• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 8 12,3%
  • Kasım

OY: 36 55,4%
  • Aralık

OY: 21 32,3%

• Ankete Katılan
    65
Ben pike göre söyledim. Doktorun verdiği fotoda da öyle yazıyor. Son adet tarihi tahmini ne dedi. Ben de 30 ekim değil, 7 kasım söyledim. Uğraşmadım ona döngü anlatmakla 😅 fotoğrafı ekliyorum anlıyorsan sen de bak.

Son adet tarihini 7 Kasım olarak söylediysen bugün 5+4 oluyor canım
Döngün uzunsa yumurtlama da geç oluyor, döllenme de buna bağlı olarak geç oluyor ve son adet tarihini değiştiriyorlar
Kese 5+4 ile uyumlu çıkmışsa bebeğin haftasını o şekilde hesaplamaya devam ederler
İstersen perşembe günü doktora gittiğinde 30 Ekim muhabbetini anlat kendisi değiştirsin son adet tarihini
Şu an bir uyumsuzluk çıkmamış ama son adet tarihini doktorun değiştirmesi daha doğru olabilir sanki
En azından sonra bebek bu haftada ama ölçüleri uymuyor gibi sorunlar çıkmaz

Kızlar ben neler yapayım yumurtlama mibtakip etsem gunasiri mi oğlanda çok yoruyor bensiz uyumuyor daha zor oluyor
Bacim seni cok iyi anliyorum;) zaten cocuk okunca sevismeye vakittr bulamiozndjdjd:) kac yasonda benim kadin dogimcum bugun sordum orzax proceive f onerdi.

Son adet tarihini 7 Kasım olarak söylediysen bugün 5+4 oluyor canım
Döngün uzunsa yumurtlama da geç oluyor, döllenme de buna bağlı olarak geç oluyor ve son adet tarihini değiştiriyorlar
Kese 5+4 ile uyumlu çıkmışsa bebeğin haftasını o şekilde hesaplamaya devam ederler
İstersen perşembe günü doktora gittiğinde 30 Ekim muhabbetini anlat kendisi değiştirsin son adet tarihini
Şu an bir uyumsuzluk çıkmamış ama son adet tarihini doktorun değiştirmesi daha doğru olabilir sanki
En azından sonra bebek bu haftada ama ölçüleri uymuyor gibi sorunlar çıkmaz
Doktorlar 28 gün hesap yapıyor. Çatlamayı 14. Gün alıyorlar. Yani ben de çatlamadan 2 hafta geri gidip çıkan tarihi söyledim. 28 güne ayarladım. Batım da 4 aralıktı. O da uyumluydu. Hamile olduğum için regl gelmedi tabi de :) yumurtlama ve yerleşme tarihime kadar biliyorum. O açıdan sorun yok. Chatgptyle de doğruladım. Boyut da uygunmuş. Farklı ilerlerse kendi değiştirir :) tahmini söylememi istemişti zaten :D

Bacim seni cok iyi anliyorum;) zaten cocuk okunca sevismeye vakittr bulamiozndjdjd:) kac yasonda benim kadin dogimcum bugun sordum orzax proceive f onerdi.

Ben de Proceive F kullandım
1 Temmuz’da başladım, 25 Ağustos’ta 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim
Yumurta kalitesini arttırmak için inositol öneriyorlar
Proceive F’yi o yüzden kullandım
Bence gerçekten etkisi var

Doktorlar 28 gün hesap yapıyor. Çatlamayı 14. Gün alıyorlar. Yani ben de çatlamadan 2 hafta geri gidip çıkan tarihi söyledim. 28 güne ayarladım. Batım da 4 aralıktı. O da uyumluydu. Hamile olduğum için regl gelmedi tabi de :) yumurtlama ve yerleşme tarihime kadar biliyorum. O açıdan sorun yok. Chatgptyle de doğruladım. Boyut da uygunmuş. Farklı ilerlerse kendi değiştirir :) tahmini söylememi istemişti zaten :D
Askim bu arada sen çok zeki bi kadınsın yavrun da sana çeker zeka anadan gelirmis maşallah size 🧿♥️

Ölçüler uyumlu olduğuna göre tarihi doğru ayarlamışsın belli canım 👏🏼
Bebeğin haftası önemli bu süreçte
Her muayenede haftası ile uyumlu mu diye bakıyorlar bir de hem doğum hem de yapılacak testler haftasına göre hesaplanıp yapılıyor o yüzden sonra sorun oluşmasın diye durumu anlatıp onun hesaplamasını söyle istersen dedim de tarihten eminsen sen bilirsin tabii
Muayenede doktorun imleci koyduğu yere bebeğin ölçüsü değişiyor, haftası farklı çıkıyor
O birkaç günlük farkı önemsemiyorlar
Bebek iyi gelişsin de birkaç gün farklı çıksa da önemi yok

