Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Çok güzel söyledin canım ya , biz bayanlar bazı şeyleri kendimize yapıyoruz ben taze transferde aynen öyle önce idrar sonra daha günü gelmeden kan vermiştim eşim bana neden bunu kendine yapıyorsun doktor sana 10.gün kan ver demiş o kadar başka şeylerle uğraşıp kendini daha çok üzüyorusun demişti , şuan burdaki arkadaşların yaptıklarını bakınca gerçekten hak veriyorum , yarın benim transfer günüm inşallah bu sefer aynı hatayı yapmam 10gün net bekleyecem o kadar. Bu işin bir türlü halı var kimyasal, diş gebelik , düşük vs zaten zor bir süreçi daha zorlaştırmaya gerek yok gibi.

Banadq uc tane koydular hepsi ikiz olursa bi kerede 6 dogurucqm qaliba :)
Benim de değerim korkutuyor eşimle gülüyoruz 2 tane konuldu 11. Gün 997 çıktı içerde biri bölündü mü acaba diye üç kardeş ikisi birbiriyle tek yumurta diğeriyle çift yumurta kardeşi rabbim sağlıkla kavuşmamızı sağlasın. Kese görmeye gideceğim dua edin bana göreyim yavrularımızı

Insallah canm benmm Rabbm tez zamanda sanada nasip etsn bu tedavnde Rabbm yuzunu guldrsn

Hiç tasalanma Allah büyüktür biraz sabır hepimize lazım , ben daha dün yumurta toplattım saat 11e geliyor daha aramadılar acaba hiç birisi döllenmedi mi diye kuruyorum kafada ... öğleden önce ararlar inşallah bayılazzaaam az kaldı-

Hakkında hayırlısı olsun. Unutma önemli olan sayı değil nasip olsun da gerisini düşünme. Ben 3 tüp bebek sil baştan yaptım ve sadece ilk defa 1 tane dondurulmuş embriyom oldu..
Sabir. Moralini sakın bozma transfer için kendini hazırla

Canim haberdar et ben hastanedeyken boyle sonuc gelmisti 10 gun uc cocukmus :)

Benimde 1400 çıktı tek embriyo transfer edilmiş ti 2kese gördüler USG de

Hikayeni okurken çok duygulandım, bütün çaban aslında oğlunu kurtarmak içinmiş..Fedakarlığına , azmine, sabrına sonsuz saygı duydum. İnşallah bu bebekleri sağlıkla dünyaya getirirsin ve bu minikler abilerine can olurlar Allah yardımcın olsun canım..

canım yarın tekrar mı edeceksin testi moralini bozma canım

Canım moralini bozma sakın bak maşallah sonucun gayet güzel inşallah katlanarak devam edecek . Benim test günüm pazara denk geliyor doktora pazar günü hastaneler kapalı ptesiyi beklerken evde test yapsam dedim doktorun cevabı biz idrar testini kabul etmiyoruz , bizim açımızdan geçerliliği yok. Kan sonucun önemli dedi. Şuan senin elinde pozitif bir kan sonucu var, bütün kaygılarını geride bırak ve sevincini yaşa

canım yarın tekrar mı edeceksin testi moralini bozma canım

3 gün sonra tekrarlicam. Varsa nasibi Allah onu bana sağlıkla nasip etsin inşallah. Beklemekten başka çare yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…