EKİM KASIM 2015 TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Saolun kizlar doktor pazartesi tekrar test yap dedi asıl test günüm pazartesi ama iki günde çıkmaz dedim öyle ama sen yine yap ilaçlarda kullan dedi ama sadece beni kandiriyor oyüzden kullanmayacam testte yapmayacam çıksa bile 5 10 olur belki oda kimyasal gebelik olur o yüzden gitmemek en iyisi doktorumada güvenmiyorum ilk gebeligimde kanama oldum beta yaptirdim yarı yarıya düşmüştu lab.farklı olur dusmemistir dedi ama Kontrole gittim evet düşmüş dedi o yüzden testede gitmeyecegim 3. Artık başka hastanede hepimizin hakkında hayırlısı inşallah hepimiz anne oluruz
Canim sen nerdesin nerde yaptirdin tüp bebegi...

Kizlar ben kafayi yicem galiba 15.gun degerim 5900 cikti ama kese gorulmedi bi hafta sonra cagirdi dr gorunur dedi ama bu kadar yuksek olmasi korkutuyo beni dis gebelik olabilir mi

Malesef vajinalde goremedi cnm...cok korkuyorum gerci katlanarak guzel gidiyo blast ve dondurulmus embriyolar yuksek cikarmis beta hcg ya da ikiz tek yumurta...bu stresle napicam bilmiyorum
Stres yapma az once baska topikte okudm kiz 10. Gun test yapmis negatif 12. Gun doktorun israri uzerine yeniden yapmis ve degeri 4 binlerde cikmis ve ikizmiş kese görememisler bide onu beklemis baya üzmüs kendini kanamasi baslamis nedir ne degildir diye gitmis doktora kesin dis gebelik oldu biseler oluyo vs demis gtmiski rabbimm keseyi oluşturmuş görmusler suan 2 aylik hamile stres yapma ye iç yat zamanini bekle elbet rabbim vercek mutlulugu

Stres yapma az once baska topikte okudm kiz 10. Gun test yapmis negatif 12. Gun doktorun israri uzerine yeniden yapmis ve degeri 4 binlerde cikmis ve ikizmiş kese görememisler bide onu beklemis baya üzmüs kendini kanamasi baslamis nedir ne degildir diye gitmis doktora kesin dis gebelik oldu biseler oluyo vs demis gtmiski rabbimm keseyi oluşturmuş görmusler suan 2 aylik hamile stres yapma ye iç yat zamanini bekle elbet rabbim vercek mutlulugu
Ahh canim ins bende bekliyorum o kadar zor ki bisey mi var die uzuluyo insan gecen gittigimde dr bile bu kadar stres yapma dedi belli etmedigimi dusunuyodum Allahim ins carsamba yuzumu guldurur

Back
X