Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 3 21,4%
  • Kasım

OY: 9 64,3%
  • Aralık

OY: 2 14,3%

• Ankete Katılan
    14

Eklentiler

• IMG_2528.webp
    101,9 KB · Görüntüleme: 20
Allah korusun, yerleşmede rahim büyüyor onun sızıları ve gerginlikleridir. Ben de bi kaç gün uykusuz dolandım ama dün de erkenden bayılmışım. 22’de kese görürsün herhalde. Beta kontrol ettin mi?

Allah korusun, yerleşmede rahim büyüyor onun sızıları ve gerginlikleridir. Ben de bi kaç gün uykusuz dolandım ama dün de erkenden bayılmışım. 22’de kese görürsün herhalde. Beta kontrol ettin mi?
Tekrar gitmedim ilk verdiğimde 58di reglyim biraz geçsin büyük ihtimalle haftasonu vericem tekrar. Sen beta verdin mi kaçırmışım oraları

Hayıııır yani normalde bat 16 aralık ama dün aklım karıştı hatırlarsan
Sen lh takibi yapmadın mı çatlama ne zamandı? Dün müydü çatlaman

Abi çok mutlu, benden sana canım al

hahaha :) hepımız cok mutlu olalım ya allah herkesin gercekten gonlune gore versın bu başlığı da çok ıstıla etmek istemiyorum hamişler bilgi alıp verebilsin konular arada kaynamasın :* arada diğer başlığa gell:)

Kaç haftalıksınızzz

Tekrar gitmedim ilk verdiğimde 58di reglyim biraz geçsin büyük ihtimalle haftasonu vericem tekrar. Sen beta verdin mi kaçırmışım oraları
Yok canım, yarın gidicem sağlık ocağına ilk kez. Kaydım kuydum olsun diye. Zaten regl de yarın. Bakalım ne çıkar sonuç. Sağlık ocağı da ertesi gün veriyor sonucu. Özellikle soracağım sonuç ne zaman nerden takip edilir diye. Takviye aldın mı?

ben kendi uygulamamdan takip ettim bir kere ov testi yaptım meraktan o da 25 kasımda pik çıkmıştı
26 çatlama olsa regl 10 aralık olur gibi 14 gün ileri gidince. Bugün dpo7 o zaman. Uygulama yanlış ve ortalama tahmin yapıyor takılma ona çok.

Sen lh takibi yapmadın mı çatlama ne zamandı? Dün müydü çatlaman
Geçen ay reglim saçma sapandı herkes yaşamış geçen ay böyle şeyler Normalde 8 kasımda regli olmam gerekiyordu am 5 kasımda lekenmem başladı 13 kasıma kadar sürdü sonra 13-15 arası çok olmamakla birlikte kanamam oldu ama çok azdı bende son regl tarihimi 13 kasım baz aldım. Normalde benim reglim çok ağrılı ve kanamalı geçer o yüzden bilemedim ne olduğunu hangi tarihi baz alacağımı demiştim dodo ben olsam 5 kasımı baz alırdım dedi ve kafam karıştı şimdi de bekliyorum öylece artık

26 çatlama olsa regl 10 aralık olur gibi 14 gün ileri gidince. Bugün dpo7 o zaman. Uygulama yanlış ve ortalama tahmin yapıyor takılma ona çok.
13 kasımı baz alınca takvimim böyle maviler doğurganlık orta mor da yüksek ve ben 23-25-26-27-28 kasım hepsini değerlendirdim

Eklentiler

• WhatsApp Image 2025-12-01 at 10.33.26 (1).webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 15
Ben özelde verdim 2 saatte çıktı ama haftaiçi evde olsam bende sağlık ocağında verirdim büyük ihtimalle. Sanırım sağlık ocağının ki enabıza düşüyo. Aldım bi tane kompleks bişey elenatal 2 adı. Eczacı önermiş. Nasıl durdun ya çizgiyi görünce biz koşarak gittik hastaneye

Bir süre ajqhagah dsgsts uwuwhsb görmek istemedim Amin canım ya inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…