Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 8 12,7%
  • Kasım

OY: 35 55,6%
  • Aralık

OY: 20 31,7%

• Ankete Katılan
    63
Bilmiyorum ki bir yorumumda şikayet varmış anlamadım kötü ne yazmış olabilirim Boş ver beniii. Ay ayyy sağlıkla döllensin tutunsun inşallah sen diyetine dikkat eden birisin zaten bir şey tavsiye etmeye gerek yok 10 sn kuralı, hemen duş almama kuralı uygula, bel altı yastık artık ne varsa yarım saat onu da uygula. Kocişine de pekmez keçi meçi bi şeyler güzel bir süreç olsun

Askim çok tatlısın yicem seni yaaaa kocis zaten takviye alıyor bi 15 gündür dur bakalimm

Her şey güzel ilerleyecek, hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alacağız inşallah
Yarın güzel haberlerini bekliyoruz canım
Kalp atışını bile duyabilirsin, 6+5 oluyorsun
Çok heyecanlı
Siz söylerken o heyecanı tam idrak edemiyordum da sıra bana geldi ufaktan heyecanım var yalan yok sen kaç hafta ilerdesin benden

Askim çok tatlısın yicem seni yaaaa kocis zaten takviye alıyor bi 15 gündür dur bakalimm
Oh süper 3/4 günün çok değerli senin adına heyecanlıyımm Allah’ım nolur bu fıstığa bu ay nasip et Çatlama takibi yapacak mısın civcivimmm

Ben de tehlikeli hissediyorum artık. Çok önemsemezdim ama 3 ay cidden önemli galiba. Bakıp bilmek gerekirse koşturmak lazım. Gerçekten nasip konusu var ama. Dünyaya geleceği yoksa bi bahane illa ki olur takip etsen de. Ama artışların iyi olduğunu bilmek de rahatlatıyor. İhmal etme 2-3 kez bak özellikle 2 günde bak bi net anlayalım ve hesabı yapabilelim. Eksik vitaminin olabilir tam kan sayımı yapıyorlar sağlık ocağında. Bilmiyorum baktın mı o da önemli. Sen tedbiri al gerisi takdiri ilahi demişler

Oh süper 3/4 günün çok değerli senin adına heyecanlıyımm Allah’ım nolur bu fıstığa bu ay nasip et Çatlama takibi yapacak mısın civcivimmm
Ayyy teşekkür bebisimm aminn inşallah hayırlısıysa , doktora gitmiycem galiba ama teste devam edicem bebisim

Ayyy teşekkür bebisimm aminn inşallah hayırlısıysa , doktora gitmiycem galiba ama teste devam edicem bebisim
Çatlamış mı bak lütfen ya imkanın varsa. Pcos var diyorsun ya o yüzden daha eminlik olurdu. Kimdir biri çatlatma iğnesi olmuştu ama kiste dönmüştü çatlamadan. Sen daha iyi bilirsin tabi ki

Kız
Ben 14+0 da muayenede öğrendim
Fetal Dna yaptıranlar daha erken öğreniyor
Ben ikili tarama yaptırdım
Ay çok heyecanlı. 6 haftadır biliyosun o zaman. Doğum hangi ay bi değişiklik olmazsa

Ay çok heyecanlı. 6 haftadır biliyosun o zaman. Doğum hangi ay bi değişiklik olmazsa

Evett cinsiyeti öğrenince de ayrı bir his geliyor, hamile olduğumu yeni öğrenmişim gibi farklı bir heyecan
40+0 4 Mayıs oluyor da 40. haftada doğan bebek pek görmedim
Bir de ben sezeryan istiyorum o yüzden doktor 38. hafta dolunca sancılar çok artmadan alırız dedi
Nisan sonu doğacak gibi duruyor
Sağlıkla gelsin hepsi inşallah

Amin canım. Şu an aktif kanama yok şükürler olsun. Yarın belli olacak. Herkes sağlık sıhhatle kucağına alsın. Olmayana da tez zamanda sağlıkla nasip etsin
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin sen yine de ağır iş yapmamaya çalış bence

Canım benimm demir depo eksikliğim var ilaç kullanıyorum hemogram bakmış bugün doktor. Bir de gribim ama ilaç içmiyorum kendiliğinden geçer herhalde hemogramda da çıkmış hasta olduğum için. Çarşamba gideceğim inşallah sen ne zaman gideceksin

Balık mı boğa mıı :) hangi nisan sonu önemli detay ora

İyi yapmış benim de var eksikler yüksek tshler falan. Neler verecek göreceğiz yarın benimki dee. Arka arkaya gideriz artık

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin sen yine de ağır iş yapmamaya çalış bence
Evden çalışıyorum çok ağır işim yok. Kanama başlamadan süpürge ve dans etmek gibi aktivitem olmuştu kadir dansı benim neyime. Daha da kıpırdamamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…