EKİM KASIM 2015 TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Bende hiç belirti yok moralim cok bozuldu ilk dememde çok farklı şeyler olmuştu kasiklarima agirmişti iğne ve sanki bıçak saplanmisti ve gece 2 kez cise kalkmistim ama şimdi hiç bişey yok olmadı galiba başka dondurulmuş um da yok :KK61::KK61::KK61:
canım bence de üzülme...inan ki ne sancı ne ağrı ne batma ne göğüste hassasiyet ne iştah hiç biri belirti değil..en olsa benim pozitif çıkardı bu kadar belirtiye..ama bu şikayetler tamamen iğne ve ilaçlarla alakalıymış onu anladım..kendini kasma bırak herşey olduğuna varıyor...evet demesi kolay çünkü sonucu öğrendim biliyrm tabi...beklemk öyle zor ki zaman geçmio ama ne olacak herşey Rabbim kararlıyor ne düşünsek boş..

uzun protokolden kasıt nedir arkadaşlar açabilirmsiniz biraz?
Canım tedaviye adet ile değilde bir önceki adetin 21.günü yumurta baskilayici iğne ile başlıyorsun.bu uzun protokol.direk adetin 2.günü yumurta geliştirici ilaçlar ile başlarsak buda kısa protokol.birisi yaklaşık 40 gün sürüyor.diğeri 20 gün falan.

Belirti. Hiç olmayabilir moralinizi bozmayın bunlar hep kendi kurgularımızı. Üzülmek sonucu değiştirmiyor yormayın yıpratmayın kendinizi . Allah vermeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış. Mutlaka olacak belki çok yıpranıcaz ama sonunda yüzümüz gülecek Allah ın izniyle

Canım tedaviye adet ile değilde bir önceki adetin 21.günü yumurta baskilayici iğne ile başlıyorsun.bu uzun protokol.direk adetin 2.günü yumurta geliştirici ilaçlar ile başlarsak buda kısa protokol.birisi yaklaşık 40 gün sürüyor.diğeri 20 gün falan.
hımm benmki kısa protokolmüş ozaman...peki uzun protokolü neye dayanarak başlatıolar?

Selam kzlar ben 9 kasımda transfer yaptrdm ikinci denemem eşimde sorun yok ben pco hastasiym. Hamile olanlar ne gbi belirtiler yasadiniz yardm edermisiniz

canım bence de üzülme...inan ki ne sancı ne ağrı ne batma ne göğüste hassasiyet ne iştah hiç biri belirti değil..en olsa benim pozitif çıkardı bu kadar belirtiye..ama bu şikayetler tamamen iğne ve ilaçlarla alakalıymış onu anladım..kendini kasma bırak herşey olduğuna varıyor...evet demesi kolay çünkü sonucu öğrendim biliyrm tabi...beklemk öyle zor ki zaman geçmio ama ne olacak herşey Rabbim kararlıyor ne düşünsek boş..
Öyle canim ama elimde değil sinirlerim bozuldu tv de biri yalandan ağlıyor ben başlıyorum hüngür hüngür ağlamaya kafayı yedim ya

Ben crinon jel kullanıyorum transferden 3 yada 4 gün önce başladım.test tarihine kadar sabah akşam birer tane.test sonucu pozitif olursa 8.haftaya kadar devam edecekmisiz.
Teşekkürler cevap için. Bana progesteron fitil verdi.günde üc defa alıyorum. Ama geri geliyor.acaba faydasi olurmu. Opu dan sonra da göğüslerim cok agriyor.sanki transfer yapılmadan adet olucam:KK17:

Fi
Teşekkürler cevap için. Bana progesteron fitil verdi.günde üc defa alıyorum. Ama geri geliyor.acaba faydasi olurmu. Opu dan sonra da göğüslerim cok agriyor.sanki transfer yapılmadan adet olucam:KK17:
Fitilden sonra biraz yürüyün dağılsın. Direk yatınca daha sonra dökülüyor

Daha once yaparım kesin haftaya salı test günüm ama cumartesi yaparim illaki
Bende cumartesi yaptiricam testi.zaten 10 günde çıkar varsa.duygusallık hepimizde var.hormonların etkisi ile herşeye ağlıyorum.haber falan izleyemiyorum.aceba diyorum cumartesi sabah önce idrarda mi baksam...sonuç ne olursa olsun zaten kanda da baktiracagim....

Sen fitilden sonra yatma 15 dk.yürü iyice dagilsin fazlası akar zaten.bende de öyle oldu.ama saatlerine dikkat et.transfer ne zaman.kac yumos toplandı.

Selam kzlar ben 9 kasımda transfer yaptrdm ikinci denemem eşimde sorun yok ben pco hastasiym. Hamile olanlar ne gbi belirtiler yasadiniz yardm edermisiniz
Hayırlı olsun transferin.ama belirti için daha çok erken senin ki .bence çok belirtilere de takılma.herkesin farklı oluyor.kimi hiç belirtisiz pozitif alıyor.kimi kasık ağrısı ,goguste hassasiyet,sık idrara cikma yasiyor.ama bunlar bence olaclarin etkisi.ilk transferimde bu belirtiler vardı ama sonuç negatif.bu ikinci transferim bunda 6.güne kadar kasiklarimda ara ara batma dışında bir belirti olmadı.cumartesi test günüm.bugün 7. Gün transferimin. Umarım emeğinin karşılığını hayirlisi ile alırsın....

Bende cumartesi yaptiricam testi.zaten 10 günde çıkar varsa.duygusallık hepimizde var.hormonların etkisi ile herşeye ağlıyorum.haber falan izleyemiyorum.aceba diyorum cumartesi sabah önce idrarda mi baksam...sonuç ne olursa olsun zaten kanda da baktiracagim....
İdrar baktırma bence betan yüksek olacaktı idrara geçsin ben dirwj kan yaptıracam onda net çıkar varmı yokmu diye idrarla ugrasamam

Kizlar merhaba benimde bu ay transferim olucak fakat bi salaklik yaptim doktorun verdigi estrofem ilacini az ictim cunku cok fazla yan etki yapti bugun kan testim vardi ve cikmasi gereken sayidan az cikti doktora da sormayi unuttum 150 olmasi gereken deger 90 cikti bu yapilan kan testi neydi hamgi hormona bakiyorlar simdi cumartesi gunune kdr tekrar eskisi gibi kullanicam estrofem mi insallah cumartesi ye kdr yukselir degerim de transfer olur cok yoruldum

HERŞEYİN HAYIRLISI İNŞALLAH EMEKLER BOŞA ÇIKMAZ HERKES BEBEĞİNİ KUCAĞINA ALIR :)
Amin inşallah.sende bebeğini sağlıklı bir sekilde kucağına alırsın.benim bu ikinci transferim ilki negatifti.37 yaşındayım.doktorum bu yaşta yüzde 30 şansın var dedi. Iki tane mi transfer edildi.keseyi gorebildinizmi.?

Back
X