yaa 14 ne zaman gelirr ki. ya bi şey sorayım kolay doğum için hurma mı yoksa başka önerin var mı? Süt için mesela. Her şeyi stoklayayım vücudumda.Hahahhaa valla başka uğraş kalmadı bunlara sardık napalım vakit öldürüyoruz işteay o haftalara gelince günler geçmiyor oda ayrı bir heyecan benim de en az 6 haftam var cinsiyete 14 lerde görünüyor genelde oğlumda 14+2 de öğrenmiştim bayada net göstermişti hıc utanmadı
Devam tabi devamUmarim guzelim. Yarin ögrenicez bakalim. Yazarim buraya dadevam mi tamam mi diye
Hayirlisi guzelimDevam tabi devam
Ah geçmiyor işte özellikle günlere odaklanınca asla ilerlemiyor gibi geliyoryaa 14 ne zaman gelirr ki. ya bi şey sorayım kolay doğum için hurma mı yoksa başka önerin var mı? Süt için mesela. Her şeyi stoklayayım vücudumda.
Amiin tabii ki elleri ayakları sağlam olsun da kız erkek farketmez ama işte insanın yinede bi hevesi oluyo yaYa gerçekten abla kız kardeş büyük nimet ben yanlızım cok üzülüyorum mesela keşke olsaydı
Amin amin
Aynı durum bizdede var işte annem gelin eşim hepsi erkek dio geçen misafirliğe gittik annemin arkadasına oda yüzüme bakar bakmaz senin oğlun olcak dedi ama gönlümden geçen kız Rabbim biliyor ama tabi önce sağlıklı olsun hayırlı evlat olsunlar inşallah❤ ah bu erkekler
Aynen tabi insanın gönlünden geçen oluyor illakiAmiin tabii ki elleri ayakları sağlam olsun da kız erkek farketmez ama işte insanın yinede bi hevesi oluyo yacinsiyet öğrenmeye de daha çok var burda buluşur haberlerimizi veririz
:)) ee tabi orası doğru da dur bunu araştırıcaö birazAh geçmiyor işte özellikle günlere odaklanınca asla ilerlemiyor gibi geliyorben önerileri hep yaptım ilk doğum normal 2. Zorunlu sezeryana döndü 8 buçuk cm açıklıkla hemde oğlum kanala girmedi büyük ihtimal kordona dolandı doktor öyle dedi nabız kaybedilmeye baslayınca sezeryana döndü nasipte ne varsa o oluyor canım hiç bişi yapmasan da normal olacaksa oluyor olmayacaksa bir bahane çıkıyor sitres yapma kendine bu konuda onu yıyım bunu yiyim gerek yok kafaya cok takınca hiç olmuyor ben son haftalar öyle yaptım hep kafamda normal doğum vardı cok istiyordum buda normal olsun ama nasip sağlık olsun gerisi teferruat
Senle ben daha çok yeniyiz, M MinaEfrahim34 bizden evvel öğrenir. Ya isim düşündün müAmiin tabii ki elleri ayakları sağlam olsun da kız erkek farketmez ama işte insanın yinede bi hevesi oluyo yacinsiyet öğrenmeye de daha çok var burda buluşur haberlerimizi veririz
Neyin stresi çiçeğim sen güzel habere odaklan şu an lütfen. İlla o kötü düşünce gelir ama zehir etme kendine sakın. Düşünce gelince hemen kovala. Güzel haber alacaksın inşallahHafiften stres yapmaya başladım bugün çok yoğunum üstelik
Ben kızımda 12. haftada yaptırmıştım. Doktor 12. hafta yaptır demişti. Diğer taramalar yapılmadı bunu yaptırıcam diye. 1 haftada çıktı sonuç cinsiyetle beraber. Sonucu bana ve doktoruma yolladılar ama cinsiyeti sadece doktora söylediler. Doktordan da ben bi zarfa yazmasını rica etmiştim parti yapacağımız için oda öyle verdi. Doktorum bana istediği testleri söyledi bide 2 firmadan yetkilerin bilgilerini verdi. Sen hangisini istiyorsan seç diye. Ben Panorama Natera firmasına yaptırmıştım. Hemşire iş yerime kadar gelip kanımı aldı. Aşağıdakilerden biri panorama natera firması diğeri Eurofins firması. Ben Panoramayı seçince doktor benim için Panorama Plus olanı yeterli demişti. Onu yaptırmıştım geçtiğimiz nisanda. Bunlar fikir olsun size. 10. hafta itibari ile galiba yaptırılabiliyor ama doktorunuza danışın en doğru bilgiyi o verir size. Fiyatları da pakete göre söylüyorlar. EUR ve USD fiyat veriyorlar. Ödeme yapacağınız güne göre TL karşılığını ödeme yolluyorsunuz.Kuzum ben de aslında deneyimlemediğim için arkadaşlarımdan bildiklerimi anlatıyorum. Şimdi tarama testleri oluyormuş. Bu bebekte bazı nasıl diyim sıkıntilar icin down sendromu falan. Ama bazen bu testlerde dogruluk orani az olabiliyormuş. Yani testi temiz çıkıp sonradan sorun gözuken ya da testte risk yüksek çıkıp gayet saglıklı cocuk sahip olan. Bu bahsettigim fetal dna testi bu tarama testlerinden daha doğru sonuç veriyormus %99 oranında. O yuzden arkadaşıma doktor tarama hiç yaptirma aklin bulanmasın direkt fetal dna yaptır demisti. Özelde yapılıyor mu bilmiyorum. Belki belli bir ucret karsiliginda yapiliyordur. Hastaneden hastaneye degisiyordur belki. Ama sadece bu genetik sorunlar ile ilgilenen bir laba gondermelerini istemisti doktoru.
