Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 8 12,7%
  • Kasım

OY: 35 55,6%
  • Aralık

OY: 20 31,7%

• Ankete Katılan
    63
Kızlar okuldan geldim midem çok yanmaya başladı yine kuru şeyler yedim tahin içtim bi kaşık. Bende önceden reflü gastrit olduğu için iyi biliyorum bu yanmayı 6-7 yıldır olmuyordu ama.
Kahve bile içemiyorum bi kahve aşığı olarak içimden gelmiyor hiç. Bulantı yok yanma var. Ama garip bir şekilde bu yanma benim yumurtlamadan sonra bi başladı 2 hafta sürmüştü sonra geçmişti

İyi ya ben hamile kaldığım ay 21. gün görmüştüm yumurtlamayı. Sen de bugünlerde görürsün az kalmış eşine de keçiboynuzu pekmezini daya onu da çok duyuyorum bak o sende aktif değil
O da keçiboynuzlu takviye hap kullanıyor sayılır bence
Kızlar

Çiğ kabak çekirdeği de ye canım iyi geliyormuş
Yiyorum kuzum çiğ karışım diye bişey aldım içinde hepsi var günde bir avuç tüketiyorum

Âmin canım ya inşallah hepimiz için tüm zararları alışkanlıklardan kurtulmamız adına dua ediyorum

Kaç haftalıksınnn? Benim de önceden mide problemim vardı genelikle beraber tekrar başladı geceleri mide ağrısına uyuyamıyorum

O da keçiboynuzlu takviye hap kullanıyor sayılır bence

Yiyorum kuzum çiğ karışım diye bişey aldım içinde hepsi var günde bir avuç tüketiyorum
Bence de sayılır hem de daha iyidir başka vitaminler de vardır onun içinde

Ah hoş geldinn iyi misin simdiii
Şimdi iyiyim de o an gerçekten çok kötüydü yere çöktüğüm ağladım bir sürü kötü senaryo geçti aklımdan ne alaka ya bu kanama diyorum yani neden olsun olmaması lazım, olsa kırmızı olur diyor yapay zeka o biraz rahatlattı beni bugün de hiç yok çok şükür. Cumartesi gecesi ilk fark ettim pazar günü 3 saatte 1 iki damla şeklinde devam etti. Bugün tamamen kesildi Allah’ıma bin şükür. Birilerinin başına gelirse buraya da yazayım da hemen panik olup korkmasınlar

Bi de yumurtlama masajı yapıyorum bir gebenin günlüğünde gördüm allahım o kadar şey yapıyorum nolur olsun
O kadının sayfasına ben de baktım çok tatlı bir kadın ya. Değişik bilgileri derleyip toplamış ben de çoğunu uyguladım alt karına yumurtlamaya kadar parmak ucuyla masaj hareketi vardı onu yaptım ben de bu kadın bu işi biliiiy da

Gözün aydın canım bence ilk değer değil de iki gün sonra verdigindeki artışın güzelse bir şeyler iyi ya da kötü denebiliyor diye biliyorum. O yüzden şu an güzel yani çok düşük değil

• 18,7 → 20 (24 saat)
    Bu artış yavaş ama pozitif. Bu aşamada bu tablo genelde şunu anlatır:
Tutunma süreci hâlâ devam ediyor

Embriyo rahme yerleşme fazında

Henüz “hızlı beta artışı” evresine girilmemiş

Çok erken dönemde (beta 5–25 aralığında) artışlar düz çizgi gibi değil, basamaklı olur. Önemli olan:

• Düşmemesi
  • Negatife dönmemesi

Bu ikisi olmadığı sürece süreç açık kabul edilir.

Kızlar sizde de uzun süre ayakta kalınca akıntınız artıyor mu hem biraz kasık bel ağrısı oluyor hemde akıntım artıyor dinlenince geçiyor
Hem de nee. Çok oldu. Misafir ağırlamak istedim dün. Önceden verilmiş sözdü. 2 gündür aktifim ev ve yemek işlerinde. Çoğunu eşim yapmış olsa da belim, kasıklarım, batmalar akıntı hatta kan akışı oldu. Daha da kalmamaya çalışırım artık o kadar.

Günaydınn ya kızlar ben dün ağladım bir şeye sinirlendim çok korkuyorum bir şey olmamıştır dimi karnım ağrıdı sonrasında kasıklarım çok korkuyorum
Ay ağrı hep oluyor kasılma bence korkma bi şey yoktur canını da sıkma öyle her şeye stres yapmamaya çalış canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…