Ölcülere hiç takılmayın gerçekten benim oğlan en başlarda döngüm ozaman 28 günde 1 olması ve Ovulasyon testi ile takip etmeme rağmen 4 gün geri çıkıyordu 9+4 teki kontrolde tam gününü haftasını yakalamıştı sonra uyumlu giderken birden öne geçti sonra hep önde gitmeye basladı 1 hafta kadar önde gitti hep doğum zamanı 4 kilo üzeri dogmasını beklerken 3500 doğdu 😂 ultrason genel olarak yanılıyor hiç takmayın önde geride

Ölçüler uyumlu olduğuna göre tarihi doğru ayarlamışsın belli canım 👏🏼
Bebeğin haftası önemli bu süreçte
Her muayenede haftası ile uyumlu mu diye bakıyorlar bir de hem doğum hem de yapılacak testler haftasına göre hesaplanıp yapılıyor o yüzden sonra sorun oluşmasın diye durumu anlatıp onun hesaplamasını söyle istersen dedim de tarihten eminsen sen bilirsin tabii
Muayenede doktorun imleci koyduğu yere bebeğin ölçüsü değişiyor, haftası farklı çıkıyor
O birkaç günlük farkı önemsemiyorlar
Bebek iyi gelişsin de birkaç gün farklı çıksa da önemi yok
Ezber çıktık kadınlar kulübünden :D idara sıkışayım diye patlayacaktım ben de bi ara. Gelmedi gelmedi birden geldi :))) iyi ki burdan uyarılmışım. Yolk daha iyi görünüyormuş. Kocaman yağlarıma rağmen göründü çok şükür :D progestan başlıyorum bugün. Ocean mummy’ye devam et dedi. Sade folat da vardı, takviye karışımı olanı kullan dedi. Yeni kan testime göre de tiroid için bir şey vereceğim dedi yavaş çalışıyor olabilir dedi

Canım bende hesap yaptım ama içim rahat etmedi doktora açıkladım onunla belirlemek istedim 21 22 si gibi yumurtlamam oldu eminim dedim oda ona göre 5 ekim olarak söyle dedi kontrollerinde 30 Eylül'den çektik bizde senle benim benzer olmuş yumurtlamamız 🤭 bende chatgptyle baktım ovu tarihini söyleyip oda bu sekılde yorumladı 5 6 ekim olarak söyledi sat ı ama bende doktor da 30 gün olarak ayarladı döngüyü 28 değil yapay zekada 30 günden yaptı bende erken ögrendigim için günlerimden tamamen eminim bide 22 si doktora gitmiştim ya orda doktor da demişti yumurtan çatlamış diye ondanda tamamen netleşti

Askim bu arada sen çok zeki bi kadınsın yavrun da sana çeker zeka anadan gelirmis maşallah size 🧿♥️
😅 teşekkür ederim 💜 bana da kocama da yetiyor einstein olmasak da :))) iyi ki de kadından alıyor diyelimmm kocalar duymadan :D

Ölcülere hiç takılmayın gerçekten benim oğlan en başlarda döngüm ozaman 28 günde 1 olması ve Ovulasyon testi ile takip etmeme rağmen 4 gün geri çıkıyordu 9+4 teki kontrolde tam gününü haftasını yakalamıştı sonra uyumlu giderken birden öne geçti sonra hep önde gitmeye basladı 1 hafta kadar önde gitti hep doğum zamanı 4 kilo üzeri dogmasını beklerken 3500 doğdu 😂 ultrason genel olarak yanılıyor hiç takmayın önde geride

Haftasıyla uyumlu olsun yeter canım
Doktorun ölçüm yaptığı noktalara, bebeğin pozisyonuna göre dediğin gibi ölçüler değişiyor
Bebişler yerinde durmuyor ki bazen boynunu eğiyor bazen bacağını düz tutmuyor bütün ölçüler değişiyor
Bizimki de dün 5 gün ileride çıktı genelde de öyle çıkıyor ama ben son adet tarihime göre hesaplıyorum, ileri çıkan gününe göre değil
Ben iki doktora gidiyorum
Bir doktorum bilerek hem boyunu hem de kilosunu hep en düşük şekilde hesaplıyor ki bebek doğunca aaaa şu kiloda değil miydi dememek için
Diğer doktorumun söylediği kilo ve boyla hep fark oluyor hatta o yüzden 😄

