dondurulmuş tedavi görüyorum şimdi siz bana mı özenmelisiniz yoksa hali hazırda bi kızınız olduğu için ben size mi? en iyisi herkesin haline şükretmesi sanırım. hayırlı cumalar....buralarda dondurulmuşlarla devam edenlere öyle bir özeniyorum ki benim son tedavimde bir tane yumurta o da 2. kalite transfer edildi. tutmadı. bırak dondurmayı transfer edilecek 2. yumurta bile yoktu. ancak bir önceki tedavimde kızıma kavuştuğum tedavimde 1 tane 3. gün 1 kalite dondurulabilecek bir yumurtam vardı ancak 2. tüp bebek ve 1 ameliyat sonrası maddi olarak çöküntü yaşadığımızdan dondurulmasına karar veremedik ve çöpe gitti. şimdi okadar üzülüyorum ki keşke bulup buluşturup dondursaydık belki onunla 2. evladın sahibi olurdum diye. yanlış mı bilmiyorum daha embriyodu ama ben vicdan azabı duyuyorum. kürtaj olup yada çocuğunu bile isteye öldürenler nasıl yaşayabiliyor bilmiyorum. bu aralar çok duygusalım sanırım
hayırlı olsun tedavin canım mübarek selahlar okunuyor rabbim güldürsün yüzümüzü emeğimizi boşa çıkarmasın inşallahhhhh aminnnkızlar dun gittim doktora ara vermeden bu adetle başlıyorum dondurulmuş tedavıye banada dua edın lutfen bu sefer yuzumuz gulsun ıkı tane dondurulmus 3. gun embrıyom var ıkısıde transefer edılcek 8 -9 ocak tansfer olacak elimizde başka donrulmuş kalmayacak ınş bu sefer tutar...
evet 2.kalite 1 embriyo transfer edildi.benim direk dondurulmuşlarla tedavi oldu taze transfere uygun değildim.Aslında bende 2.kalite olmasına üzülmüştüm ama doktorum bu konu üzerinde hiç durmadı yani bana bu konuda hiç panik yaptırmadı 2.kalitenin şansı azdır gibi açıklamalar yapmadı.Transferden sonra ise yalnız kalmadım annem benimleydi bu yüzden yalnız kalıp kendimi dinlemedim.Normalde karamsar bi insanım ama insanın olacağına dair hep bir umudu oluyor.Salı günü test sonucumu öğrendim çok şükür olumluydu ama tabi bununla bitmiyor.Keseyi gören arkadaşlar aynı heyecan stresin kalp atışı için devam ettiğini söylüyorlar.Bakalım Allah inşallah yardımcım olur devamını getirir.Bence sen bir kızın olduğu için çok şanslısın en azında evlat hasretin yok bunu kızın ile aşıyorsun.Allah büyüktür sanada ikinci bebeği kızına kardeş verecektir.Hepimiz bir sınavdan bir yoldan geçiyoruz bu yolda Allah hepimize yardımcı olsun inşallah.Amin.2. kalite 1 embriyo ile mi hamile kaldınız ne güzel. kaçıncı gün embriyosu idi. benimde 2. kalite 1 tane idi ancak negatif sonuçlandı. transferden sonra hep negatif düşündüm nasılsa tutmayacak diye meğerki tutma ihtimali varmış boşa üzmüşümkendimi
Kizlar aksamdan beri aglamaktan icim bitti.sabah hemen doktoruma gittim.kese duruyo bebekte gelismis eger aglamazsan kalp atislarini dinleticem sana dedi.duydum cok sukur.ama bayilacaktim nerdeyse heyecandan.Ama dusuk tehliken yok diyemem dedi 1 hafta surekli yatcan sonra yine kontrol dedi.dualariniz icin hepinizden Allah razi olsun.Kim ne diliyorsa Rabbim bu mubarek gunun hurmetine versin herkese..
2. kalite 1 embriyo ile mi hamile kaldınız ne güzel. kaçıncı gün embriyosu idi. benimde 2. kalite 1 tane idi ancak negatif sonuçlandı. transferden sonra hep negatif düşündüm nasılsa tutmayacak diye meğerki tutma ihtimali varmış boşa üzmüşümkendimi
amin canım hepimiz inşallah son denemelerle uğraşıyoruzdur allahım bu sefer yüzümüzü güldürür...saol canım benım cok açıklayıcı oldu allah razı olsun ben su hastanesi eurofertilde tedavi göüyorum inş cnm dediğin gibi gerek kalmaz rapor işleriyle ugrasmaya rabbım nasip etsin banada sanada isteyen herkesede inş rapor işin hemn hallolur ve bır an önce tedavıne başlayıp guzel sonuçlar alırsın
canım çok geçmiş olsun bollll bolll dinlen sitresten uzak dur kafanı dağıt bebişin ilk önce allaha sonra sana emanet .Kizlar aksamdan beri aglamaktan icim bitti.sabah hemen doktoruma gittim.kese duruyo bebekte gelismis eger aglamazsan kalp atislarini dinleticem sana dedi.duydum cok sukur.ama bayilacaktim nerdeyse heyecandan.Ama dusuk tehliken yok diyemem dedi 1 hafta surekli yatcan sonra yine kontrol dedi.dualariniz icin hepinizden Allah razi olsun.Kim ne diliyorsa Rabbim bu mubarek gunun hurmetine versin herkese..