Ay inşallahhhNeyin stresi çiçeğim sen güzel habere odaklan şu an lütfen. İlla o kötü düşünce gelir ama zehir etme kendine sakın. Düşünce gelince hemen kovala. Güzel haber alacaksın inşallah
Hemen ss aldım. Güzel ilerler nasip olursa tabi, 12.haftada ben de yaptırmak istiyorum. Burası da aklımda bulunsun. Teşekkür ederimBen kızımda 12. haftada yaptırmıştım. Doktor 12. hafta yaptır demişti. Diğer taramalar yapılmadı bunu yaptırıcam diye. 1 haftada çıktı sonuç cinsiyetle beraber. Sonucu bana ve doktoruma yolladılar ama cinsiyeti sadece doktora söylediler. Doktordan da ben bi zarfa yazmasını rica etmiştim parti yapacağımız için oda öyle verdi. Doktorum bana istediği testleri söyledi bide 2 firmadan yetkilerin bilgilerini verdi. Sen hangisini istiyorsan seç diye. Ben Panorama Natera firmasına yaptırmıştım. Hemşire iş yerime kadar gelip kanımı aldı. Aşağıdakilerden biri panorama natera firması diğeri Eurofins firması. Ben Panoramayı seçince doktor benim için Panorama Plus olanı yeterli demişti. Onu yaptırmıştım geçtiğimiz nisanda. Bunlar fikir olsun size. 10. hafta itibari ile galiba yaptırılabiliyor ama doktorunuza danışın en doğru bilgiyi o verir size. Fiyatları da pakete göre söylüyorlar. EUR ve USD fiyat veriyorlar. Ödeme yapacağınız güne göre TL karşılığını ödeme yolluyorsunuz.
Eki Görüntüle 3681401 Eki Görüntüle 3681403
Tamam ben de video anısı çok istiyorum. Tüm çevreye bir kelime mi versem? Şöyle uzun cümleler, sadede kalan afallasa, son 4 kişi de hayırlı olsun baba oluyormuşsun dese? Kötü mü olur? Dürüst ol ama bakHahahahhımmm benim de aklıma hicbir sey gelmiyor. Ama nasil yaparsan yap bir video cek istersen gizliden . Hatira kalir
Hayır gayet güzel olabilir.Tamam ben de video anısı çok istiyorum. Tüm çevreye bir kelime mi versem? Şöyle uzun cümleler, sadede kalan afallasa, son 4 kişi de hayırlı olsun baba oluyormuşsun dese? Kötü mü olur? Dürüst ol ama bak
Çooook fazla fikir var aman allahımHayır gayet güzel olabilir.hatta bu fikirden farkli seyler de cikartilabilir. hımmm chatgbt var mı sende. Bir metin yazdirsan fikrini soyleyip. Dur bi ben bi sorcam sirket hesabindan sorucam o daha akilli bakalim ne dicek.
Yaa M MinaEfrahim34 ne kadarlık şu an ? Ben erkek olursa Kaan kız olursa Doğa koyucam ama fikirlere açığım sen düşündün mü ya da var mıydı aklında bişey?Senle ben daha çok yeniyiz, M MinaEfrahim34 bizden evvel öğrenir. Ya isim düşündün mü
Ben de öztürkçe isimlere taktım da daha yaşım küçükken arya, demir, toprak, güneş, dağhan, tuğyandı da. Şimdi kararsız durumdayımYaa M MinaEfrahim34 ne kadarlık şu an ? Ben erkek olursa Kaan kız olursa Doğa koyucam ama fikirlere açığım sen düşündün mü ya da var mıydı aklında bişey?
8+3 üm suanYaa M MinaEfrahim34 ne kadarlık şu an ? Ben erkek olursa Kaan kız olursa Doğa koyucam ama fikirlere açığım sen düşündün mü ya da var mıydı aklında bişey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?