Biraz da olsa içim rahatladıKızlar tekrar paylaşmak istedim içiniz rahat etsin diye ben 5+1 de keseyi gördüm 4+5 uyumluydu daha sonra 6+1 de gittim 5+6 uyumluydu hem karından hem vajinal bakıldı ikisini de ekledim oluşum var ama bebek yoktu henüz 7+1 de gittim 6+6 çıktı bebek ve kalp atısı duyuldu görüldü korkmayın 7. Haftadan sonra görülüyor genelde zaten cok normal her bebeğin gelişimi farklı her gebelikte diğerlerinden farklı oğlum da da 6+5 de bebeği görmüştüm ama kalp dinletmemişti 7+5 de gittiğimde dinletmişti ve o haftalar da hep 4 gün geri çıkıyordu yani bunlar cok normal lütfen artık sitres yapmayın
Geçmiş olsunİnşallah duyulur biraz tedirginlik var geçen sene boş gebelikten kürtaj oldum Rabbim tekrar nasip etti hamileyim çok şükür inşallah da sağlıkla hayırla devam eder kalp atışını duyunca biraz daha rahatlayacagim inşallah
İnşallah canım inşallahSıkma canını ilk gebeliğimde benimde çok geç görüldü 6+2 de karından göremedi doktor vajinal bakmıştı öyle görmüştü. Haftaya seninki de duyulur büyük ihtimal karamsarlığa düşme sakın her çocuğun her bedenin gelişimi çok farklı ilk gebeliği den sağlıklı oğlum var her şeyi geç yaşadım onda kanama bile vardı. İkinci gebeliğimde çok rahat başlamıştım erkenden 5. Haftalarda gördüm ama 17 haftalıkken kaybettim kromozom anomalisi varmış. Yani hiç canını sıkma sabret gerekirse sen vajinal ultrason iste. Her şey güzel olacak merak etme
Güzel haberlerini bekliyoruzİnşallah canım inşallah
Şimdi kendi doktorumu bekliyorum Allah nasip ederse varsa bir şey görür o
Cihaz farkıdır bence. Güzel haberle geleceğine inanıyorumİnşallah canım 1-2 saate gireceğim doktora inşallah güzel şey yazarım
Burdayım fotoğraf mı atmıştın? Her şey iyi, cinsiyet yorumlamadım tecrübem yok ama içimden geçeni söylemek isteriiimm
Zaten bende inanmıyorum ki ama bi merakta oluştuBurdayım fotoğraf mı atmıştın? Her şey iyi, cinsiyet yorumlamadım tecrübem yok ama içimden geçeni söylemek isteriiimmnerde fotii
Ben de 5+4 iki keseyi de gördü doktor. Yepyeni cihazdı bu arada. Sürekli değil ama sağ sol yapınca aha gördüm minik dedi yolk için. Ben de göbüşlüyüm. Göbüş altıma doğru gezdirdi zaten yağsız yerden gördüBende karından 4+6 gördüm keseyi adetlerim düzenligöbeğimde var bide çok şaşırmıştım
Ben bu yolk olayına hiç hakim değilim keseyi gördü 2-3 haftaya gel dedi 2 haftaya gittim bebeği kalp atışını gördü. Emriyo için 5+4 karından baya erken gibi geliyor bana zaten sen hiç takılma bunlara doktorun istediği zamanda git dayanmak çok zor amaBen de 5+4 iki keseyi de gördü doktor. Yepyeni cihazdı bu arada. Sürekli değil ama sağ sol yapınca aha gördüm minik dedi yolk için. Ben de göbüşlüyüm. Göbüş altıma doğru gezdirdi zaten yağsız yerden gördübi de emriyo mu görmesi lazım? O konuyu tam anlamadım
Ayna efekti var mı bilmiyorum rami teorisine göre ekranın sağı kız, solu erkekmiş. Yerleşime göreZaten bende inanmıyorum ki ama bi merakta oluştuÇok şükür herşeyin yolunda olmasına sevindim Foto azcık yukarda kalmış ama dur ekliyim yine
Evt ya cihaz pek iyi değil bebişte minik daha. Solda gibi sanki şu uzaktan görünende anlayamadım tam ortada mı yoksaAyna efekti var mı bilmiyorum rami teorisine göre ekranın sağı kız, solu erkekmiş. Yerleşime görenub teorisi için de belirgin değil fotoğraf
Vardı da gitmedim yaBen bu yolk olayına hiç hakim değilim keseyi gördü 2-3 haftaya gel dedi 2 haftaya gittim bebeği kalp atışını gördü. Emriyo için 5+4 karından baya erken gibi geliyor bana zaten sen hiç takılma bunlara doktorun istediği zamanda git dayanmak çok zor amaYoksa gereksiz stres üzüntü oluyor kendine durup dururken eziyet etmeye hiç gerek yok bence. Sen kan verdin mi tekrar trioid ne oldu bugündü sanki randevun canım devlette öyle kalmış aklımda
Canını sıkma canım erken daha bence de bence her şey güzel gidiyor stres yapma iyi düşün iyi olsunİnşallah canım inşallah
Şimdi kendi doktorumu bekliyorum Allah nasip ederse varsa bir şey görür o
Ama canım senin kanları vermen şart idrarı falan almaları lazım lütfen geçiktirme onları. Tiroid bu yükseklikte olursa ilaç başlayacak mesela bunu erteleme hiç zaten kahvaltını yapıp sonrasında birşey yemeseydin de olurdu diye biliyorum ben. Lütfen lütfen geciktirme kanlarını verVardı da gitmedim yaÖğleden sonraydı. Aç bekleyemedim.
Soldaymış seninki, chatgpt öyle dedi sorsana onaa :) ama daha kaliteli fotoğraf al bi dahakine. Özel takipli misinEvt ya cihaz pek iyi değil bebişte minik daha. Solda gibi sanki şu uzaktan görünende anlayamadım tam ortada mı yoksaoff
Benceee kızZaten bende inanmıyorum ki ama bi merakta oluştuÇok şükür herşeyin yolunda olmasına sevindim Foto azcık yukarda kalmış ama dur ekliyim yine
Gitti mi misafirlerinBenceee kıztamamen salladım bakalım tutacak mı
Şuan devlete gidiyorum canım biraz daha ilerki haftalardan sonra hem özel hem devlet devam etmeyi planlıyorum doğumu özelde istiyorum nasipseSoldaymış seninki, chatgpt öyle dedi sorsana onaa :) ama daha kaliteli fotoğraf al bi dahakine. Özel takipli misin
1 aya kadar fetal dna vercem ocak sonuna doğru anca belli olur diye tahmin ediyorumBenceee kıztamamen salladım bakalım tutacak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?