Kız seni yerim ben ya romantik romantik şeyler yapmış, ay inşallah kese görünür de çok güzel olur. Bana da fikir versene1. De yılbaşı zamanıydı ağaç süslemiştik altında hediyeler vardı. Dedim her gün bir hediye açalım. Küçük bir kutuya testimi koymuştum. 2. De kasabadaydık biber topladım sabah 3-5 tane onları gösteriyordum sırayla en son testi çıkardım.
allahım nasip ederse sağlıklı olursa Salı günü yıldönümümüz kitabın arasına koyucam kese ultrasonunu. Tabii gözükürseeee
Yavrum güzel görünüyor maşallah beta’dan ben anlamamDöngümün 33. Günü bat bugün ya da yarın
3 gündür sabah yapıyorum sırayla yazdım. Nasıl sizce kızlar ?
Testi böyle olup kan verince beta kaç çıktı. Bana göre 80-90 a yaklaştı gibi geliyor.
böyle durumda genelde .... açık kalmış deriz amaKızlar günaydın sabah beşte uyandım biraz zaman geçirip yine uyumuşum aman Allah’ım ben de bir rüyalar bir rüyalar, odamın camini açıyorum belediye çalışanları var kocaman bir havuz yapıyorlar ama havuz da bizim şişme havuzlar var ya aynı ondan ama boyu da çok büyük. Belediye diyorum neden plastikten yapıyor acaba diyorum, neyse diyorum evim daha da değerlenecek iki katına çıkar artık diyorum fiyatı :))) sonra neyse Müge Anlı açıktı arkada yeniden bir uyandım dalmışım bu sefer de stüdyoda reklam vermişler ben de konuk olan misafirler var ya onlarla beraber stüdyo’nun en altına iniyorum, onları dinliyorumtam konuşmak istiyorum ama beni görmediklerini fark ediyorum sonra yine orada da yorgan yastık varmış orada da uyuyorum yorganın altına geçiyorum :)) bir tanesinde de yine odamın camini açıyorum bu sefer de çok güzel çiçekler dikili bir toprak görüntüsü var, sıra sıra biraz uzun boylu lavanta gibi ama rengi lavanta değil. Bunların hepsini 1 saat içinde gördüm. Sürekli uyandigimi sanıp aslında uyuyormuşum.
Sağ ol canım çok teşekkür ederim tatlı yorumun için sana da günaydın nasılsın bugünböyle durumda genelde .... açık kalmış deriz amahayır olsun diyelim
Sağ ol canım çok teşekkür ederim tatlı yorumun için sana da günaydın nasılsın bugün
Asıl sana hayrolsun o zamanhahaha hiç sakin progeston fitilden herhalde memelerim patlıcak ama olsun yine de iyim kgmşglfh
instagramda akım videoları var challange gibi onu yapalım derdim kamera karşısında. Video başladıktan sonra ilk yapardık sonra bi anda testi çıkartabilirsin çok romantik olur. Ben kamerayı açtığım an anlar öncekilerde hep video çekmiştim çünküKız seni yerim ben ya romantik romantik şeyler yapmış, ay inşallah kese görünür de çok güzel olur. Bana da fikir versene
Asıl sana hayrolsun o zamanYan etki mi belirti mi göriciiiz :) Yoğun mu işler bugün
kız sen yengeç balık burcu falan mısın yainstagramda akım videoları var challange gibi onu yapalım derdim kamera karşısında. Video başladıktan sonra ilk yapardık sonra bi anda testi çıkartabilirsin çok romantik olur. Ben kamerayı açtığım an anlar öncekilerde hep video çekmiştim çünkü
Tam 1 yıl olacak o videoları açıp izleyemedim bile cesaret edemedim silmeye de kıyamamdım
Üzülme be canıminstagramda akım videoları var challange gibi onu yapalım derdim kamera karşısında. Video başladıktan sonra ilk yapardık sonra bi anda testi çıkartabilirsin çok romantik olur. Ben kamerayı açtığım an anlar öncekilerde hep video çekmiştim çünkü
Tam 1 yıl olacak o videoları açıp izleyemedim bile cesaret edemedim silmeye de kıyamamdım
Günaydın canımAmin canım bugün nasılsın bakimm :) anne adayı
Ahahahah terazi burcuyum yükselenim balıkkız sen yengeç balık burcu falan mısın ya
var bir balık belli :) ne güzel duygularını yaşayan insanlara bayılıyorum :*Ahahahah terazi burcuyum yükselenim balık
Ben ilk kan verdiğim gün test yaptım 2 tane kan testim ilk 13,14 çıkmıştı ama testlerim negatifti çünkü testler 25 üstünü algılıyormuşCanım kaset test yaptın mı dün ya da bugün
Hadi bakalımBen ilk kan verdiğim gün test yaptım 2 tane kan testim ilk 13,14 çıkmıştı ama testlerim negatifti çünkü testler 25 üstünü algılıyormuş
Sonra bi daha yapmadım bu akşam kan vereceğim 48 saat olacak
Evet öyle olduSürprizi kendi kendine vermiş o zaman enişte. Keyfin nasıl iyi hissediyor musun bugün
Yok canım öyle küçük birseyki nasıl hissediceksin bide rahim agzında hissetmek imkansız gibi bişiEvet sanırım arkadaşım da ağrılarından bahsediyordu. Regl dönemi çok ağrı çekiyormuş. Migreni de olduğunda baya zorluyormuş o da çıkarttırdı artık. Demek ki hissedilmiyor. Ben demir gibi hissiyat olarak düşünmüşüm heppardonn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?