İyiyim ben de teşekkür ederim regl oldun muİyiyim teşekkür ederim kuzum sen nasılsın
Abi çok mutlu, benden sana canım alregli gecıkmesı 7 ya da 8. gundü. hahahahaha bende düşünmek istemiyorum
Hayıııır yani normalde bat 16 aralık ama dün aklım karıştı hatırlarsanİyiyim ben de teşekkür ederim regl oldun mu
Allah korusun, yerleşmede rahim büyüyor onun sızıları ve gerginlikleridir. Ben de bi kaç gün uykusuz dolandım ama dün de erkenden bayılmışım. 22’de kese görürsün herhalde. Beta kontrol ettin mi?Benim bugün bat günüm adet olacağım diye ödüm patlıyor erken öğrenmek hiç iyi olmadı yabende 22sinde gitmeyi düşünüyorum doktora. Belirtilerin ne durumda? Ben dün gece hiç uyuyamadım her yerim ağrıyo sanki bugün özellikle sağ bacağıma ve kalçama vuruyo. Aklımdan sürekli ya kimyasal gebelikse diye geçirmeden duramıyorum
Tekrar gitmedim ilk verdiğimde 58di reglyim biraz geçsin büyük ihtimalle haftasonu vericem tekrar. Sen beta verdin mi kaçırmışım oralarıAllah korusun, yerleşmede rahim büyüyor onun sızıları ve gerginlikleridir. Ben de bi kaç gün uykusuz dolandım ama dün de erkenden bayılmışım. 22’de kese görürsün herhalde. Beta kontrol ettin mi?
Sen lh takibi yapmadın mı çatlama ne zamandı? Dün müydü çatlamanHayıııır yani normalde bat 16 aralık ama dün aklım karıştı hatırlarsan
26-27 kasımdıSen lh takibi yapmadın mı çatlama ne zamandı? Dün müydü çatlaman
Abi çok mutlu, benden sana canım al
ben kendi uygulamamdan takip ettim bir kere ov testi yaptım meraktan o da 25 kasımda pik çıkmıştıSen lh takibi yapmadın mı çatlama ne zamandı? Dün müydü çatlaman
Kaç haftalıksınızzzBaslamamızmı 2 haftadan fazladır var daha da arttısağol canım ❤ oda fena normalde koku alma biri değilim pek şuan her koku geliyor
Bende erken yattım baş agrısından dayanamadım ilaçta içmedim şuanda hala hafif agrı var ama şükür daha iyiyim
Hamilelikte öyle oluyorafiyet olsun benim eşim evde bugün beraber yapıcaz hazırlıyoruz
Yok canım, yarın gidicem sağlık ocağına ilk kez. Kaydım kuydum olsun diye. Zaten regl de yarın. Bakalım ne çıkar sonuç. Sağlık ocağı da ertesi gün veriyor sonucu. Özellikle soracağım sonuç ne zaman nerden takip edilir diye. Takviye aldın mı?Tekrar gitmedim ilk verdiğimde 58di reglyim biraz geçsin büyük ihtimalle haftasonu vericem tekrar. Sen beta verdin mi kaçırmışım oraları
26 çatlama olsa regl 10 aralık olur gibi 14 gün ileri gidince. Bugün dpo7 o zaman. Uygulama yanlış ve ortalama tahmin yapıyor takılma ona çok.ben kendi uygulamamdan takip ettim bir kere ov testi yaptım meraktan o da 25 kasımda pik çıkmıştı
Geçen ay reglim saçma sapandı herkes yaşamış geçen ay böyle şeylerSen lh takibi yapmadın mı çatlama ne zamandı? Dün müydü çatlaman
13 kasımı baz alınca takvimim böyle maviler doğurganlık orta mor da yüksek ve ben 23-25-26-27-28 kasım hepsini değerlendirdim26 çatlama olsa regl 10 aralık olur gibi 14 gün ileri gidince. Bugün dpo7 o zaman. Uygulama yanlış ve ortalama tahmin yapıyor takılma ona çok.
Ben özelde verdim 2 saatte çıktı ama haftaiçi evde olsam bende sağlık ocağında verirdim büyük ihtimalle. Sanırım sağlık ocağının ki enabıza düşüyo. Aldım bi tane kompleks bişey elenatal 2 adı. Eczacı önermiş. Nasıl durdun ya çizgiyi görünce biz koşarak gittik hastaneyeYok canım, yarın gidicem sağlık ocağına ilk kez. Kaydım kuydum olsun diye. Zaten regl de yarın. Bakalım ne çıkar sonuç. Sağlık ocağı da ertesi gün veriyor sonucu. Özellikle soracağım sonuç ne zaman nerden takip edilir diye. Takviye aldın mı?
Merhaba bu takvim telefonun takvimi mi yoksa bi app mi?13 kasımı baz alınca takvimim böyle maviler doğurganlık orta mor da yüksek ve ben 23-25-26-27-28 kasım hepsini değerlendirdim
Merhabaa app pepapp diye bir uygulama senelerdir de reglimi buradan takip ediyorum genelde doğruydu hepMerhaba bu takvim telefonun takvimi mi yoksa bi app mi?
Bir süre ajqhagah dsgsts uwuwhsb görmek istemedimhahaha :) hepımız cok mutlu olalım yaallah herkesin gercekten gonlune gore versın bu başlığı da çok ıstıla etmek istemiyorum hamişler bilgi alıp verebilsin konular arada kaynamasın :* arada diğer başlığa gell:)
Hmm bende floyu kullanıyorum ama yabancı yazıları ya bi de buna bakayımMerhabaa app pepapp diye bir uygulama senelerdir de reglimi buradan takip ediyorum genelde doğruydu hep
Ben senelerdir buradan takip ediyorum dediğim gibi genelde doğruydu hepHmm bende floyu kullanıyorum ama yabancı yazıları ya bi de buna bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?