Ayy umarım her şey yolundadır canımKızlarr ben tek ayak cezası aldım falan filan önemli değil size yazamadım, dünden önceki gece kanamam oldu leke tarzında çok kokrtum. Oturdum ağladım. Haftasonuydu bi de acil beta bakardı sadece bekledim artış olacak mı diye. Ara ara oldu 24 saat bi süre diyeyim. çok paniktim. geçti bugün şükür. nasılsınızzzgurbetsel MinaEfrahim34 @matmatt @gmzgm @edanurks @Vignette
Bugün çok iyiyim canım ama rahim ve vajina kısmını düşün içeriden bir düzlemde sanki iğne gibi bir tel varmış hissi oluyor, o yolu hissediyorum yani nedense bilmiyorum. Ama hafta sonuna göre çok çok iyiyim şükürler olsun yarın da randevum var güzel geçerse benden iyisi yokAyy umarım her şey yolundadır canımağrın var mı
İki ay önce yaşadığın kimyasal mıydı, yani bat tarihin geçmiş artık değerin de çok güzel bugünlere uyumlu. Hayırlı olsun canım Allah bağışlasınKızlarrr haftasonu laboquick erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıkmıştı üstteki cumartesi alttaki pazar günü yaptım. Bugün kan verdim 388 çıkmış beta. Adet gecikmem sadece 2 gün oldu değerim nasıl iyi mi sizce? Çok korkuyorum ağrım oluyor kasıkta düşük olursa diye2 ay önce düşük yaşadım farketmeden o zaman lekelenme olmuştu şuan yok öyle bir şey yok. Sizce değerim nasıl Eki Görüntüle 3685813
Amin amin bende öyle kuzum bolca edelim kimin duası kabul olur bilemeyizÂmin canım ya inşallah hepimiz için tüm zararları alışkanlıklardan kurtulmamız adına dua ediyorum
İki ay öncekinde beta bakılmadı doktor hatası.. az az kanamam vardı ağrım çoktu. Bişey yok dedi gönderdi. 32 gün kanamam oldu 32 gün sonra beta yeni 5.1 e düşmüştü. Doktor düşük dedi ne olduğunu bende bilmiyorum hiç tecrübem yok. Sonra da düzenim yeniden tam gününde oldu geçen ayda. Bu ay da düşük olan aydaki gibi belirti hissettim aynılarını. O yüzden gebelik testi yaptım. 4+0 dasın diyor chatgbt bilmiyorum inşallah sağlıklı olur korkuyorumİki ay önce yaşadığın kimyasal mıydı, yani bat tarihin geçmiş artık değerin de çok güzel bugünlere uyumlu. Hayırlı olsun canım Allah bağışlasın
Ben actıgın konuda yazmıştım burda gördügüme de sevindim seni hoşgeldinKızlarrr haftasonu laboquick erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıkmıştı üstteki cumartesi alttaki pazar günü yaptım. Bugün kan verdim 388 çıkmış beta. Adet gecikmem sadece 2 gün oldu değerim nasıl iyi mi sizce? Çok korkuyorum ağrım oluyor kasıkta düşük olursa diye2 ay önce düşük yaşadım farketmeden o zaman lekelenme olmuştu şuan yok öyle bir şey yok. Sizce değerim nasıl Eki Görüntüle 3685813
Geçmiş olsun üzüldüm. Bilmiyorum bir şey yapılabilir miydi. Düşük önleyici verilirdi belki ama 32 gün kanama da az değil. İlgisiz hissedersen doktor değiştir. Sağlık ocağında da bi kaç kez takip yapabilirsin. Sağlıkla gelsinİki ay öncekinde beta bakılmadı doktor hatası.. az az kanamam vardı ağrım çoktu. Bişey yok dedi gönderdi. 32 gün kanamam oldu 32 gün sonra beta yeni 5.1 e düşmüştü. Doktor düşük dedi ne olduğunu bende bilmiyorum hiç tecrübem yok. Sonra da düzenim yeniden tam gününde oldu geçen ayda. Bu ay da düşük olan aydaki gibi belirti hissettim aynılarını. O yüzden gebelik testi yaptım. 4+0 dasın diyor chatgbt bilmiyorum inşallah sağlıklı olur korkuyorumdoktoru da iyi seçmem lazım. Düşük yaptığım ay ağrım var diye gittim beta bakmadan bana uyuşturucu etkili serum taktı doktor denen şahıs. Sonra kanamam arttı gitti işte inşallah iyi olur teşekkür ederim canım Allah hepimize nasip etsin inşallah sağlıklı bir şekilde
Tamam canım her şey çok güzel olsunbakıcam ama bıraktım artık takip işini 3 4 ay daha denerim olmazsa bakarım.
