Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

herkese merhaba bugün transferimin 11.gunu ve ben deli gibi agliyorum suan çıldırmak üzereyim. çünkü eşimle ki bu kelimeyi bile kullanmak istemiyrum suan cok kotu kavvga ettik hatta üzerime yürüdü bir dövmedigi kaldi yani. ben zaten stresli sınırlı bir donemdeyim bari sen biraz anlayisli ol dimi. öküz öküz okuz .hep anneleri yüzünden. off bebisim benimlemisin

Sıkma canını genelde oluyor boyle seyler biz stresli onlar bomba stresten ben ilk tupte yumurta toplanirken sinirden gitmiyorum dedim adamda bekliyor...yani hormondan adamlar daha öküz biz önce kendimizi düşünelim is olacaga varır Rabbim hayirli sonuc versin bir bebis tüm sıkıntıları giderecek inşallah

inşallah bebisim benimledir de bütün stresimi alır. kaçmadiysa bu adam benim babammi olacak diye.off allahım nolur duy beni

kızlar merhaba hepinize günaydın yaklaşık bir haftadır sizleri takip edemiyorum kaçırdığım güzel haberler varsa tebrik ederim transferi olan arkadaşlara size bu bekleyişte bolll sabır ve dualar yolluyorum inşallah güzel haberlerle gelirsiniz.bende bu arda tüp bebek tedavisi için bayağğğ bir konturollerden geçiyorum 2. denememiz olucak bu seferki ege ünv. bu yüzden rapor çıkıcak özele göre orda daha çok inceleme ve tetkik yapıyorlar hss çekildim (sulu ulturason ) tam herşey çok güzel gidiyor derken bir et beni görüldü dün de onun için küçük bir operasyon histeroskopi geçirdim parça alındı fakat benim içimi sıkan işlemde rahim ağzı yetmezliğim ortaya çıktı yani bir gebelik olduğunda rahim ağzı dikilecek o anki sitresten kafam karıştı ve dotoruma soramadım dikiş atıldığında ben devamlı yatarakmı geçiricem 9 ayı canım çok sıkkın açıkçası çıkışım yapıldığında doktorumuda göremedim ayrıntılı konuşayım diye sizlerinde başına böyle bir durum gelen arkadaşlar varsa bana yardımcı olurmusun beni aydınlatıp içimi bir nebzede olsa ferahlatırmısınız

slmcanım.egede doktorun kim? bende ilk başta oraya gitmiştim bana o kadar cok pürüz çıkardılar ki moralim alt üst oldu bende oranın proflarindan erol bey var ona gittim özele. hemen basladi tedavime sağolsun. üniversite hastanesi olunca cok inceleme yapiyolar. yasin ve durumun musaitse beklemeye sıkıntı yok hatta daha guzel incelenmek ama ben pek beklemeye uygun da değildim o yüzden beklemrdim. bu arada ege hanım cok iyiymiş orda da. sende sıkıntı yapma bence bebişin gelsinde sağlıkla

NASILSIN KUZUM TOPLADINMI KENDİNİ

cevabın için çok sağol ben 34 yaşındayım yumurta sayım az amh değerim çok düşük bir aşılamam var o da kimyasal gebelikle sonuçlandı birde tüp bebek denemem var onu bende özelde erol hocada denedim fakat tutmadı etrafımda denemeye sayılarını 1 yada 2 ile sonuçlanmayanları görünce sende biliyorsun maddi yönden masraf çok oluyor nasibimizde kaç kere deniyeceğimizi bile bilmiyoruz bu yüzden bizde en azından devletin verdiği ilk 3 denemeyi kullanalım dedik ama şu var erol hoca çok iyi bir doktor hastalları ile ilgili heleki muayenede hiçbir şey hissetmiyorsun trasfer olayında bile o kadar güzel geçiyorki eli kuş gibi diyebilirim imkanlar zorlamasa ben erol hocaya devam ederdim. şu an ege ünv. poliklinğe gidiyorum ilgiden memnunum ve oraya gelenlerden de aynı memnuniyeti duydum evet ege hanımı duydum ama onada giderken orda belli bir ücret yatırıyormuşsun en azından dışarda yapılmayan tetkikler yapıldı hss hiç çekilmemişti o çekildi soncundada bu et beni ortaya çıktı rahimin temiz olması tüp bebek için çok önemlimiş biz bunu bilmeden özelde 2. yide deneye bilirdik histeroskopi yöntemiyle alındı inş. sonuçta temiz gelir. bundan sonrası beni endişelendiren bir gebelik olduğunda rahim ağzının dikilecek olması ve bana devamlı istirahat verilecek olması çünkü zayıf bir insan değilim devamlı yatmakta insana kilo aldırıyor bunlardan koruyorum. senin durumun nedir erol hocada ilk denemen mi olucak umarım ilk ve son olur bu kadar emeğin ve beklemek insanı çok yıpratıyor erol hocanıın hastası olupta ilk denemede tutanları çok duydum umarım bunlardan biride sen olursun sağlıkla bebişini kucağına alırsın :)

