• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 8 11,0%
  • Kasım

OY: 39 53,4%
  • Aralık

OY: 26 35,6%

• Ankete Katılan
    73
Kızlar tekrar paylaşmak istedim içiniz rahat etsin diye ben 5+1 de keseyi gördüm 4+5 uyumluydu daha sonra 6+1 de gittim 5+6 uyumluydu hem karından hem vajinal bakıldı ikisini de ekledim oluşum var ama bebek yoktu henüz 7+1 de gittim 6+6 çıktı bebek ve kalp atısı duyuldu görüldü korkmayın 7. Haftadan sonra görülüyor genelde zaten cok normal her bebeğin gelişimi farklı her gebelikte diğerlerinden farklı oğlum da da 6+5 de bebeği görmüştüm ama kalp dinletmemişti 7+5 de gittiğimde dinletmişti ve o haftalar da hep 4 gün geri çıkıyordu yani bunlar cok normal lütfen artık sitres yapmayın
Biraz da olsa içim rahatladı
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın bunla sınanmasın ♥️

İnşallah duyulur biraz tedirginlik var geçen sene boş gebelikten kürtaj oldum Rabbim tekrar nasip etti hamileyim çok şükür inşallah da sağlıkla hayırla devam eder kalp atışını duyunca biraz daha rahatlayacagim inşallah
Geçmiş olsun 💐 Bu kez sağlıkla ilerlesin

Sıkma canını ilk gebeliğimde benimde çok geç görüldü 6+2 de karından göremedi doktor vajinal bakmıştı öyle görmüştü. Haftaya seninki de duyulur büyük ihtimal karamsarlığa düşme sakın her çocuğun her bedenin gelişimi çok farklı ilk gebeliği den sağlıklı oğlum var her şeyi geç yaşadım onda kanama bile vardı. İkinci gebeliğimde çok rahat başlamıştım erkenden 5. Haftalarda gördüm ama 17 haftalıkken kaybettim kromozom anomalisi varmış. Yani hiç canını sıkma sabret gerekirse sen vajinal ultrason iste. Her şey güzel olacak merak etme 🫂
İnşallah canım inşallah
Şimdi kendi doktorumu bekliyorum Allah nasip ederse varsa bir şey görür o

İnşallah canım 1-2 saate gireceğim doktora inşallah güzel şey yazarım
Cihaz farkıdır bence. Güzel haberle geleceğine inanıyorum 🌸 bu süreçte güzel düşün.

selogi selogi senden de bekliyorum cinsiyet tahmini🥹 Ve bugün pek yok gibisin herşey yolunda mı canım?
Burdayım fotoğraf mı atmıştın? Her şey iyi, cinsiyet yorumlamadım tecrübem yok ama içimden geçeni söylemek isteriiimm 😅 nerde fotii

Burdayım fotoğraf mı atmıştın? Her şey iyi, cinsiyet yorumlamadım tecrübem yok ama içimden geçeni söylemek isteriiimm 😅 nerde fotii
Zaten bende inanmıyorum ki ama bi merakta oluştu😅 Çok şükür herşeyin yolunda olmasına sevindim🙏🏻🙏🏻 Foto azcık yukarda kalmış ama dur ekliyim yine😅😂

Eklentiler

• IMG_4154.webp
    IMG_4154.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_4153.webp
    IMG_4153.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 11
Bende karından 4+6 gördüm keseyi adetlerim düzenli 😅 göbeğimde var bide çok şaşırmıştım
Ben de 5+4 iki keseyi de gördü doktor. Yepyeni cihazdı bu arada. Sürekli değil ama sağ sol yapınca aha gördüm minik dedi yolk için. Ben de göbüşlüyüm. Göbüş altıma doğru gezdirdi zaten yağsız yerden gördü :D bi de emriyo mu görmesi lazım? O konuyu tam anlamadım

Ben de 5+4 iki keseyi de gördü doktor. Yepyeni cihazdı bu arada. Sürekli değil ama sağ sol yapınca aha gördüm minik dedi yolk için. Ben de göbüşlüyüm. Göbüş altıma doğru gezdirdi zaten yağsız yerden gördü :D bi de emriyo mu görmesi lazım? O konuyu tam anlamadım
Ben bu yolk olayına hiç hakim değilim keseyi gördü 2-3 haftaya gel dedi 2 haftaya gittim bebeği kalp atışını gördü. Emriyo için 5+4 karından baya erken gibi geliyor bana zaten sen hiç takılma bunlara doktorun istediği zamanda git dayanmak çok zor ama😅 Yoksa gereksiz stres üzüntü oluyor kendine durup dururken eziyet etmeye hiç gerek yok bence. Sen kan verdin mi tekrar trioid ne oldu bugündü sanki randevun canım devlette öyle kalmış aklımda

Zaten bende inanmıyorum ki ama bi merakta oluştu😅 Çok şükür herşeyin yolunda olmasına sevindim🙏🏻🙏🏻 Foto azcık yukarda kalmış ama dur ekliyim yine😅😂
Ayna efekti var mı bilmiyorum rami teorisine göre ekranın sağı kız, solu erkekmiş. Yerleşime göre :D nub teorisi için de belirgin değil fotoğraf:D

Ayna efekti var mı bilmiyorum rami teorisine göre ekranın sağı kız, solu erkekmiş. Yerleşime göre :D nub teorisi için de belirgin değil fotoğraf:D
Evt ya cihaz pek iyi değil bebişte minik daha. Solda gibi sanki şu uzaktan görünende anlayamadım tam ortada mı yoksa 😂 off 😂

Ben bu yolk olayına hiç hakim değilim keseyi gördü 2-3 haftaya gel dedi 2 haftaya gittim bebeği kalp atışını gördü. Emriyo için 5+4 karından baya erken gibi geliyor bana zaten sen hiç takılma bunlara doktorun istediği zamanda git dayanmak çok zor ama😅 Yoksa gereksiz stres üzüntü oluyor kendine durup dururken eziyet etmeye hiç gerek yok bence. Sen kan verdin mi tekrar trioid ne oldu bugündü sanki randevun canım devlette öyle kalmış aklımda
Vardı da gitmedim ya :( Öğleden sonraydı. Aç bekleyemedim.

Vardı da gitmedim ya :( Öğleden sonraydı. Aç bekleyemedim.
Ama canım senin kanları vermen şart idrarı falan almaları lazım lütfen geçiktirme onları. Tiroid bu yükseklikte olursa ilaç başlayacak mesela bunu erteleme hiç zaten kahvaltını yapıp sonrasında birşey yemeseydin de olurdu diye biliyorum ben. Lütfen lütfen geciktirme kanlarını ver 🙏🏻🙏🏻 Herşey yolundaydı zaten çok şükür bir tiroid yüksek çıkmıştı senin

Evt ya cihaz pek iyi değil bebişte minik daha. Solda gibi sanki şu uzaktan görünende anlayamadım tam ortada mı yoksa 😂 off 😂
Soldaymış seninki, chatgpt öyle dedi sorsana onaa :) ama daha kaliteli fotoğraf al bi dahakine. Özel takipli misin

Soldaymış seninki, chatgpt öyle dedi sorsana onaa :) ama daha kaliteli fotoğraf al bi dahakine. Özel takipli misin
Şuan devlete gidiyorum canım biraz daha ilerki haftalardan sonra hem özel hem devlet devam etmeyi planlıyorum doğumu özelde istiyorum nasipse

Back
X