Maalesef. Çarşamba düşük yaptım.o gün kötüydüm ama su an ıyıyım.onumuze bakıcaz.dr sana yapılacak herseyı yaptım dıyor açıklaması yok bu işin.saglıklı bebek oluncaya kadar devam.Allahım ısteyen herkese versin!!
Dualarimiz seninle canim insallah sende kavusursun bebegine..Kızlarr tutmayın beni haftaya cuma tansferim var yılın ilk topiğin son hamişi olayım nooooluuurrrr bana dua edin hele de hamişler sizin duanız daha makbullll
Canim cok uzuldum insallah en kisa surede yine versin Rabbim.Uzmesin bi dahaMaalesef. Çarşamba düşük yaptım.o gün kötüydüm ama su an ıyıyım.onumuze bakıcaz.dr sana yapılacak herseyı yaptım dıyor açıklaması yok bu işin.saglıklı bebek oluncaya kadar devam.Allahım ısteyen herkese versin!!
Gozun aydin canim.ilerlemis o ilerleyecegi kadar zaten hersey yolunda gidecek inşallahcanım çıktı 1615 sonucum.çok şükür.inşallah güzel güzel ilerler.sende iyisin inşallah
Cok sagol canim.Allah korusun erken dogum falan yok.Ama en erken ben yapcam diye odum koptu.Rabbim yardim etsin insallah hepimizeAyy çok sevindim canimmm sen bize erken doğum yaptircan :) şaka bi yana dikkat et kendine güzelce dinlen şekerim hadi gözün aydın inşallah
her zamanki gibi ben en son gidicem kalp atışı için haftaya cuma. 7+5 te olucam. bu doktorun bana kastı mı var yaa
Kızlarr tutmayın beni haftaya cuma tansferim var yılın ilk topiğin son hamişi olayım nooooluuurrrr bana dua edin hele de hamişler sizin duanız daha makbullll
Merhaba arkadaşım, sen crinone jeli aile hekimine yazdırıp sgk dan indiirmli aldığını söylemiştim. Aile hekimine gittim infertile teşhisini ben koyamadığım için yazamam dedi, yazdıramadım. Sen nasıl yazdırmıştın canım?Tüp bebeklerde normal doğum olmadığını kim söylediyse sallamış biraz sanki:) diğer sebep mantıklı da. Çok kişi tanıyorum normal doğum yapan. Ayrıca epidural sezeryanla Bebeğin çıkışını çok rahat görebilirsin canım.
Tamamen hekimin insiyatifinde maalesef. Ben rica ettim yazdirdim. Sadece infertiliteicin kullanilmiyor ki ayrica. Hamilelikte de kullaniliyor.Merhaba arkadaşım, sen crinone jeli aile hekimine yazdırıp sgk dan indiirmli aldığını söylemiştim. Aile hekimine gittim infertile teşhisini ben koyamadığım için yazamam dedi, yazdıramadım. Sen nasıl yazdırmıştın canım?
Anladım canım, normalde her ilacı yazardı ama aksilik yaptı, olmaz dedi, yazmadı. Hatta eczacı bir kod yazmış, sisteme bunu yazsın devlet ödüyor diye, olurmu öyle şey sizi kandırmışlar dedi. Bulabilirsem kadın doğumcuya yazdıracağım bakalım, çok sağol canım teşekkürler..Tamamen hekimin insiyatifinde maalesef. Ben rica ettim yazdirdim. Sadece infertiliteicin kullanilmiyor ki ayrica. Hamilelikte de kullaniliyor.
Eczaci dogru soylemis. Aile hekimi bir kod yaziyor gercekten. O sekilde aliniyor.Anladım canım, normalde her ilacı yazardı ama aksilik yaptı, olmaz dedi, yazmadı. Hatta eczacı bir kod yazmış, sisteme bunu yazsın devlet ödüyor diye, olurmu öyle şey sizi kandırmışlar dedi. Bulabilirsem kadın doğumcuya yazdıracağım bakalım, çok sağol canım teşekkürler..
aile hekimi uyuzluk yaptı desene... sağol canım ...Eczaci dogru soylemis. Aile hekimi bir kod yaziyor gercekten. O sekilde aliniyor.
Marb arkadaslar bugun transferin ilkgunu saymazsam 7 sayarsam 8.gun ocak 3de sonuc.ikigundur sabahlari adet sancisiyla kalkiyorum ama bugun gecmedi cok korkuyorum adet olcak gibiyim boyle olup hamile kalan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?