• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 8 12,9%
  • Kasım

OY: 35 56,5%
  • Aralık

OY: 19 30,6%

• Ankete Katılan
    62
herkese günaydın sonunda kan testımı verdım :) sonra doktorun yanına gittim hocam ben kan verdim ama zaten kanama oluyor dedim. sabah yine az koyu kıvamda geldi ped dolmadı. Neyse betana bakıp yorum yapıcam dedi bende zaten kanama basladı hocam dedim :D adamdan daha iyi biliyorum sankı hahaha:D başlamış olması gebelıği şimdilik dışlamaz betana gore yol cızerız dedi neyse sonucu beklıyorum:D

ama zaten negatif yani bence progestanı bırakma dedi sonucu gorene kadar dedi.
sonuc ne oldu regle mi döndü

Kızlarr ben tek ayak cezası aldım falan filan önemli değil size yazamadım, dünden önceki gece kanamam oldu leke tarzında çok kokrtum. Oturdum ağladım. Haftasonuydu bi de acil beta bakardı sadece bekledim artış olacak mı diye. Ara ara oldu 24 saat bi süre diyeyim. çok paniktim. geçti bugün şükür. nasılsınızzz @gurbetsel @MinaEfrahim34 M matmatt gmzgm gmzgm @edanurks @Vignette
Benim ilk gebeliği de dpo 19 da kanamam olmuştu progestan kullanmıştım bir haftaya yakın ara ara oldum ben son kahverengine döndü geçmişti içerde kanama alanı olmadığından doktor tutunma kanamasıdır demişti

Ay şükürler olsun şimdi iyi misin canım? Doktora ne zaman gidiceksin?
Yarın öğleden sonra. Sonunda artık :D kız var ya o panik hali çok zordu. Gemini direkt düşük muhabbeti yapıyor, chatgpt daha ılımlı normal akışa dönmesin diyor. Bi kaç arkadaş da normal olabilir ilk aylar dedi. Bugün de kesilmiş rahatladımm.. Sen ne yaptın dr kontrolün vardı. Son durum ne

Benim ilk gebeliği de dpo 19 da kanamam olmuştu progestan kullanmıştım bir haftaya yakın ara ara oldum ben son kahverengine döndü geçmişti içerde kanama alanı olmadığından doktor tutunma kanamasıdır demişti
Benim de güzel çıksın inşallah. Kanama alanı olursa ne oluyormuş düşük mü? Dış gebelik mi? dpo23te oldu bana da hesapladım şimdi

Geçmiş olsunnn nasılsın şimdi
İyiyim batma çekilme falan da yok, kanama gibi hissettiren bir şey de yok. Bilmiyorum ya biraz dans etmiştim, süpürge ile uğraşmıştım acaba içerde akanamayan kan mı akış gösterdi diyorum. 3 saatte bi leke gibi. kahvemsi kırmızı renk. bazen pembe. bilmiyorum ya yarın gitsem rahatlayacağım açıkçası

İyiyim batma çekilme falan da yok, kanama gibi hissettiren bir şey de yok. Bilmiyorum ya biraz dans etmiştim, süpürge ile uğraşmıştım acaba içerde akanamayan kan mı akış gösterdi diyorum. 3 saatte bi leke gibi. kahvemsi kırmızı renk. bazen pembe. bilmiyorum ya yarın gitsem rahatlayacağım açıkçası
İnşallaj hiçbir şey olmayacak güzel düşünelim güzel olsun 🙏🏼

Gözükmez canım o boyutta bende 1.30 ken kese boyum görünmemişti doktor cok normal demişti ki 1 hafta sonra hem bebişi görmüştük hem kalp atısını dinlemiştik merak etme 🥰
Fotoda ekledim
Kesede büyüme var pazartesi gittiğimde 0.88 cm’di cumartesi 1.38 cm olmuş cuma gel dedi ben pazartesi gideceğim geç gideyim bekleyeyim biraz dedim banada normal çok küçük daha dedi ama insan yinede üzülüyor

