O da keçiboynuzlu takviye hap kullanıyor sayılır benceİyi ya ben hamile kaldığım ay 21. gün görmüştüm yumurtlamayı. Sen de bugünlerde görürsün az kalmış eşine de keçiboynuzu pekmezini dayaonu da çok duyuyorum bak o sende aktif değil
Yiyorum kuzum çiğ karışım diye bişey aldım içinde hepsi var günde bir avuç tüketiyorumKızlar
Çiğ kabak çekirdeği de ye canım iyi geliyormuş
Ah hoş geldinn iyi misin simdiiiKızlarr ben tek ayak cezası aldım falan filan önemli değil size yazamadım, dünden önceki gece kanamam oldu leke tarzında çok kokrtum. Oturdum ağladım. Haftasonuydu bi de acil beta bakardı sadece bekledim artış olacak mı diye. Ara ara oldu 24 saat bi süre diyeyim. çok paniktim. geçti bugün şükür. nasılsınızzzgurbetsel @MinaEfrahim34 M matmatt @gmzgm edanurks Vignette
Âmin canım ya inşallah hepimiz için tüm zararları alışkanlıklardan kurtulmamız adına dua ediyorumEvet bak sigara bırakınca kahve de icmemeye basladım canım istemiyor 3 4 gündür içmiyorum hiçcay da eşime yapınca bide kahvaltıda bir kaç bardak
Ya iştah yapıyor işte içmeyince biraz ufak tefek atıştırıp geçiştiriyorum suan iyi gidiyor şükür 2 hafta daha geçsin üzerinden daha canım istemez bırakmanın üzerinden 2 3 hafta geçince nikotin yoksunluğu bitiyor
Dene canım hangisi ile bırakabileceksen denemekte fayda var inşallah bırakırsın tez zamanda
Cok sağol kuzum amin❤
Kaç haftalıksınnn? Benim de önceden mide problemim vardı genelikle beraber tekrar başladı geceleri mide ağrısına uyuyamıyorumKızlar okuldan geldim midem çok yanmaya başladı yine kuru şeyler yedim tahin içtim bi kaşık. Bende önceden reflü gastrit olduğu için iyi biliyorum bu yanmayı 6-7 yıldır olmuyordu ama.
Kahve bile içemiyorum bi kahve aşığı olarak içimden gelmiyor hiç. Bulantı yok yanma var. Ama garip bir şekilde bu yanma benim yumurtlamadan sonra bi başladı 2 hafta sürmüştü sonra geçmişti
Bence de sayılır hem de daha iyidir başka vitaminler de vardır onun içindeO da keçiboynuzlu takviye hap kullanıyor sayılır bence
Yiyorum kuzum çiğ karışım diye bişey aldım içinde hepsi var günde bir avuç tüketiyorum
Bi de yumurtlama masajı yapıyorum bir gebenin günlüğünde gördümBence de sayılır hem de daha iyidir başka vitaminler de vardır onun içinde
Şimdi iyiyim de o an gerçekten çok kötüydü yere çöktüğüm ağladım bir sürü kötü senaryo geçti aklımdan ne alaka ya bu kanama diyorum yani neden olsun olmaması lazım, olsa kırmızı olur diyor yapay zeka o biraz rahatlattı beni bugün de hiç yok çok şükür. Cumartesi gecesi ilk fark ettim pazar günü 3 saatte 1 iki damla şeklinde devam etti. Bugün tamamen kesildi Allah’ıma bin şükür. Birilerinin başına gelirse buraya da yazayım da hemen panik olup korkmasınlarAh hoş geldinn iyi misin simdiii
O kadının sayfasına ben de baktım çok tatlı bir kadın ya. Değişik bilgileri derleyip toplamış ben de çoğunu uyguladım alt karına yumurtlamaya kadar parmak ucuyla masaj hareketi vardı onu yaptım ben deBi de yumurtlama masajı yapıyorum bir gebenin günlüğünde gördümallahım o kadar şey yapıyorum nolur olsun
Âmin canım teşekkür ederim kimseye yaşatmasın vallahiselogi allah bir daha yaşatmasın canımmm onla geçmiş olsunnn
Selamm mesajını görmedim canım kusura bakma. Betam 296 dan 600 e yaklaşmış doktor sorun yok haftaya gel keseyi görürüz dediMerhaba
Nasıl geçti randevunuz
6+2 senKaç haftalıksınnn? Benim de önceden mide problemim vardı genelikle beraber tekrar başladı geceleri mide ağrısına uyuyamıyorum
Gözün aydın canım bence ilk değer değil de iki gün sonra verdigindeki artışın güzelse bir şeyler iyi ya da kötü denebiliyor diye biliyorum. O yüzden şu an güzel yani çok düşük değilKızlarrrr ben aşılama yaptırmıştım ayın 3 ünde 1 inde de çatlatma iğnesi yapmıştım. Doktorum bugün kan vermemi söylemişti. Sabh değerim 90.4 çıktı nasıl sizce daha çok yeni biliyorum ama insan bir şeyler duymak istiyor
Neredesin kız senKızlar napıyorsunuz ya sesiniz çıkmıyor
Kızlar Beta sonucum 18,7 çıktıktan 24 saat sonra tekrar test verdim. 20 çıktı. Artmış ama hiç anlamlı da değil. Normalde 48 saatte bakılması gerekiyor biliyorum ama salı gününe kadar fırsatım olmayacaktı, ben de 24 saat bekleyip yaptırdım. Şimdi bir 24 saat daha geçti hala regl olmadım, çok fena göğüs hassasiyetim başladı. Adet mi olacağım kimyasala mı döndü yoksa progesteronum yükselmeye mi başladı gebelik devam edip anlayamadım. 24 saatte bu kadar az yükselmesi normal mi acaba
4+5 benimde . Üç gündür ağrı çekiyorum doktor gaviscon hariç bir şey kullanma dedi6+2 sen
Hem de nee. Çok oldu. Misafir ağırlamak istedim dün. Önceden verilmiş sözdü. 2 gündür aktifim ev ve yemek işlerinde. Çoğunu eşim yapmış olsa da belim, kasıklarım, batmalar akıntı hatta kan akışı oldu. Daha da kalmamaya çalışırım artık o kadar.Kızlar sizde de uzun süre ayakta kalınca akıntınız artıyor mu hem biraz kasık bel ağrısı oluyor hemde akıntım artıyor dinlenince geçiyor
Panik anne nerelerdesin, hafta sonu panik ataklar geldi geldi gitti bana. Senin endişelerini o kadar iyi anladım kiselogi ne zaman bitiyor bu ceza yaaaa
Ay ağrı hep oluyor kasılma bence korkma bi şey yoktur canını da sıkma öyle her şeye stres yapmamaya çalış canımGünaydınn ya kızlar ben dün ağladım bir şeye sinirlendim çok korkuyorum bir şey olmamıştır dimi karnım ağrıdı sonrasında kasıklarım çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?