ya zaten benim olumsuz düşünmeme neden olan doktorumdu. beni transfer sabahı aradı ve gelişiminin yavaş olduğu, parlak ve güzel göründüğünü ancak az oranda fragmantasyon bulunduğunu, 6 ya bölündüğünü, 2. kalite olduğunu, düşünme ihtimalinin düşük olduğunu ancak yaşamın genç olmasından dolayı umut olduğunu söyledi. transfer yapıp yapmamayı sana soruyorum değince ben çok üzüldüm. yani umutsuz görmese direk transfer ederdi neden bana sordu diye kafamda kurdum kurdum. neyse nasipte yokmuş 3 ay sonra tekrar denemeye düşünüyorum.evet 2.kalite 1 embriyo transfer edildi.benim direk dondurulmuşlarla tedavi oldu taze transfere uygun değildim.Aslında bende 2.kalite olmasına üzülmüştüm ama doktorum bu konu üzerinde hiç durmadı yani bana bu konuda hiç panik yaptırmadı 2.kalitenin şansı azdır gibi açıklamalar yapmadı.Transferden sonra ise yalnız kalmadım annem benimleydi bu yüzden yalnız kalıp kendimi dinlemedim.Normalde karamsar bi insanım ama insanın olacağına dair hep bir umudu oluyor.Salı günü test sonucumu öğrendim çok şükür olumluydu ama tabi bununla bitmiyor.Keseyi gören arkadaşlar aynı heyecan stresin kalp atışı için devam ettiğini söylüyorlar.Bakalım Allah inşallah yardımcım olur devamını getirir.Bence sen bir kızın olduğu için çok şanslısın en azında evlat hasretin yok bunu kızın ile aşıyorsun.Allah büyüktür sanada ikinci bebeği kızına kardeş verecektir.Hepimiz bir sınavdan bir yoldan geçiyoruz bu yolda Allah hepimize yardımcı olsun inşallah.Amin.
evet haklısın canım Rabbim önce her birinize bir evladı nasip etsin sonra benim gibi ikinci evladı dilemeyi elde etmeyi nasip etsin. benim sıkıntım dondurulacak embiroyoyu çöpe atmam. yani yanlış mı yaptım. Belki tutacakta yaşayacak ömrü olacaktı diye düşünüyorum.dondurulmuş tedavi görüyorum şimdi siz bana mı özenmelisiniz yoksa hali hazırda bi kızınız olduğu için ben size mi? en iyisi herkesin haline şükretmesi sanırım. hayırlı cumalar....
ben bugün yine kan verdim artık bağımlılık oldu heralde meraktan duramıyorum.arttı mı değerim diye kendi kendimi yiyorum.bugünde iyi bir artış görürsem rahatlıcam inşallah
canım çıktı 1615 sonucum.çok şükür.inşallah güzel güzel ilerler.sende iyisin inşallahCanım sonuç çıkmadı mı hala çok merak ediyorum :) inşallah güzel haberlerle gelirsin.
Ayy amin canimm insallah bizim bugun tam 6. Haftamiz 6+2de cagirdi dr. Banada biraz erken geldi ama 6. Haftada duyuluyomus belki cok net duyamicaz ama dr gorsunn yeterr:))Canim benim inşallah hepimiz o güzel sesi duyariz benim transfer 26kasimda oldu doktor salı günü gel daha iyi olur dedi arkadaşımla benim transferimiz aynı anda olmuştu o bir hafta evvel gitti çok zayıf duymuslar belkide ondan tam duyulsun diye beni keseden 13gun sonra cagirdilar
Şuanda 6+5 oldu
Cok saol canim insallah goruruz o gunleri bende doktora gitcegim gunu iple cekiyorum tabi sonra kalp atislari insallah hersey guzel olurÇok sevindim canım bende iyiyim çok şükür. Usg tarihini iple çekiyorum. Birde kalp atışlarını duyabilsem içim rahat edecek. Allahım o günleride göstersin bize tekrar tebrikler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?