali_043
-
kızlar benimde sat 26 eylüldü. ve bu ay hamiş olduğumu öğrendim. doktor muayenesinde keseyi gördük çok şükür. 2 hafta sonra kalp atışlarını görmek için çağırdı doktor. İnşallah herşey yolunda gider. İnşallah bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız. doğumum kısmetse 3-4 temmuz olacak.
kızlar benimde sat 26 eylüldü. ve bu ay hamiş olduğumu öğrendim. doktor muayenesinde keseyi gördük çok şükür. 2 hafta sonra kalp atışlarını görmek için çağırdı doktor. İnşallah herşey yolunda gider. İnşallah bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız. doğumum kısmetse 3-4 temmuz olacak.
benimde seninle sat tarihim aynı cnm ama ben daha dr gitmedim kese görünmez die çarşamba gidicem umarım gittigimde görürüm
benimde seninle sat tarihim aynı cnm ama ben daha dr gitmedim kese görünmez die çarşamba gidicem umarım gittigimde görürüm
canım ben keseyi gördüm çok şükür. ama alttan muayene oldum. alttan daha erken görünüyor diye ve netten yaptığım araştırmalara göre bir sakıncası olmadığını öğrendim. kalp atışlarınıda 2 hafta sonra duyarız dedi doktor.
bende 5hafta 2günlük hamileyim ama daha dr gitmedim çarşamba gitmeyi düşünüyorum gittigimde kese falan görünür mü acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?