benim ilk denemem yarın testimiz var inşallah tutar bebisim. bir kez aşılama ddenedik yine erol hocayla olmadi. dedigin gibi deneme sayısı artarsa bizde ege ye devam edebiliriz ama inşallah gerek kalmaz. bende 32 yaşındayim eaimde hareket problemi ve morfolojide sikinti var ama cok degil bende hasimato var fsh im yüksek çıktı amh iyi geldi cok sukur.senin kac amh degeri. benim tsh ta ege nin belirlediği değerlerden yüksek o yüzden o düşmeden baslamadilar bende cok stres yaptım o süreçte öyle olunca erol hocaya gittk. memnum bende ama cok aciklama yapmıyor o yüzden biraz kızdım. mesela iki yumurta transfer edildi kalitel falan bilmiyorum.?gerçi bilsem ne değişecek ki ama.zorlanm günler bunlar insan sürekli destek bekliyor ve benim eşim ve ozEllikle ailesi sıfır destekler..

benim amh 0.7 çıktı ilgi konusunda haklısın erol hoca gerçekten konuşmuyor bu konuda bende sıkıntı çekmiştim hatta şimdi yazmadım belki herkese yanı değildir diye kafanı karıştırmak istemedim ama işlemler hakkında hiç bilgi vermiyor insan etrafında yaptıranlarda doktorunda verdiği bilgiyi ve ilgiyi görünce insan ister istemez kafasında soru işaretleri oluşuyor ama inşallah sen pozitif sonuç görürsün ve emeklerin boşa çıkmaz canm güzel haberlerini bekliyorum :)

inşallah allah once bana sonra herkese bu guzel duyguyu yasatsin. sende takma hic kafana emin ellerindesin bence ege universitesi türkiyenin en iyi merkezlerinden biri bu konuda.

birde bişey sorucam egede üç kez mi deneyebiliyorsun sadecce

birde bişey sorucam egede üç kez mi deneyebiliyorsun sadecce
raporlu olarak devletin verdiği hak 3 ama istersen ücretli devam edebilirsin ve yaptıranlarda çok var o dikkatimi çok çekti hatta birine sordum ücretli yaptırıyorsun neden dışarı tercih etmedin burda en ince ayrıntıyı dahi değerlendiriyorlar dedi ücrette hemen hemen özelle aynı 5000 ile 5500 civarı

canım geçmiş olsun.İnşallah hayırlısıyla bu denemende kavuşursun bebişine.Bak iyi tarafından düşün en azından rahim yetmezliği teşhisi konulmuş.Dediğin gibi bu teşhis konmadan önce tüp bebek yapsaydın belki bu yüzden tutmazdı yada tutsa bile Allah korusun düşük olurdu.Allah yardımcın olsun inşallah Allah'ın izniyle güzel sonuçlar alırsın.Amin.

peki devletin karşılamasi için gereken rapor cok uğraştırma dimi bize bir sürü prosedür saydılar

peki devletin karşılamasi için gereken rapor cok uğraştırma dimi bize bir sürü prosedür saydılar
benim adetin 2. günü yapılması gereken hormonları istediler hsg rahim filmim elimde vardı amh testimi tekrarlattılar normal jinokolojik muayenem olsu simir aldılar eşim sperm verdi üroloji doktoru gördü kan tahlili verdi hss istediler eğer o benim temiz çıksaydı histeroskopiye gerek kalmıyacaktı mecburan o et benini aldılar diğer prosödürler zaten özellerde istiyor yok resim miş ikametgah falan onlan kolay işler muayeneler olduktan sonra ...ondan sonra diğer adet tarihide seninle görüşüp tedavi planlıyorlar...

amin canım inşallah güzel dileklerin için çok teşekkürler senin nasıl gidiyor :)

amin canım inşallah güzel dileklerin için çok teşekkürler senin nasıl gidiyor :)
iyiyim çok şükür yani hatta hiç kendimi hamile gibi hissedemiyorum buda biraz geriyo beni.bulantım yok ağrım yok sızım yok.anlıcağın bulantı ağrı sızı olsa bi dert olmasa bi dert.kalp atışlarını daha duymadık duyana kadar rahat yok sanırım bana.duyunca birazda olsa rahatlıcam inşallah Allah nasip ettiyse hayırlısıyla duyarım inşallah amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…