Canım bende hesap yaptım ama içim rahat etmedi doktora açıkladım onunla belirlemek istedim 21 22 si gibi yumurtlamam oldu eminim dedim oda ona göre 5 ekim olarak söyle dedi kontrollerinde 30 Eylül'den çektik bizde senle benim benzer olmuş yumurtlamamız 🤭 bende chatgptyle baktım ovu tarihini söyleyip oda bu sekılde yorumladı 5 6 ekim olarak söyledi sat ı ama bende doktor da 30 gün olarak ayarladı döngüyü 28 değil yapay zekada 30 günden yaptı bende erken ögrendigim için günlerimden tamamen eminim bide 22 si doktora gitmiştim ya orda doktor da demişti yumurtan çatlamış diye ondanda tamamen netleşti
Döngü uzun olunca böyle hesaplamak bizim açımızdan da iyi. Çünkü yok geriydi, yok ileriydi. Çatlamayı bilmesem 30 ekim derdim ama biliyorum içim içimi derdi. Bugün de uyumsuz çıkardı, üzülürdüm boş yere. Kadınların araştırmacı ruhu 👌🏼😅😅😅 peki uyumlu mu hala? Oynama oldu mu

Haksız mıyım ya? Pratik değiller. Her şeyi soruyorlar. O mu bu mu, şöyle mi böyle mi. Ay ağladı biliyor musun? Ultrasonu görünce :( şaşırdım. Bi kere ağlatamadım ben onu hahah :D babalık yüklendi

Haftasıyla uyumlu olsun yeter canım
Doktorun ölçüm yaptığı noktalara, bebeğin pozisyonuna göre dediğin gibi ölçüler değişiyor
Bebişler yerinde durmuyor ki bazen boynunu eğiyor bazen bacağını düz tutmuyor bütün ölçüler değişiyor
Bizimki de dün 5 gün ileride çıktı genelde de öyle çıkıyor ama ben son adet tarihime göre hesaplıyorum, ileri çıkan gününe göre değil
Ben iki doktora gidiyorum
Bir doktorum bilerek hem boyunu hem de kilosunu hep en düşük şekilde hesaplıyor ki bebek doğunca aaaa şu kiloda değil miydi dememek için
Diğer doktorumun söylediği kilo ve boyla hep fark oluyor hatta o yüzden 😄
Uuuu 2 doktor takipli. Hangi aralarla gidiyorsun

Kızlar oturuyordum bi mutfağa gittim bi anda soluma bir sancı girdi sanki arkamdan çıktı arkamda da oluştu o sancı. 1-2 dk sürdü sonra geçti aklım gitti valla. Galiba gaz sancısı. Midemde de bir şişlik var ama korkuttu. Normalde yürüyüş bandına çıkayım diyordum hafiften korkuma kımıldamadım bile. 😬

Ezber çıktık kadınlar kulübünden :D idara sıkışayım diye patlayacaktım ben de bi ara. Gelmedi gelmedi birden geldi :))) iyi ki burdan uyarılmışım. Yolk daha iyi görünüyormuş. Kocaman yağlarıma rağmen göründü çok şükür :D progestan başlıyorum bugün. Ocean mummy’ye devam et dedi. Sade folat da vardı, takviye karışımı olanı kullan dedi. Yeni kan testime göre de tiroid için bir şey vereceğim dedi yavaş çalışıyor olabilir dedi

Hahahaha idrar tutmak çok sıkıntı
Bir de ultrasonu karında gezdirdikçe daha çok geliyor sanki 😄
Benim bir doktorum 1. trimesterde hep idrar dolu baktı
Bilerek sabah randevusu alıyordum, uyanınca direkt gidiyordum
Bazen idrar çok diye beni tuvalete yolluyordu 😂
Diğer doktorum hep idrarsız baktı, ona gitmek çok rahattı
Ben de Progestan içtim canım
12+3 te tek doza düşürdüm, 13+2 de son kez içip bıraktım
Her gün aynı saatte kullanmak gerekiyor diye ilaç olarak içtim, fitil için her gün aynı saatte müsait olmayabilirdim çünkü
Hangi hap olursa olsun yutmakta çok zorlandığım için Progestan bitince baya sevindim 😄
Sen fitil olarak mı kullanacaksın
Bebişe çok çok faydalı olsun inşallah içeceğin tüm vitaminler 🙏🏼
Tiroid yüksekliği yaşamadım ben ama burada çok okudum, ilaçla düşüyormuş hemen
O da normale dönecektir yakın zamanda

Back
X