- 25 Ekim 2025
- 1.609
- 1.032
- 48
- 32
bugün de verdin mi canımKızlar selam ben bugün yani dpo 12-13 ken kan verdim beta 25.8 çıktı sizce normal mi ? İki kez kimyasal yaşadım o yüzden çok endişeliyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün de verdin mi canımKızlar selam ben bugün yani dpo 12-13 ken kan verdim beta 25.8 çıktı sizce normal mi ? İki kez kimyasal yaşadım o yüzden çok endişeliyim
Öyle sanırım canım ama ben bi bat günü verdim bide bir hafta sonra verdim yani bugün, benim niyetim de iki günde bir takipti ama aile hekimi gerek görmedi ama dokuz doğurdum yani bir haftada meraktanİnşallah hayırlı olur canım şimdi iki günde bir kan vermem gerekiyor sanırım bir süre![]()
endişelenme, ne zaman rand.Valla hiç keyfim yok benim 2 gündür
Cumartesi günü doktora gittim karından keseyi gördü 1.38 cm kese boş şuan gözükür diye düşünüyorduk haftaya pazartesi tekrar gideceğim![]()
senin durumlar nasılİnşallaj hiçbir şey olmayacak güzel düşünelim güzel olsun![]()
Ben sabahın kör saatinde özel hastaneue gidip kan verdim. Belki çarşamba günü aile hekimime gider veririm ama cuma şehir dışında olcam mesela muhtemelen gidemem orda da hastaneye sonra artık haftaya gibi. Kendi kadın doğum doktorumu aradım. O da öğleden sonra akşam üzerine doğru arayacağını söyledi ve detaylı konuşuruz dedi. Onun yönlendirmesine göre hareket edicem sanırımÖyle sanırım canım ama ben bi bat günü verdim bide bir hafta sonra verdim yani bugün, benim niyetim de iki günde bir takipti ama aile hekimi gerek görmedi ama dokuz doğurdum yani bir haftada meraktansen düzenli takip yapacak mısın peki
Bugün sabh 90.4 çıktı şoku atlatmaya çalışıyorum halasenin durumlar nasıl
Cuma gel dedi ama pazartesi gideceğim bekleyebilirsem inşallahendişelenme, ne zaman rand.
Çok iyi anlıyorum seni yaa ben de bir an da giren kasık ağrıları olunca hemen panikliyorum korkuyla aklımdan neler geçiyor. Çok şükür ki geçmiş bitmiş bir daha yaşatmasın Allah'ıminşallah. kırmızı olmaması rahatlattı beni de aktif kanama değil de kalan gibi. yalnız batma sızı da oldu. Allah'ım bu ne diyorum. Aşırı ağır değil sancı ama taktım ya kafayı sadece kafam belirtilerde. zordu ya sakin kalabilmek :))) teşekkür ederim
Anladım inşallah güzel güzel artar değerlerin sağlıklaBen sabahın kör saatinde özel hastaneue gidip kan verdim. Belki çarşamba günü aile hekimime gider veririm ama cuma şehir dışında olcam mesela muhtemelen gidemem orda da hastaneye sonra artık haftaya gibi. Kendi kadın doğum doktorumu aradım. O da öğleden sonra akşam üzerine doğru arayacağını söyledi ve detaylı konuşuruz dedi. Onun yönlendirmesine göre hareket edicem sanırım
İnşallah hepimizin hiç sorun olmaz da tamamlarız bu süreciAnladım inşallah güzel güzel artar değerlerin sağlıkla![]()
Yok canım vermedim işte daha önce iki kez bu şekilde kan verip kimyasal olduğunu öğrendim o yüzden tekrar kan vermeye cesaretim yok regl olmazsam çarşambaya kadar beklemeyi düşünüyorum çarşamba vercem ama ona bile cesaretim Yokbugün de verdin mi canım
Yarın tekrar kontrole gidicem kuzum dua et benim için rahim biraz inceydi inşallah kalınlaşmıştırYarın öğleden sonra. Sonunda artıkkız var ya o panik hali çok zordu. Gemini direkt düşük muhabbeti yapıyor, chatgpt daha ılımlı normal akışa dönmesin diyor. Bi kaç arkadaş da normal olabilir ilk aylar dedi. Bugün de kesilmiş rahatladımm.. Sen ne yaptın dr kontrolün vardı. Son durum ne
Gönlünce olsun her sey kuzum. yumurtlamada mı kalınlasıyorduYarın tekrar kontrole gidicem kuzum dua et benim için rahim biraz inceydi inşallah kalınlaşmıştır![]()
kimyasal olmaz inşallah. öyle hissetmiyorum sanki :)Yok canım vermedim işte daha önce iki kez bu şekilde kan verip kimyasal olduğunu öğrendim o yüzden tekrar kan vermeye cesaretim yok regl olmazsam çarşambaya kadar beklemeyi düşünüyorum çarşamba vercem ama ona bile cesaretim Yok
sen de panikleme :) içsel olarak biliyoruz ne kötü, ne normal ama işte biiizÇok iyi anlıyorum seni yaa ben de bir an da giren kasık ağrıları olunca hemen panikliyorum korkuyla aklımdan neler geçiyor. Çok şükür ki geçmiş bitmiş bir daha yaşatmasın Allah'ımyarın bebisi görünce bize güzel haberlerini iletmeni bekliyoruzz artik :))
Ay inşallah ağzından bal damlıyor valla çok istiyorum hepimiz gibi tabi kikimyasal olmaz inşallah. öyle hissetmiyorum sanki :)
dikkat et kendine. yediğine/içtiğine kafeini azalt. ters hareketler yapma. tutunma yardımcısı ürünlerle beslen.Ay inşallah ağzından bal damlıyor valla çok istiyorum hepimiz gibi tabi kiinşallah sağlıklı gebelikler nasip etsin Allah hepimize eğer hamileysem size de her fırsatta dua edicem
![]()
İnşallahsen de panikleme :) içsel olarak biliyoruz ne kötü, ne normal ama işte biiiz![]()
Okul öncesi öğretmeniyim valla dikkat etmeye çalışıyorum neler yemeliyim sence canımdikkat et kendine. yediğine/içtiğine kafeini azalt. ters hareketler yapma. tutunma yardımcısı ürünlerle beslen.
Hepsini oku :))Okul öncesi öğretmeniyim valla dikkat etmeye çalışıyorum neler yemeliyim sence canım