ekim hamileleri... :)

bende bende :)) benim ikinci bebeğim geliyor cuma günü doktor randevumuz var umarım keseyi görürüz
benimde sağ kasığıma doğru sert bir ağrı oluyo bazen :26:

merhabalar kızlar. bende nihayet katıldım aranıza. ekimin sonunda yakaladım bebişi

sat 19 eylüldü..su an 6+1 haftalık hamileyim..mide bulantılarım dısında pek sıkıntım yok,daha henüz kusmadım :)) agustosta zorunlu nedenlerden dolayı kürtaj olmustum,bebegim geri geldi çok mutluyumm :)

çok şiddetli ağrılarım vardı ve dış gebelik yaşadığımı sanmıştım(8 ay önce ilk hamileliğim dış gebelikti)ama çok şükür bugün kesemide yolk kesesinide gördüm.5+4 bugün.
haftaya kalp atışını dinlemek için çağırdı doktorum umarım herşey yolunda gider...

sat 21 eylül ben de aranıza yeni katıldım daha ultrasona girmedim kalp atışlarını ne zaman duyarım arkadaşlar?

bugün bir iş görüşmesine gittim çook olumlu geçti. akşam da 6. çı testi yaptım beş silik test sonnda bügün net bir çizgi .. ben hamişim. yarın kan testide yaptıracağım. çarşamba doktor randevum var. iş se bir hafta içinde tam belli olacak, hayırlısı diyorum kızlar. belki bebişim bana 2 aydır bulamadığım işide getirmiş olur. gerçi ben inş. müh. yoğun bir tempo olcak ama çocukta yaparım kariyerde..

bugün bir iş görüşmesine gittim çook olumlu geçti. akşam da 6. çı testi yaptım beş silik test sonnda bügün net bir çizgi .. ben hamişim. yarın kan testide yaptıracağım. çarşamba doktor randevum var. iş se bir hafta içinde tam belli olacak, hayırlısı diyorum kızlar. belki bebişim bana 2 aydır bulamadığım işide getirmiş olur. gerçi ben inş. müh. yoğun bir tempo olcak ama çocukta yaparım kariyerde..

kızlar benimde sat 26 eylüldü. ve bu ay hamiş olduğumu öğrendim. doktor muayenesinde keseyi gördük çok şükür. 2 hafta sonra kalp atışlarını görmek için çağırdı doktor. İnşallah herşey yolunda gider. İnşallah bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız. doğumum kısmetse 3-4 temmuz olacak.

aydı zamanda diliminde devam ediyoruz inş. sorunsuz bir hamilelik geçiririz.tebrikler canım.

bende 5hafta 2günlük hamileyim ama daha dr gitmedim çarşamba gitmeyi düşünüyorum gittigimde kese falan görünür mü acaba

mrb arkadaslar yardımcı olur musunuz? ilişkiden kaç gün sonra kan testi yaptırırsam öğrenebilirim gebeliği??

Son düzenleme:
bende 5hafta 2günlük hamileyim ama daha dr gitmedim çarşamba gitmeyi düşünüyorum gittigimde kese falan görünür mü acaba

Canım ben 5+ 6 da gittim normal ultrasondan kalp atışı bile vardı çok şükür. Keseyi bırak kalp atışını bile duyabilrsin

inş cnm ya benim 1 düşük olmuştu o yüzden çok korkuyorum bu seferde bişey olucakmış gibi gelio

son adet tarihim 27 eylüldü belirtileri vardı ama emin olamadım 1 kasımda öğrendim hamile olduğunu hemen kan testti yaptırdım emin olmak için 5896 öçıktı degerim sonra doktora gittim doktor gebelik var dedi dış gebelik değil dedi 2 hafta sonr agel kalp atışını görelim dedi umarım hersey yolundadır kan degerleri nasıl sizce?11 aylık evliyim yasmin kullanıyordum bıraktıktan 6 ay sonra hamile kaldım aslında olmaz diye düşünüyordum ,ilaçtan dolayı oldu sağlıklı bir sekilde kucağımıza almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…