• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 8 12,3%
  • Kasım

OY: 36 55,4%
  • Aralık

OY: 21 32,3%

• Ankete Katılan
    65
Ay kızlar işim anca bitti 🥴
Temizliğe basladım öglen çocukları okula bırakıp gelince o an komşum aradı kahve içmeye gelicem diye geldi içtik sohbet ettik derken isim yarıda kaldı daha sadece yatak odasında yatagın altını silmiştim o 4 buçuğa gelirken gitti ben o gider gitmez basladım dip köse sildim süpürdüm koltukları falan çektim yollukları silkeledim koltuk ortulerini falan yemekte koymuştum oda pişti şükür yetişti tuvaleti yıkadım banyoyu falan biraz camasır suyuyla hasır nesir oldum mecbur kokusu kafa yaptı basım döndü biraz 😂
Benim doktorum çok pimpirikli galiba kimyasal falan sakın koklama dedi, bilse çamaşır suyu aşkımızı

Kac yasinda dogurdun ilkini. Suan ne kullaniyorsun multivitamin . Bende 13 aydir ugrasiyorum srtik pes ettim bakiniyorum oyle artik
35 yaşında doğurdum doğum günümde tansiyondan 36 haftalık doğdu. Inocin multivitamin venatura inostol ve metilfolat venatura q10 ve omega3 alacam d vitaminim düşük onun içinde d3k2 ocean

Arkadaşlar gebelikte tiroid kaç olmalı ? Benim 3.18 çıkmış pazartesiye dahiliyeye randevu aldım gebelikte yüksek sayılıyormuş herhalde bu değer arkadaşım öyle dedi
İlaç verir birsey olmaz banada verdi dahiliye düşünüyorum diye 3.17 falan benimde ilkinde de öyle oldu benim 5 haftalık öğrenmiştim başladılar direk

Arkadaşlar gebelikte tiroid kaç olmalı ? Benim 3.18 çıkmış pazartesiye dahiliyeye randevu aldım gebelikte yüksek sayılıyormuş herhalde bu değer arkadaşım öyle dedi
2.5 altı olmasını isteriz demişti kadın doğumcu bana benimde geçen ay daha hamile kalmadan 4,16 çıkmıştı sıra almıştım daha 4 5 gün önce gittim hamile olduğumu söyledim endokrinoloji doktoru da 2,5 altı olmalı dedi günlük 50 mg kullanıyorum ilk hamileliğimde de kullanmıştım

Benim doktorum çok pimpirikli galiba kimyasal falan sakın koklama dedi, bilse çamaşır suyu aşkımızı
Hepsi aynı şeyi diyor gebe olmasak bile ama o olmadan temizlik olmuyorki özellikle de tuvalet banyoda nasıl acılacak o derz araları 🥴 ay kafayı bozmusuz 😂

Kızlar ben neler yapayım yumurtlama mibtakip etsem gunasiri mi oğlanda çok yoruyor bensiz uyumuyor daha zor oluyor

Pik yaptığı günle uyuyor mu haftan
Ben pike göre söyledim. Doktorun verdiği fotoda da öyle yazıyor. Son adet tarihi tahmini ne dedi. Ben de 30 ekim değil, 7 kasım söyledim. Uğraşmadım ona döngü anlatmakla 😅 fotoğrafı ekliyorum anlıyorsan sen de bak.

Eklentiler

• IMG_2617.webp
    IMG_2617.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 20
Kızlar ben neler yapayım yumurtlama mibtakip etsem gunasiri mi oğlanda çok yoruyor bensiz uyumuyor daha zor oluyor
Ayyy bugün bi kadın vardı bacım sırada. 1.30’da gelmiş, ama 5-10 dk geç mi gelmiş ney. Saat 3.30’du hala bekliyordu. Kucağında da max2 yaşında bebek :))) oğlan yoruyor deyince aklıma geldi 😅 testin varsa takip et o günlerde yoğunlaş 🤔

Ben pike göre söyledim. Doktorun verdiği fotoda da öyle yazıyor. Son adet tarihi tahmini ne dedi. Ben de 30 ekim değil, 7 kasım söyledim. Uğraşmadım ona döngü anlatmakla 😅 fotoğrafı ekliyorum anlıyorsan sen de bak.
Kız o siyah boşluk ne oluyor üstteki büyük

İlaç verir birsey olmaz banada verdi dahiliye düşünüyorum diye 3.17 falan benimde ilkinde de öyle oldu benim 5 haftalık öğrenmiştim başladılar direk
2.5 altı olmasını isteriz demişti kadın doğumcu bana benimde geçen ay daha hamile kalmadan 4,16 çıkmıştı sıra almıştım daha 4 5 gün önce gittim hamile olduğumu söyledim endokrinoloji doktoru da 2,5 altı olmalı dedi günlük 50 mg kullanıyorum ilk hamileliğimde de kullanmıştım
Bana da hamile kalırsan gel ilaç veririm demişti şu an normal demişti Eylül ayında verir o zaman

Back
X