- 20 Haziran 2016
- 6.871
- 11.180
- 248
Evet kuzum yarın artık kalınlaşmış olması lazımGönlünce olsun her sey kuzum. yumurtlamada mı kalınlasıyordu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kuzum yarın artık kalınlaşmış olması lazımGönlünce olsun her sey kuzum. yumurtlamada mı kalınlasıyordu
anam kız sen nerdesinsonuc ne oldu regle mi döndü
Cok merak ettim seni doktora git yine mutlaka kadın doğum görsün kuzum cok sukur cok geçmiş olsun birdahada olmasın inşallahKızlarr ben tek ayak cezası aldım falan filan önemli değil size yazamadım, dünden önceki gece kanamam oldu leke tarzında çok kokrtum. Oturdum ağladım. Haftasonuydu bi de acil beta bakardı sadece bekledim artış olacak mı diye. Ara ara oldu 24 saat bi süre diyeyim. çok paniktim. geçti bugün şükür. nasılsınızzz @gurbetselMinaEfrahim34 @matmatt
gmzgm @edanurks
Vignette
Aynen en iyisi üzülme boşuna sitrese girme herşey yolundaKesede büyüme var pazartesi gittiğimde 0.88 cm’di cumartesi 1.38 cm olmuş cuma gel dedi ben pazartesi gideceğim geç gideyim bekleyeyim biraz dedim banada normal çok küçük daha dedi ama insan yinede üzülüyor
Ay kaç seferdir içimi o kadar rahatlatıyorsunuz ki vallahiAynen en iyisi üzülme boşuna sitrese girme herşey yolunda![]()
İnsan yaşadığını bilir baskası yaşarkende aynı hisleri yaşamasın boşuna üzülmesin ister en azından kendi acımdan böyle düşünüyorum ne sen üzül ne bebişin hissedip üzülsünAy kaç seferdir içimi o kadar rahatlatıyorsunuz ki vallahi![]()
Çok teşekkür ederim çok düşüncelisinizİnsan yaşadığını bilir baskası yaşarkende aynı hisleri yaşamasın boşuna üzülmesin ister en azından kendi acımdan böyle düşünüyorum ne sen üzül ne bebişin hissedip üzülsün❤ cok sevindim böyle düşünmene
![]()
Burda birbirimize destek sohbet için varız seve seve her zaman elimden ne gelirseÇok teşekkür ederim çok düşüncelisiniz![]()
Her şey yolundaysa neden tüp bebek stresi ile uğraşcaksın ki boş veranam kız sen nerdesinraglı oldum hayatım bu ayda nanay. doktor benı gec kalma doğal yolla gebe kalmaya calısarak diyip tüp bebek birimine yonlendrid. her sey yolunda ama yaştan dolayı bekleme dedi. bende artık akışa bıraktım olursa olur modu yani.
Geçmiş olsun canımKızlarr ben tek ayak cezası aldım falan filan önemli değil size yazamadım, dünden önceki gece kanamam oldu leke tarzında çok kokrtum. Oturdum ağladım. Haftasonuydu bi de acil beta bakardı sadece bekledim artış olacak mı diye. Ara ara oldu 24 saat bi süre diyeyim. çok paniktim. geçti bugün şükür. nasılsınızzz @gurbetselMinaEfrahim34 @matmatt
gmzgm @edanurks
Vignette
Taşacak bu denize sardım buradan ceza aldım stres de zaten ha safhadaydı dedim ben bir diziye başlayayımCok merak ettim seni doktora git yine mutlaka kadın doğum görsün kuzum cok sukur cok geçmiş olsun birdahada olmasın inşallah
İyi diyelim iyi olalım şükür kuzum aynı ❤
En hafif sigarayı aldım hiç azaltamadım, havalar biraz sogudu için soguktan balkona biraz daha az çıkıyorum ama beklediğim gibi değil. Sende nasıl durumlar
Bende sadece sahipsizleri izliyorumTaşacak bu denize sardım buradan ceza aldım stres de zaten ha safhadaydı dedim ben bir diziye başlayayımşivem falan kaydi da neyse böyle atlattım yani hafta sonunu yarın gideceğim
En azından azaltabilsen bırakması daha kolay olacak biraz kendini zorla canım bir kaç gün dayanırsan daha icmeyeceksin inşallahEn hafif sigarayı aldım hiç azaltamadım, havalar biraz sogudu için soguktan balkona biraz daha az çıkıyorum ama beklediğim gibi değil. Sende nasıl durumlar
zamandan canım yaş geciyorHer şey yolundaysa neden tüp bebek stresi ile uğraşcaksın ki boş ver
Baktım biraz araştırdım 7-8 mm yeterliymiş. 1 günde de 1-2 mm kalınlaşabilirmiş sanırım. Chatgpt ile sohbet et kalınlaşması için ayak bel sıcaklığı öneriyor. Tansiyona dikkat etmek lazımmış. Sigara konusunu söyledi. Ölçüm erken yapılmış olabilir diyor bir de.Evet kuzum yarın artık kalınlaşmış olması lazım
Laaa ilaheee ula niye sonra başlaysunn o zamanEn azından azaltabilsen bırakması daha kolay olacak biraz kendini zorla canım bir kaç gün dayanırsan daha icmeyeceksin inşallahtam 1 hafta oldu ben içmiyorum tamamen bıraktım cok şükür inşallah birdahada başlamam
bu 3. Bırakısım her hamile kalmamda bırakıyorum sonrasıda önemli
sürekli gebe kalamam sigara içmicem diye
![]()
İşte akıldan zorum varLaaa ilaheee ula niye sonra başlaysunn o zamanbu kez başlama
Biz 40’larında patıradan doğuran atalara sahibiz relax. Denemek istiyor musun tüp bebek? Fiyatları da hiç bilmiyorum gerçi.zamandan canım yaş geciyor![]()