• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 8 12,9%
  • Kasım

OY: 35 56,5%
  • Aralık

OY: 19 30,6%

• Ankete Katılan
    62
İnşallah hayırlı olur canım şimdi iki günde bir kan vermem gerekiyor sanırım bir süre 😂
Öyle sanırım canım ama ben bi bat günü verdim bide bir hafta sonra verdim yani bugün, benim niyetim de iki günde bir takipti ama aile hekimi gerek görmedi ama dokuz doğurdum yani bir haftada meraktan😅 sen düzenli takip yapacak mısın peki

Valla hiç keyfim yok benim 2 gündür
Cumartesi günü doktora gittim karından keseyi gördü 1.38 cm kese boş şuan gözükür diye düşünüyorduk haftaya pazartesi tekrar gideceğim 😞
endişelenme, ne zaman rand.

Öyle sanırım canım ama ben bi bat günü verdim bide bir hafta sonra verdim yani bugün, benim niyetim de iki günde bir takipti ama aile hekimi gerek görmedi ama dokuz doğurdum yani bir haftada meraktan😅 sen düzenli takip yapacak mısın peki
Ben sabahın kör saatinde özel hastaneue gidip kan verdim. Belki çarşamba günü aile hekimime gider veririm ama cuma şehir dışında olcam mesela muhtemelen gidemem orda da hastaneye sonra artık haftaya gibi. Kendi kadın doğum doktorumu aradım. O da öğleden sonra akşam üzerine doğru arayacağını söyledi ve detaylı konuşuruz dedi. Onun yönlendirmesine göre hareket edicem sanırım

inşallah. kırmızı olmaması rahatlattı beni de aktif kanama değil de kalan gibi. yalnız batma sızı da oldu. Allah'ım bu ne diyorum. Aşırı ağır değil sancı ama taktım ya kafayı sadece kafam belirtilerde. zordu ya sakin kalabilmek :))) teşekkür ederim
Çok iyi anlıyorum seni yaa ben de bir an da giren kasık ağrıları olunca hemen panikliyorum korkuyla aklımdan neler geçiyor. Çok şükür ki geçmiş bitmiş bir daha yaşatmasın Allah'ım🙏🏻 yarın bebisi görünce bize güzel haberlerini iletmeni bekliyoruzz artik :))

Ben sabahın kör saatinde özel hastaneue gidip kan verdim. Belki çarşamba günü aile hekimime gider veririm ama cuma şehir dışında olcam mesela muhtemelen gidemem orda da hastaneye sonra artık haftaya gibi. Kendi kadın doğum doktorumu aradım. O da öğleden sonra akşam üzerine doğru arayacağını söyledi ve detaylı konuşuruz dedi. Onun yönlendirmesine göre hareket edicem sanırım
Anladım inşallah güzel güzel artar değerlerin sağlıkla 🌸

Yarın öğleden sonra. Sonunda artık :D kız var ya o panik hali çok zordu. Gemini direkt düşük muhabbeti yapıyor, chatgpt daha ılımlı normal akışa dönmesin diyor. Bi kaç arkadaş da normal olabilir ilk aylar dedi. Bugün de kesilmiş rahatladımm.. Sen ne yaptın dr kontrolün vardı. Son durum ne
Yarın tekrar kontrole gidicem kuzum dua et benim için rahim biraz inceydi inşallah kalınlaşmıştır 😔❤️

Yarın tekrar kontrole gidicem kuzum dua et benim için rahim biraz inceydi inşallah kalınlaşmıştır 😔❤️
Gönlünce olsun her sey kuzum. yumurtlamada mı kalınlasıyordu

Yok canım vermedim işte daha önce iki kez bu şekilde kan verip kimyasal olduğunu öğrendim o yüzden tekrar kan vermeye cesaretim yok regl olmazsam çarşambaya kadar beklemeyi düşünüyorum çarşamba vercem ama ona bile cesaretim Yok
kimyasal olmaz inşallah. öyle hissetmiyorum sanki :)

Çok iyi anlıyorum seni yaa ben de bir an da giren kasık ağrıları olunca hemen panikliyorum korkuyla aklımdan neler geçiyor. Çok şükür ki geçmiş bitmiş bir daha yaşatmasın Allah'ım🙏🏻 yarın bebisi görünce bize güzel haberlerini iletmeni bekliyoruzz artik :))
sen de panikleme :) içsel olarak biliyoruz ne kötü, ne normal ama işte biiiz :D

Ay inşallah ağzından bal damlıyor valla çok istiyorum hepimiz gibi tabi ki 🙏🏻 inşallah sağlıklı gebelikler nasip etsin Allah hepimize eğer hamileysem size de her fırsatta dua edicem 🙏🏻🙏🏻❤️❤️
dikkat et kendine. yediğine/içtiğine kafeini azalt. ters hareketler yapma. tutunma yardımcısı ürünlerle beslen.

Okul öncesi öğretmeniyim valla dikkat etmeye çalışıyorum neler yemeliyim sence canım
Hepsini oku :))

🌱 Tutunmayı destekleyen besinler
(Düzenli ve küçük porsiyonlarla)
🥑 Sağlıklı yağlar

• Avokado
  • Zeytinyağı (çiğ kullan)
  • Ceviz, badem (bir avuçtan fazla değil)
    → Rahim kanlanmasını ve progesteron etkisini destekler
🥬 Folat & B vitamini kaynakları

• Ispanak, roka, pazı (iyi yıkanmış, hafif pişmiş)
  • Brokoli
  • Mercimek
    → Hücre bölünmesi ve tutunma için çok kritik

🥚 Protein (hafif ve kaliteli)
  • Yumurta (iyi pişmiş)
  • Yoğurt, kefir
  • Balık (haftada 1–2, ağır metal düşük türler)
    → Embriyo gelişimi için yapı taşı
🍓 Antioksidanlar
  • Yaban mersini
  • Nar
  • Çilek
    → Rahim içi oksidatif stresi azaltır

🍠 Kan şekeri dengeleyiciler

• Tatlı patates
  • Tam buğday ekmeği
    → Ani insülin yükselmeleri tutunmayı zorlaştırabilir

💧 Sıvı

• Ilık su