Günaydınn ya kızlar ben dün ağladım bir şeye sinirlendim çok korkuyorum bir şey olmamıştır dimi karnım ağrıdı sonrasında kasıklarım çok korkuyorumKızlar napıyorsunuz ya sesiniz çıkmıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınn ya kızlar ben dün ağladım bir şeye sinirlendim çok korkuyorum bir şey olmamıştır dimi karnım ağrıdı sonrasında kasıklarım çok korkuyorumKızlar napıyorsunuz ya sesiniz çıkmıyor
Bakınıyorum da kimse yok konusanda yok kendi kendime de konuşamadığım içinKızlar napıyorsunuz ya sesiniz çıkmıyor
Canım sen de yorum yapar mısın banaBakınıyorum da kimse yok konusanda yok kendi kendime de konuşamadığım için
Çocuklarla ugraşıyorum napım canım okula kaldırıcam savaş veriyoruz sen napıosun![]()
Yok kuzum ondan birşey olsa bana olurdu mutlaka evde 2 çocuk 1 eş (En büyük çocuk o) deliriyom sinirden bagırma ağlama seanslarıGünaydınn ya kızlar ben dün ağladım bir şeye sinirlendim çok korkuyorum bir şey olmamıştır dimi karnım ağrıdı sonrasında kasıklarım çok korkuyorum
Bende tam sana yazmıştımCanım sen de yorum yapar mısın bana
Valla hiç keyfim yok benim 2 gündürKızlar napıyorsunuz ya sesiniz çıkmıyor
Ayyy sağol canım yaaa dünden beri kafaya taktım. Sabah nsmazımı kıldım duamı ettim ama içim rahat etmedi bir türlüYok kuzum ondan birşey olsa bana olurdu mutlaka evde 2 çocuk 1 eş (En büyük çocuk o) deliriyom sinirden bagırma ağlama seanslarıo ağrılar normal ona bağlama rahim büyüyor içinde bir canlı var sonuçta kolay değil benim 3.gebelik olmasına rağmen yaşıyorum ara ara o ağrıları ilk gebeliklerde daha belirgin oluyor ağrılar
Çok üzüldüm canım yaaaaa kaç haftalıkValla hiç keyfim yok benim 2 gündür
Cumartesi günü doktora gittim karından keseyi gördü 1.38 cm kese boş şuan gözükür diye düşünüyorduk haftaya pazartesi tekrar gideceğim![]()
Ne demek canım içini biraz ferah tut bu kadar takma sitres daha zararlıAyyy sağol canım yaaa dünden beri kafaya taktım. Sabah nsmazımı kıldım duamı ettim ama içim rahat etmedi bir türlü
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın valla çok zor bir sınavNe demek canım içini biraz ferah tut bu kadar takma sitres daha zararlı
Allah kabul etsin canım inşallah hepimiz için dua et![]()
Gözükmez canım o boyutta bende 1.30 ken kese boyum görünmemişti doktor cok normal demişti ki 1 hafta sonra hem bebişi görmüştük hem kalp atısını dinlemiştik merak etmeValla hiç keyfim yok benim 2 gündür
Cumartesi günü doktora gittim karından keseyi gördü 1.38 cm kese boş şuan gözükür diye düşünüyorduk haftaya pazartesi tekrar gideceğim![]()
İnşallah canım aynen öyle her güzelliğin bir zorluğu vardır ne demişler gülü seven dikenine katlanırmısAllah kimsenin kucağını boş bırakmasın valla çok zor bir sınav![]()
Kaç haftalık bu görselleerGözükmez canım o boyutta bende 1.30 ken kese boyum görünmemişti doktor cok normal demişti ki 1 hafta sonra hem bebişi görmüştük hem kalp atısını dinlemiştik merak etme
Fotoda ekledim
Biri 6+1 diğeri 7+1 canımKaç haftalık bu görselleer
Günaydınn :) Bilmiyorum şilkayet edildi bir sey ama neKuzum sen neden banlandın ya noldu
Ban sebebi söylüyorlar aşkım aslında ama. Neyse artık nasılsın bebiş nasılGünaydınn :) Bilmiyorum şilkayet edildi bir sey ama ne
hesap acıyordum uzadı :)) 2 gün cok korktummBan sebebi söylüyorlar aşkım aslında ama. Neyse artık nasılsın bebiş nasıl![]()
Ay şükürler olsun şimdi iyi misin canım? Doktora ne zaman gidiceksin?Kızlarr ben tek ayak cezası aldım falan filan önemli değil size yazamadım, dünden önceki gece kanamam oldu leke tarzında çok kokrtum. Oturdum ağladım. Haftasonuydu bi de acil beta bakardı sadece bekledim artış olacak mı diye. Ara ara oldu 24 saat bi süre diyeyim. çok paniktim. geçti bugün şükür. nasılsınızzzgurbetsel
MinaEfrahim34 M matmatt
gmzgm
edanurks
Vignette
Günaydın, benimde birinci sınıfa giden oğlum var gün içinde kaç kere sinir krizine girip çıkıyorum bilmiyorum sabah kalkmak ayrı dert okula yetişmek ayrı dert ödev yapma ayrı dert oralara tırmanma oğlum koşma oğlum derken bazen sinirden ağlıyorum bide arada duygusal ataklar geliyor hormonlar nedeniyleGünaydınn ya kızlar ben dün ağladım bir şeye sinirlendim çok korkuyorum bir şey olmamıştır dimi karnım ağrıdı sonrasında kasıklarım çok korkuyorum