Kızlarr ben tek ayak cezası aldım falan filan önemli değil size yazamadım, dünden önceki gece kanamam oldu leke tarzında çok kokrtum. Oturdum ağladım. Haftasonuydu bi de acil beta bakardı sadece bekledim artış olacak mı diye. Ara ara oldu 24 saat bi süre diyeyim. çok paniktim. geçti bugün şükür. nasılsınızzz @gurbetsel @MinaEfrahim34 M matmatt gmzgm gmzgm @edanurks @Vignette

Geçmiş olsun canım
Yarın doktora gittiğinde mutlaka söyle, doktorun Progestan verebilir
Bir süre de sürebilir, endişelenme
İlk haftalarda normal bir durum, kötüyü düşünme
Doktorun gerekeni yapacaktır 🙏🏼

Benim de güzel çıksın inşallah. Kanama alanı olursa ne oluyormuş düşük mü? Dış gebelik mi? dpo23te oldu bana da hesapladım şimdi
Kanamam bir kaç sebebi olabiliyor arkadaşımda da mesela dış gebelik kaynaklıydı ama onun ki ciddi bir ağrı ve yoğun kanama vardı. Bazen kese etrafında kanama olup bu şekil kanamayı dışarı atabiliyor ve sonra sağlıklı bir şekilde ilerlemeye devam ediyor o yüzden en kesin tanı ultrason. Sen bu süreçte bol bol dinlen ben sadece tuvalet ihtiyacım için kalkmıştım o sürede ve bana bol su iç demişti. Umarım seninki de bi tutunma kanamasıdır. Benimde daha önce başıma geldiği için her tuvalete gidişimde kanama var mı diye bakıyorum sağlıcakla alır herkes kucağına inşallah bebişleri 🫂

Canımm çok geçmiş olsun normal diyorlar doktor ne söyledi

Kızlarrrr ben aşılama yaptırmıştım ayın 3 ünde 1 inde de çatlatma iğnesi yapmıştım. Doktorum bugün kan vermemi söylemişti. Sabh değerim 90.4 çıktı nasıl sizce daha çok yeni biliyorum ama insan bir şeyler duymak istiyor 🥹🥹
Hayırlı olsun inşallah çok güzel sağlıklı bir gebelik olur içinizi ferah tutun siz🥰🥰

Gelmiş geçmiş olsun inşallah canım şimdi nasılsın kanama kırmızı değilse önemli olan o canım içini ferah tutmaya çalış ve stres yapma biraz inşallah yarın güzel haberlerle geleceksin doktordan inanıyorum 🙏🏻💐

Kese beta kaç olduğunda görülür kızlar siz ne zaman gördünüz Pazartesi benim sıkıntı çıkmazds 1500 lerde olacsk görünür mü
gittin mi kontrole

Kızlarrrr ben aşılama yaptırmıştım ayın 3 ünde 1 inde de çatlatma iğnesi yapmıştım. Doktorum bugün kan vermemi söylemişti. Sabh değerim 90.4 çıktı nasıl sizce daha çok yeni biliyorum ama insan bir şeyler duymak istiyor 🥹🥹
Hayırlı olsun canım sağlikla gelsinler inşallah 🥰

Gelmiş geçmiş olsun inşallah canım şimdi nasılsın kanama kırmızı değilse önemli olan o canım içini ferah tutmaya çalış ve stres yapma biraz inşallah yarın güzel haberlerle geleceksin doktordan inanıyorum 🙏🏻💐
inşallah. kırmızı olmaması rahatlattı beni de aktif kanama değil de kalan gibi. yalnız batma sızı da oldu. Allah'ım bu ne diyorum. Aşırı ağır değil sancı ama taktım ya kafayı sadece kafam belirtilerde. zordu ya sakin kalabilmek :))) teşekkür ederim

Back
X