Ben mayıstan beri tedavi oluyorum bu arada ramazanın ikinci günü 25 bin tl paramı caldılar tüp bebek paramı sora yumurtam olusmadı daha sonraki ay yine yok zar zor bir yumurtam oldu sonra hormanlarım normal gelmedı 2 ay trasferım hep iptal oldu dr kasım olucak dedi ölede oldu hiç umudum yoktu hep ağlıyordum transfer oldu tek embriyo dedim tutarmı acaba oda tutu Allahtan işte canım Rabbim ol dedi ve oldu insallah senınde olumlu olur içini ferah tut bol bol dua etya bbde mi yaosam yarin 3.gun embiriyisydu demi senin bnmde 2 gun embiriyisu senin bgb ciktirysa bnmde yarin cikmaz mi sonuc ya cok sevindim bu arada vallahi
Ben mayıstan beri tedavi oluyorum bu arada ramazanın ikinci günü 25 bin tl paramı caldılar tüp bebek paramı sora yumurtam olusmadı daha sonraki ay yine yok zar zor bir yumurtam oldu sonra hormanlarım normal gelmedı 2 ay trasferım hep iptal oldu dr kasım olucak dedi ölede oldu hiç umudum yoktu hep ağlıyordum transfer oldu tek embriyo dedim tutarmı acaba oda tutu Allahtan işte canım Rabbim ol dedi ve oldu insallah senınde olumlu olur içini ferah tut bol bol dua et
Amin canım cok zor inan 16 senedir bu anı bekledim daha hiç cift cizgi görmedim bu ilk oldu Rabbim isteyen herkese versin inşallahRabbim isteyen herkesin kucağını doldursun..
Nerde tedavi görmüştünüz8 kasim transfer ..3 gun embriyo ...15 kasim idrar negatif 20 kasim kanda negatif sonucumm.. bi dahaki bahara kaldi umutlarnazli bebek çıktık ...
Tamamen hemşire dikkatsizliği ve bilgisizliği yüzünden olduYaa çok şaşkınımyinede vardır bir hayır tatlım
Tamamen hemşire dikkatsizliği ve bilgisizliği yüzünden oldu
Yaaa bu haber beni çok mutlu etti inş siz de sizi mutlu etcek şeyler duyarsınızBen pozitifi gördüm onların vesileyle inşallah sende görürsün
Hem de nasıl, çok sinirlerim bozuldu, şikayet ettim, hastaneden arayıp sadece özür dilediler, ben iş planımı bile transfere göre ayarlamıştım... Salı gününe kadar zaman istediler, doğru düzgün bir açıklama yapamazlarsa hukuki yollara başvuracağım, tamamen hemşire ilacı uygulama hatası yüzünden 1 ayım çöp olduKötü olmuş. Herşeyini ona göre ayarliyorsun
Hem de nasıl, çok sinirlerim bozuldu, şikayet ettim, hastaneden arayıp sadece özür dilediler, ben iş planımı bile transfere göre ayarlamıştım... Salı gününe kadar zaman istediler, doğru düzgün bir açıklama yapamazlarsa hukuki yollara başvuracağım, tamamen hemşire ilacı uygulama hatası yüzünden 1 ayım çöp oldu
of neleer olmus cok gecmis olsn ama cejtijlerine degsin inslalah sag saglim kucagiina almayi nasp etsin insallahBen mayıstan beri tedavi oluyorum bu arada ramazanın ikinci günü 25 bin tl paramı caldılar tüp bebek paramı sora yumurtam olusmadı daha sonraki ay yine yok zar zor bir yumurtam oldu sonra hormanlarım normal gelmedı 2 ay trasferım hep iptal oldu dr kasım olucak dedi ölede oldu hiç umudum yoktu hep ağlıyordum transfer oldu tek embriyo dedim tutarmı acaba oda tutu Allahtan işte canım Rabbim ol dedi ve oldu insallah senınde olumlu olur içini ferah tut bol bol dua etevet 3 gün embriyosu sekiz hücreli 1 kalite demişti
Kötüyü getirme aklina tatlım yarına odaklanhakkında hayırlısı olsun
Belirti aramayın herkeste olacak diye bir şey de yok. Salı kese görmeye gidecem hala inanamıyorum normal hissediyorum
Doktorumda artık transfere odaklan eşin ilgilensin o süreçle dedi...Malesefçok can sıkıcı. Sakın olmaya çalış.
Amin canım inşallah Pazartesi kandan sonra haber ederim size heyecanlıyım cokof neleer olmus cok gecmis olsn ama cejtijlerine degsin inslalah sag saglim kucagiina almayi nasp etsin insallah
En son beta hcgniz kaçtı ve ne zaman yaptırmıştınız
Bende yapmıcaktım rüya gördüm yaptım hiç beklemiyordum inan kanda görmedikce içim rahat değil yap sende cıkarsa cıkar zaten cıkmazsa kanda cıkar zatenay o kadar pozitif oldu ki cok sukur grupta size bakinca test yapasim gelio yayarin 9.gunm ya bnm simdi embiriyida 2gunluk 11 gun mu olmus oluyi
Doktorumda artık transfere odaklan eşin ilgilensin o süreçle dedi...
Yarından itibaren tedavim başlıyor herşey yolunda giderse 6 aralıkta transfer işlemi olacak
Transfer günü 1.gün olarak saydım 3 güne bir kan verdim betaHCG
11.gün 66
14.gün 258
17.gün 832
25.günümde Ultrasona girecem
Adana Balcalı üniversitesi Hastanesi'ndeNerde tedavi görmüştünüz
İnsallah diğer denemede kavuşursun ilk deneme ise ilkinde tutan az insan var nasipAdana Balcalı üniversitesi Hastanesi'nde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?