Yaaa çok teşekkür ederim hoşbuldum inşallah sağlıkla devam ederBen actıgın konuda yazmıştım burda gördügüme de sevindim seni hoşgeldin
Bugün sabh 90.4 çıktı şoku atlatmaya çalışıyorum hala
Yarın söyleyecek yavrumCanımm çok geçmiş olsun normal diyorlar doktor ne söyledi
Kısmet değilmiş dedim kendiliğinden sıfırlanmasını bekledim bilmeden yoğun olunca ihmal ettim gidemedim doktoraGeçmiş olsun üzüldüm. Bilmiyorum bir şey yapılabilir miydi. Düşük önleyici verilirdi belki ama 32 gün kanama da az değil. İlgisiz hissedersen doktor değiştir. Sağlık ocağında da bi kaç kez takip yapabilirsin. Sağlıkla gelsin
Amin canım. Şu an aktif kanama yok şükürler olsun. Yarın belli olacak. Herkes sağlık sıhhatle kucağına alsın. Olmayana da tez zamanda sağlıkla nasip etsinKanamam bir kaç sebebi olabiliyor arkadaşımda da mesela dış gebelik kaynaklıydı ama onun ki ciddi bir ağrı ve yoğun kanama vardı. Bazen kese etrafında kanama olup bu şekil kanamayı dışarı atabiliyor ve sonra sağlıklı bir şekilde ilerlemeye devam ediyor o yüzden en kesin tanı ultrason. Sen bu süreçte bol bol dinlen ben sadece tuvalet ihtiyacım için kalkmıştım o sürede ve bana bol su iç demişti. Umarım seninki de bi tutunma kanamasıdır. Benimde daha önce başıma geldiği için her tuvalete gidişimde kanama var mı diye bakıyorum sağlıcakla alır herkes kucağına inşallah bebişleri
Ay 1 günlük ceza geldi tamam mı bana o sıra eşimden açayım hesap dedim :)) 2 gün daha uzadı. Ip takibi varmış sanırımAyy hoşgeldin hosgeldin gözümüz yollarda kaldi canimm
Düşünmemeye çalıştım kuzum ya. Seni de aradım ismin aklıma gelmedi etiket yapmayaGeçmiş olsun canım
Yarın doktora gittiğinde mutlaka söyle, doktorun Progestan verebilir
Bir süre de sürebilir, endişelenme
İlk haftalarda normal bir durum, kötüyü düşünme
Doktorun gerekeni yapacaktır
Yarın içinnn heyecanlıyım ilk dr kontrolüm. Sen nasılsın? Neler yaptın haftasonu nasıl geçtiGeçmiş olsunnn nasılsın şimdi
Kiz sana niye 1 günlük ceza geldi kii, evet ya ben de bu hesaba giriş yapamamıştım bir kere başka hesap açayım dedim olmadıAy 1 günlük ceza geldi tamam mı bana o sıra eşimden açayım hesap dedim :)) 2 gün daha uzadı. Ip takibi varmış sanırımtam girmem gereken zamanda giremedim ya o kanama ile alakalı size ihtiyacım vardı cidden ama sağlık olsun sen neler yaptın anlattt
Düşünmemeye çalıştım kuzum ya. Seni de aradım ismin aklıma gelmedi etiket yapmayahemen yazıcam size zaten. Tsh ile ne karar verecek, crp hala yüksek mi, kanama var mı anlatır artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?