Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Maalesef. Çarşamba düşük yaptım.o gün kötüydüm ama su an ıyıyım.onumuze bakıcaz.dr sana yapılacak herseyı yaptım dıyor açıklaması yok bu işin.saglıklı bebek oluncaya kadar devam.Allahım ısteyen herkese versin!!

Canım çok geçmiş olsun Allahım en kısa ve en hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

Canim cok uzuldum insallah en kisa surede yine versin Rabbim.Uzmesin bi daha

Kızlarr tutmayın beni haftaya cuma tansferim var yılın ilk topiğin son hamişi olayım nooooluuurrrr bana dua edin hele de hamişler sizin duanız daha makbullll

hayırlı olsun canım senden bir hafta sonrada benım olacak ard arda güzel haberler alırız inş

Merhaba arkadaşım, sen crinone jeli aile hekimine yazdırıp sgk dan indiirmli aldığını söylemiştim. Aile hekimine gittim infertile teşhisini ben koyamadığım için yazamam dedi, yazdıramadım. Sen nasıl yazdırmıştın canım?

Kızlar ben kan tahlilerimi falan yaptırdım sperm testi falan paramı ayarladım nerede yapacağıma karar veremiyorum yeditepe unv cem ficicioglu sizce nasıldır yaptıran varmı

Tamamen hekimin insiyatifinde maalesef. Ben rica ettim yazdirdim. Sadece infertiliteicin kullanilmiyor ki ayrica. Hamilelikte de kullaniliyor.

Tamamen hekimin insiyatifinde maalesef. Ben rica ettim yazdirdim. Sadece infertiliteicin kullanilmiyor ki ayrica. Hamilelikte de kullaniliyor.
Anladım canım, normalde her ilacı yazardı ama aksilik yaptı, olmaz dedi, yazmadı. Hatta eczacı bir kod yazmış, sisteme bunu yazsın devlet ödüyor diye, olurmu öyle şey sizi kandırmışlar dedi. Bulabilirsem kadın doğumcuya yazdıracağım bakalım, çok sağol canım teşekkürler..

Eczaci dogru soylemis. Aile hekimi bir kod yaziyor gercekten. O sekilde aliniyor.

Marb arkadaslar bugun transferin ilkgunu saymazsam 7 sayarsam 8.gun ocak 3de sonuc.ikigundur sabahlari adet sancisiyla kalkiyorum ama bugun gecmedi cok korkuyorum adet olcak gibiyim boyle olup hamile kalan varmi

Marb arkadaslar bugun transferin ilkgunu saymazsam 7 sayarsam 8.gun ocak 3de sonuc.ikigundur sabahlari adet sancisiyla kalkiyorum ama bugun gecmedi cok korkuyorum adet olcak gibiyim boyle olup hamile kalan varmi

Canım hayırlı olsun öncelikle ben 9 aralıkta transfer ettirmiştim pozitif sonuç aldım fakat hemen her akşam kasıklarımda ve göbeğimin çevresinde ağrı var. 10 gündür bazen çok şiddetli adet ağrısı çekiyorum. 3 ocakta usg randevum var inşallah kalp atışını duyabilirim. Inşallah sende pozitif sonuç alırsın canım takma kafana ağrılar üşüdüğün için olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…