Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 3 20,0%
  • Kasım

OY: 10 66,7%
  • Aralık

OY: 2 13,3%

• Ankete Katılan
    15
yaa 14 ne zaman gelirr ki. ya bi şey sorayım kolay doğum için hurma mı yoksa başka önerin var mı? Süt için mesela. Her şeyi stoklayayım vücudumda.

yaa 14 ne zaman gelirr ki. ya bi şey sorayım kolay doğum için hurma mı yoksa başka önerin var mı? Süt için mesela. Her şeyi stoklayayım vücudumda.
Ah geçmiyor işte özellikle günlere odaklanınca asla ilerlemiyor gibi geliyor ben önerileri hep yaptım ilk doğum normal 2. Zorunlu sezeryana döndü 8 buçuk cm açıklıkla hemde oğlum kanala girmedi büyük ihtimal kordona dolandı doktor öyle dedi nabız kaybedilmeye baslayınca sezeryana döndü nasipte ne varsa o oluyor canım hiç bişi yapmasan da normal olacaksa oluyor olmayacaksa bir bahane çıkıyor sitres yapma kendine bu konuda onu yıyım bunu yiyim gerek yok kafaya cok takınca hiç olmuyor ben son haftalar öyle yaptım hep kafamda normal doğum vardı cok istiyordum buda normal olsun ama nasip sağlık olsun gerisi teferruat

Amiin tabii ki elleri ayakları sağlam olsun da kız erkek farketmez ama işte insanın yinede bi hevesi oluyo ya cinsiyet öğrenmeye de daha çok var burda buluşur haberlerimizi veririz

:)) ee tabi orası doğru da dur bunu araştırıcaö biraz normal olursa kolaylıkla olsun diye. Biliyo musun ablam 4. Ve 5.yi evde doğum yaptı kendisi :) hem de 3 numara sezaryen olduğu halde.

Amiin tabii ki elleri ayakları sağlam olsun da kız erkek farketmez ama işte insanın yinede bi hevesi oluyo ya cinsiyet öğrenmeye de daha çok var burda buluşur haberlerimizi veririz
Senle ben daha çok yeniyiz, M MinaEfrahim34 bizden evvel öğrenir. Ya isim düşündün mü

Hafiften stres yapmaya başladım bugün çok yoğunum üstelik
Neyin stresi çiçeğim sen güzel habere odaklan şu an lütfen. İlla o kötü düşünce gelir ama zehir etme kendine sakın. Düşünce gelince hemen kovala. Güzel haber alacaksın inşallah

Ben kızımda 12. haftada yaptırmıştım. Doktor 12. hafta yaptır demişti. Diğer taramalar yapılmadı bunu yaptırıcam diye. 1 haftada çıktı sonuç cinsiyetle beraber. Sonucu bana ve doktoruma yolladılar ama cinsiyeti sadece doktora söylediler. Doktordan da ben bi zarfa yazmasını rica etmiştim parti yapacağımız için oda öyle verdi. Doktorum bana istediği testleri söyledi bide 2 firmadan yetkilerin bilgilerini verdi. Sen hangisini istiyorsan seç diye. Ben Panorama Natera firmasına yaptırmıştım. Hemşire iş yerime kadar gelip kanımı aldı. Aşağıdakilerden biri panorama natera firması diğeri Eurofins firması. Ben Panoramayı seçince doktor benim için Panorama Plus olanı yeterli demişti. Onu yaptırmıştım geçtiğimiz nisanda. Bunlar fikir olsun size. 10. hafta itibari ile galiba yaptırılabiliyor ama doktorunuza danışın en doğru bilgiyi o verir size. Fiyatları da pakete göre söylüyorlar. EUR ve USD fiyat veriyorlar. Ödeme yapacağınız güne göre TL karşılığını ödeme yolluyorsunuz.

Hemen ss aldım. Güzel ilerler nasip olursa tabi, 12.haftada ben de yaptırmak istiyorum. Burası da aklımda bulunsun. Teşekkür ederim

Hahahah hımmm benim de aklıma hicbir sey gelmiyor. Ama nasil yaparsan yap bir video cek istersen gizliden . Hatira kalir
Tamam ben de video anısı çok istiyorum. Tüm çevreye bir kelime mi versem? Şöyle uzun cümleler, sadede kalan afallasa, son 4 kişi de hayırlı olsun baba oluyormuşsun dese? Kötü mü olur? Dürüst ol ama bak

Hayır gayet güzel olabilir. hatta bu fikirden farkli seyler de cikartilabilir. hımmm chatgbt var mı sende. Bir metin yazdirsan fikrini soyleyip. Dur bi ben bi sorcam sirket hesabindan sorucam o daha akilli bakalim ne dicek.

Hayır gayet güzel olabilir. hatta bu fikirden farkli seyler de cikartilabilir. hımmm chatgbt var mı sende. Bir metin yazdirsan fikrini soyleyip. Dur bi ben bi sorcam sirket hesabindan sorucam o daha akilli bakalim ne dicek.
Çooook fazla fikir var aman allahım
Yeni insan modeli oluşturuluyor 2.0
Proje tarihi:
Teslim tarihi:
:)))

Yaa M MinaEfrahim34 ne kadarlık şu an ? Ben erkek olursa Kaan kız olursa Doğa koyucam ama fikirlere açığım sen düşündün mü ya da var mıydı aklında bişey?
Ben de öztürkçe isimlere taktım da daha yaşım küçükken arya, demir, toprak, güneş, dağhan, tuğyandı da. Şimdi kararsız durumdayım Aslan isterdim belki o da yeğenimin ismi. Noyan var yine yeğenim :) çevreyle de denk gelmemesi lazım. Kaan ve Doğa da güzel.

Yaa M MinaEfrahim34 ne kadarlık şu an ? Ben erkek olursa Kaan kız olursa Doğa koyucam ama fikirlere açığım sen düşündün mü ya da var mıydı aklında bişey?
8+3 üm suan kız olursa menesse erkek olursa eşim ayaz istiyor ama onda net değiliz başka isimlerde bakıcaz
İsim konusu banada zor seçmekte zorlanıyorum cinsiyet öğrenince daha kolay olur tek tarafa bakacağımız için

selogi gelecekti bize başlıklı bir video çekmek istediğini söyle videoyu çekerken de güzel haberi verirsin testi gösterirsin falan biz eşimle arada çekeriz böyle video mesela tarih şu şuan bunları hissediyoruz ve yaşıyoruz falan diye sana da fikir olsun istedim :) kısmet olur da gebelik olursa ben bu tarz bir şey yapmayı planlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…