Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Evet çok şükür. Ne yapalım kullanacaz mecbur ilaçları sağlık olsun da

Pozitif sonuç alan tüm arkadaşları tebrik ediyorum darısı başımıza insallah
Benim de Bugun 7. Gunumdu ve ise başladım ... ama gun boyu koltukta dik oturmak belime ve kasiklarima cok baskı yaptı ve ağrıya sebep oldu
Bir sakıncası olur mu sizce sürece ?

Kolay gelsin. Bence günler artık daha çabuk geçecek senin için iyi oldu yerinden ayrilabiliyorsan ara sıra yürüyüş yap belki ozaman ağrı olmaz.

Sağol canım aynen dediğin gıbi sıvı var hala dedi ohss için de hergün serum almaya devam inş bundan sonrası güzel olur

İşte sorun tam olarak orda daha benim 3. Randevuma 5 gün var ve Rahim kalınlığı 10 mm doktor ilaçlara aynen devam dedi anlamadım gitti ya

Kızlar herkese merhabalar... yazmadım çok oldu herkes iyimi.... güzel haberlerinizi bekliyorum. Bende 2. Deneme için adet bekliyorum vitaminlerle hazırlanıyorum bu ay... kucaklıyorum hepinizi

Kızlar herkese merhabalar... yazmadım çok oldu herkes iyimi.... güzel haberlerinizi bekliyorum. Bende 2. Deneme için adet bekliyorum vitaminlerle hazırlanıyorum bu ay... kucaklıyorum hepinizi

Sabrin sonu selamet olsun cnm. Yeni tedavin inşallah hayırlı sonuçlar

2 gun embiriyosuyla pozitif alan yok mu ya Ilk denemem 2gun embiriyosu transferimun 4 gunu yasamadigim.belirti kalamdi her gun farkli bisey yasiyorum umutlanip uzulmek istemiyorum ama vucudum bariz biseyler var dio

2 gun embiriyosuyla pozitif alan yok mu ya Ilk denemem 2gun embiriyosu transferimun 4 gunu yasamadigim.belirti kalamdi her gun farkli bisey yasiyorum umutlanip uzulmek istemiyorum ama vucudum bariz biseyler var dio

Benim bir yakınım 2 tane yumurta ile opu oldu sadece 1 tanesi döllendi 2.gün transferi oldu. Geçen ay oğlu 1 yaşına girdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…