• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 8 10,8%
  • Kasım

OY: 39 52,7%
  • Aralık

OY: 27 36,5%

• Ankete Katılan
    74
Ay yapmıcaktım hiç inanmıyorumda ama dayanamadım🙈 kızlar sizce cinsiyet nedir😂 Keseye göre tahmin yapıyorlar ya
İlk resim vajinal mi abdominal mi ramzi teoremi var herkeste tutmuyor ama atayim

Eklentiler

• 1000050029.webp
    1000050029.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 11
Şuan devlete gidiyorum canım biraz daha ilerki haftalardan sonra hem özel hem devlet devam etmeyi planlıyorum doğumu özelde istiyorum nasipse
Bana yorucu geldi o iş ya :) ben de öyle istiyordum ama enerjim de müsade etmiyor. Bugün randevuya girmedim zaten beni 2 hafta kara listeye almışlardır :D testleri de özelde vereceğim gibi görünüyor. Gerçi sağlık ocağı aradı beni bugün. 2 gündür ulaşmaya çalışıyorlarmış bana. Hastane bildiri yollamış gebeliğim için. Onlar da kalp atımı duyuldu mu diye soruyor. Kalp atışından sonra kayıt yapalım dedi. İstenen testlerin yapılıp, yapılmadığını sordum, yapılır ama dedi burdan farklı ilçeye gidiyor, devlette daha hızlı dedi. Eşimle bir konuşup karar vermem lazım.

Ne demekkk sen ne hissediyorsunnnn bir de 🐣 inşallah sağlıkla kucağına alırsın yani hepinz tüm hamişler 🤲🏻♥️
Ben hiçbirşey hissetmiyorum ya ve bunu çok garipsiyorum😅😅 Amiiiiiinnn inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız ve inşallah Allah isteyen herkese nasip eder sağlıklı gebelik sağlıklı evlat🩵🙏🏻🙏🏻

Bana yorucu geldi o iş ya :) ben de öyle istiyordum ama enerjim de müsade etmiyor. Bugün randevuya girmedim zaten beni 2 hafta kara listeye almışlardır :D testleri de özelde vereceğim gibi görünüyor. Gerçi sağlık ocağı aradı beni bugün. 2 gündür ulaşmaya çalışıyorlarmış bana. Hastane bildiri yollamış gebeliğim için. Onlar da kalp atımı duyuldu mu diye soruyor. Kalp atışından sonra kayıt yapalım dedi. İstenen testlerin yapılıp, yapılmadığını sordum, yapılır ama dedi burdan farklı ilçeye gidiyor, devlette daha hızlı dedi. Eşimle bir konuşup karar vermem lazım.
Kalp atışını duymadan girmiyorlar sisteme burada da öyle yapıyorlar. Sen geçiktirmeden yap sağlık ocağından alındı benimde ilk testler özele boşa ödeme yapmak istemezsen yaptır sağlık ocağına zaten özel takipli olacaksan baya masraflı olucak bu süreç. Baya detaylı bakıyorlar kanlara bulaşıcı hastalıklara vs hepsine bakıyorlar. İlk trimester zor gerçekten halsizlik yok bende ama geçmeyen bir baş ağrısı var günlerdir. Bian önce geçsin bu zor süreç en keyifli zamanlara geçelim hareketlerini hissedelim inşallah😍

Kalp atışını duymadan girmiyorlar sisteme burada da öyle yapıyorlar. Sen geçiktirmeden yap sağlık ocağından alındı benimde ilk testler özele boşa ödeme yapmak istemezsen yaptır sağlık ocağına zaten özel takipli olacaksan baya masraflı olucak bu süreç. Baya detaylı bakıyorlar kanlara bulaşıcı hastalıklara vs hepsine bakıyorlar. İlk trimester zor gerçekten halsizlik yok bende ama geçmeyen bir baş ağrısı var günlerdir. Bian önce geçsin bu zor süreç en keyifli zamanlara geçelim hareketlerini hissedelim inşallah😍
Sağlık ocağı bana da mantıklı geldi de bu özel doktoru testleri aradan verebilirsin dedi. Hiç de sevmiyorum aradan girmeyi falan. Eşim de 8-6 çalışıyor. Anksiyetem tutuyor tek başıma :D Kaç saatte çıkan testler bunlar gamze

Bende öyle öğrenen direkt buraya yazsın😂😂
Senin rami teorisi çıkacak mı bakalım :D chatgpt bana da şu an ortada gibi ama kıza yakın yerleşim dedi :) Bir teoride de sağdan yumurtlama erkek diyorlar ki bu da tam aksi durum yaratır benim için. Bu konulara yoğunlaşalım biraz bence :D omurga hizası belli olduğunda nub teorisi bakarız sana. Senin daha önce görünür

Sağlık ocağı bana da mantıklı geldi de bu özel doktoru testleri aradan verebilirsin dedi. Hiç de sevmiyorum aradan girmeyi falan. Eşim de 8-6 çalışıyor. Anksiyetem tutuyor tek başıma :D Kaç saatte çıkan testler bunlar gamze
İdrar kültürü almıyor buradaki sağlık ocağı devlette 2 güne çıktı benimki diğerleri aynı güne çıkıyor devlette ama benim ilk sağlık ocağında alındı 1 gün sonrası sabah 10 gibi gittim hepsi çıkmıştı e nabıza düşmemiş ama doktor görmüştü sistemden buradaki sağlık ocağıda başka yere gönderiyor kanları sanırım hepsi öyle. Ay bende tek gitmek istemiyorum asla anlıyorum seni çok iyi

Senin rami teorisi çıkacak mı bakalım :D chatgpt bana da şu an ortada gibi ama kıza yakın yerleşim dedi :) Bir teoride de sağdan yumurtlama erkek diyorlar ki bu da tam aksi durum yaratır benim için. Bu konulara yoğunlaşalım biraz bence :D omurga hizası belli olduğunda nub teorisi bakarız sana. Senin daha önce görünür
Ben 11-12. Haftalara kadar tekrar muayne olmayı planlamıyorum canım o zamana kadar ultrason fotosu bir akslik olmazsa inşallah muayne olmak zorunda kalmazsam elde edemem gibi fotoğraf. Kan idrar yeni alındı aylık kan idrar zamanım o zamana denk geliyor yine sağlık ocağında vermeye çalışcam hatta çünkü ikili test için muayne olcam o haftalarda onun içinde kan alsınlar istemiyorum gereksiz stres olucak bana ama belli de olmaz benim işim belki kanları veririm fetal dna vercem zaten 12. Haftada

Back
X