Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 3 20,0%
  • Kasım

OY: 10 66,7%
  • Aralık

OY: 2 13,3%

• Ankete Katılan
    15
Ay ben birazdan söylerim herhalde evde zaten eşim kapağımı da yaparım zaten o an kalır öyle
Ama nasıl söyleyeceğim ya videolu
Tepkisini videoya al kız ihmal etme bak. Çiçeksepetinden eve çiçek ve not eklet. Kapağını öyle yap

Ankarada mıydınız size bir doktor söyleyeyim ona göre inşallah gelecek ay birlikte güzel haber alırız
Ekürini buldun zağar Vignette ye de moral ver biraz. Cesarete ve farklı fikirlere açık olduğu bir dönemde. Umutsuzluk yapmasın iletirsin
Yok canım bursadayım burda kızlar orhan orhan diye bir doktor önermişti bana yarın 5’e randevu verebilirim dedi bakalım eşime de danıştım onun da fikrini almak istiyorum o ne dicek

Dur ilk doktoru iptal edicem aklımda başka bir doktor vardı ondan randevu alıyım varsa bugün için. Diğer doktoru biliyorum nasıl olsa 3 aydır fayda görmedim
Aynen bunları da ilet. İçini de dök. Durum bu şeklinde inşallah çok çok iyi biridir kalben ve vicdanen de sana iyi gelir

Dedim erken gebelikte narkoz etkisi gibi olan uykuya çekildi herhalde ben de öyleymiş

3 aydan sonra geçiyor diyorlar abimin eşide hamile onun 4 buçuk aylık oldu geçti mesela bulantıları
Seni daha fazla etkiler ozaman abo
Benimde koku direk gitmişti 2 gün hıc koku almadım ama düzeldi tabi
Sağol canım benim ne romantizmi kız geçti bizden 13 sene doluyor 4 ay kaldı 2 çocukta evde ama uyanmadılar kahvaltı edene kadar baş başa ettik muge anlı eşliğinde cok romantik

Yok canım bursadayım burda kızlar orhan orhan diye bir doktor önermişti bana yarın 5’e randevu verebilirim dedi bakalım eşime de danıştım onun da fikrini almak istiyorum o ne dicek
Ay inşallah Allah’ım çok güzel bir doktor olsun lütfen bakalım merakla bekliyoruz

Bu yeni doktorun da saatleri bize uymuyor ya sanırım eskisine gideceğim yine
Allah kim varsa onu şifalı kılsın bu arada takviye kullanıyordunuz sanırım da aklıma geldi ben omega 3 ü antiinflamatuar olsun diye curomega kurkumin içerenle beraber kullanıyorum inositol 4000 mg b12 koenzim q10 a da yeni başlıycam bu ay ben de tüm tuşlara basıcam , takviyeleri yeni maximuma çektiğim için bu ay olmazsa diğer aydan feci umutluyum

Bu yeni doktorun da saatleri bize uymuyor ya sanırım eskisine gideceğim yine
Beni de delirticen iyi neyse kısmet mi bu acaba bilemem de uygun saatli günlerini de sorsaydın bu doktorun sonuçlarıyla ona da gidersin olmazsa

Bence turmeric kullanıyorum canım sende de mi çikolata kisti vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…