Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 8 13,8%
  • Kasım

OY: 33 56,9%
  • Aralık

OY: 17 29,3%

• Ankete Katılan
    58
Kızlar demiştim ya size benim doktor çok rahat diye. Benden hiç kan almadı bu adam ya şüphelendim siz kan verince. Betalarıma baktı keseyi gördü beta takipini bırakıyoruz dedi

Günaydın, zor gece atlatmışsın üzüldüm geçmiş olsun. Şimdi nasılsın

Günaydın herkesee

Sağlıklı olsun da inşallah önemli değil gerisi

Ayy geçmiş olsun üşütmekten mi oldu bu? Kötü bi gece geçirmişsin inşallah tekrarı olmaz

Günaydın herkese
Güzelliklerle dolu bir gün olsun hepimiz için
Çok geçmiş olsun canım, bir an evvel toparlanırsın inşallah MinaEfrahim34
Bu sabah 8:30’da randevun vardı canım GamzeGmze
Nasıl geçti, duydunuz mu minnoşun kalbini

Günaydııııınnnnnnn
Bende tam yazmaya girmiştim
Artık resmen gebeyim kızlar duyduk kalp atışını binlerce kez şükürler olsun Herşey yolunda haftasıyla uyumlu gidiyor kan ve idrar testini tekrarladı bir tanesi 3 güne çıkarmış salı günü sonuç göstermeye gidicem kendi doktoruma bulamadım randevu ama başka bir doktorda görebilir dediler bekletmeden göstercem
Life Lover

Çok sevindim canım
O sesin hissettirdiği paha biçilemez
Sağlıkla gelsin minnoş

Gözün aydınn

Çok sevindiiimmmm

Günaydın, zor gece atlatmışsın üzüldüm geçmiş olsun. Şimdi nasılsın
Sağol canım Allah ragzı olsun hala miğdem berbat bişi yiyemiyorum içemiyorum tuvalet konusunda aynı acile gidicem çocukları okula bırakıp

Sağol canım Allah ragzı olsun hala miğdem berbat bişi yiyemiyorum içemiyorum tuvalet konusunda aynı acile gidicem çocukları okula bırakıp
Enfeksiyon mu kaptın ne yaptın canım ya git bakalım neymiş sorun

Ayy geçmiş olsun üşütmekten mi oldu bu? Kötü bi gece geçirmişsin inşallah tekrarı olmaz
Çok sağol canım Allâh ragzı olsun galiba ondan hiç böyle olmamıştım Amin Allah kimsenin başına vermesin inşallah acile gidicem bakım neden olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…