Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

dondurulmuş tedavi görüyorum şimdi siz bana mı özenmelisiniz yoksa hali hazırda bi kızınız olduğu için ben size mi? en iyisi herkesin haline şükretmesi sanırım. hayırlı cumalar....

hayırlı olsun tedavin canım mübarek selahlar okunuyor rabbim güldürsün yüzümüzü emeğimizi boşa çıkarmasın inşallahhhhh aminnn

evet 2.kalite 1 embriyo transfer edildi.benim direk dondurulmuşlarla tedavi oldu taze transfere uygun değildim.Aslında bende 2.kalite olmasına üzülmüştüm ama doktorum bu konu üzerinde hiç durmadı yani bana bu konuda hiç panik yaptırmadı 2.kalitenin şansı azdır gibi açıklamalar yapmadı.Transferden sonra ise yalnız kalmadım annem benimleydi bu yüzden yalnız kalıp kendimi dinlemedim.Normalde karamsar bi insanım ama insanın olacağına dair hep bir umudu oluyor.Salı günü test sonucumu öğrendim çok şükür olumluydu ama tabi bununla bitmiyor.Keseyi gören arkadaşlar aynı heyecan stresin kalp atışı için devam ettiğini söylüyorlar.Bakalım Allah inşallah yardımcım olur devamını getirir.Bence sen bir kızın olduğu için çok şanslısın en azında evlat hasretin yok bunu kızın ile aşıyorsun.Allah büyüktür sanada ikinci bebeği kızına kardeş verecektir.Hepimiz bir sınavdan bir yoldan geçiyoruz bu yolda Allah hepimize yardımcı olsun inşallah.Amin.

Canım ilk mesajını okuyunca yüreğim ağzıma geldi. Çok üzüldüm Allahım evladını sana bağışlamış Rabbim kucağına almayı da nasip eder inşallah. Sen dinlenmene bak bebişinden daha önemli bişey yok. Dualarımdasınız Allah hepimizin yüzünü güldürsün.

Canım benimde 2. Kalite tek embriyo idi ama pozitifi gördüm. Umudumu hep korudum olumlu düşündüm.
Ilk aşılama yapıldığı zaman senin gibi olumsuz düşünmüştüm dersimi aldım.

amin canım hepimiz inşallah son denemelerle uğraşıyoruzdur allahım bu sefer yüzümüzü güldürür...

canım çok geçmiş olsun bollll bolll dinlen sitresten uzak dur kafanı dağıt bebişin ilk önce allaha sonra sana emanet .

ya zaten benim olumsuz düşünmeme neden olan doktorumdu. beni transfer sabahı aradı ve gelişiminin yavaş olduğu, parlak ve güzel göründüğünü ancak az oranda fragmantasyon bulunduğunu, 6 ya bölündüğünü, 2. kalite olduğunu, düşünme ihtimalinin düşük olduğunu ancak yaşamın genç olmasından dolayı umut olduğunu söyledi. transfer yapıp yapmamayı sana soruyorum değince ben çok üzüldüm. yani umutsuz görmese direk transfer ederdi neden bana sordu diye kafamda kurdum kurdum. neyse nasipte yokmuş 3 ay sonra tekrar denemeye düşünüyorum.

dondurulmuş tedavi görüyorum şimdi siz bana mı özenmelisiniz yoksa hali hazırda bi kızınız olduğu için ben size mi? en iyisi herkesin haline şükretmesi sanırım. hayırlı cumalar....
evet haklısın canım Rabbim önce her birinize bir evladı nasip etsin sonra benim gibi ikinci evladı dilemeyi elde etmeyi nasip etsin. benim sıkıntım dondurulacak embiroyoyu çöpe atmam. yani yanlış mı yaptım. Belki tutacakta yaşayacak ömrü olacaktı diye düşünüyorum.

ben bugün yine kan verdim artık bağımlılık oldu heralde meraktan duramıyorum.arttı mı değerim diye kendi kendimi yiyorum.bugünde iyi bir artış görürsem rahatlıcam inşallah

ben bugün yine kan verdim artık bağımlılık oldu heralde meraktan duramıyorum.arttı mı değerim diye kendi kendimi yiyorum.bugünde iyi bir artış görürsem rahatlıcam inşallah

Canım sonuç çıkmadı mı hala çok merak ediyorum :) inşallah güzel haberlerle gelirsin.

G gulsennn cimm bizim transfer 29kasim opera yla bende ptesi gidicez kalp atisi icin insallah:))

Canim benim inşallah hepimiz o güzel sesi duyariz benim transfer 26kasimda oldu doktor salı günü gel daha iyi olur dedi arkadaşımla benim transferimiz aynı anda olmuştu o bir hafta evvel gitti çok zayıf duymuslar belkide ondan tam duyulsun diye beni keseden 13gun sonra cagirdilar
Şuanda 6+5 oldu

Ayy amin canimm insallah bizim bugun tam 6. Haftamiz 6+2de cagirdi dr. Banada biraz erken geldi ama 6. Haftada duyuluyomus belki cok net duyamicaz ama dr gorsunn yeterr:))

Çok sevindim canım bende iyiyim çok şükür. Usg tarihini iple çekiyorum. Birde kalp atışlarını duyabilsem içim rahat edecek. Allahım o günleride göstersin bize tekrar tebrikler :)
Cok saol canim insallah goruruz o gunleri bende doktora gitcegim gunu iple cekiyorum tabi sonra kalp atislari insallah hersey guzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…