EKİM KASIM 2015 TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Ahh canim ins bende bekliyorum o kadar zor ki bisey mi var die uzuluyo insan gecen gittigimde dr bile bu kadar stres yapma dedi belli etmedigimi dusunuyodum Allahim ins carsamba yuzumu guldurur
İnşallah bende 4 gun sonra test yaptrcm bakalm pozitif mi dua et banada. Sende kendine bol bol rabbi hebli minessalihin tespihi cek hz ibrahimin evlat sahibi olmak icin ettigi dua rabbim evlatlarini bagislasn sana

kızlar meraktan yerimde duramıyorum .idrar testi yapmamak için günlerdir kendimi tutuyorum. 17kasım da kan tahlilim var.ve bende adet sancısına benzer bir ağrıdan başka belirti yok ....

Kızlar çok şükür bu 3.denemem di 12.gün değerim 686 çıktıRabbim devamını getirir inşallah hayatımda ilk kez hamile kaldım şoktayimm Rabbim hepimize isteyen herkese nasip eder inşallah rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın...

İnşallah bende 4 gun sonra test yaptrcm bakalm pozitif mi dua et banada. Sende kendine bol bol rabbi hebli minessalihin tespihi cek hz ibrahimin evlat sahibi olmak icin ettigi dua rabbim evlatlarini bagislasn sana
Saol canim benim inss sende alirsin pozitifi etmezmiyim inan hep ediyorum oturarak namazimi kiliyorum ins kucaklarimiz bos birakmaz Rabbim...

Kızlar çok şükür bu 3.denemem di 12.gün değerim 686 çıktıRabbim devamını getirir inşallah hayatımda ilk kez hamile kaldım şoktayimm Rabbim hepimize isteyen herkese nasip eder inşallah rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın...
Hayrli sonlar insallah canm rabbim mutlu huzurlu saglikla hamilelk nasip etsn

Malesef vajinalde goremedi cnm...cok korkuyorum gerci katlanarak guzel gidiyo blast ve dondurulmus embriyolar yuksek cikarmis beta hcg ya da ikiz tek yumurta...bu stresle napicam bilmiyorum
benım değerım de çok yüksek çıktı 684 le başladı ama tek çıktı o değer ıkız demek değılmış değşebılıyormuş ınşallah görünür kan değerın olumlu pozıtıf düşün

Hayırlı olsun canım benimde üçüncü denemem aynı senin gibiyim hala inanamıyorum allahın izniyle kalbini duyunca belki inanırım o da olmazsa göbüş çıkınca artık :KK48:

Günaydın bayanlar. Geçen bir arkadaşın kanaması vardı ses gelmedi değil mi çok merak ediyorum umarım kötü bir şey yoktur

hayirli olsun canim.rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin insallah:)

kanaması olan arkadaş esinti idi. derman malesef pozitif aldı. esintiyide hastaneye yatırmışlardır. ben ilkinde 2 gece sonrasında ise 1 gece daha yattım kanama yüzünden hemde benimki damlalarla ifade edilebilir bir haldeydi. korkmuştur ilk gördüğünde inşallah iyidir.

kanaması olan arkadaş esinti idi. derman malesef pozitif aldı. esintiyide hastaneye yatırmışlardır. ben ilkinde 2 gece sonrasında ise 1 gece daha yattım kanama yüzünden hemde benimki damlalarla ifade edilebilir bir haldeydi. korkmuştur ilk gördüğünde inşallah iyidir.
İnşallah iyi olur ya

Back
X