Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 3 20,0%
  • Kasım

OY: 10 66,7%
  • Aralık

OY: 2 13,3%

• Ankete Katılan
    15
ne hissi gız daha analık hisleri yüklendi mi, çıkar mı hislerin. bende de hissetsene bi şey
2 cocugumda kuzenimde ve gelinimiz de hislerim nokta atısı tuttu genelde bu konularda çıkar bir kaç arkadasımıda bilmiştim bunda cok ikilemde kaldım başta kız gibi geldi sonra net olarak erkek hissetmeye başladım bakalım bu kez tutacakmı eşimde annemde gelinde bende erkek hissediyor
Senden kız hissettim şuanlık bakalım ne olacak hayırlısı olsun sağlıklı olsun tabi öncegiligimiz ❤

Ay ben daha hamile bile değilim ama bende ne hissederdiniz

Bizim eve kargo gelmiyor ki canım şehirde değiliz ben normal söyleyeceğim herhalde sen daha söylemedin mi
yok çiçeğim daha söylemedim ben de. test gördü.. çift bu dedi.. Yok ama koyu değil dedim. koyu olması lazım, onu takip ediyorum dedim bla bla :)) bugün yarın söylemiş olurum

daha embriyonun bile haberi yok kendi cinsiyetinden bizdeki muhabbet :)) en hayırlısı neyse o olsun valla bakalım ben de meraktayım hemen

yok çiçeğim daha söylemedim ben de. test gördü.. çift bu dedi.. Yok ama koyu değil dedim. koyu olması lazım, onu takip ediyorum dedim bla bla :)) bugün yarın söylemiş olurum
Karar verdin mi ne yapacağına

Ay hadi hayırlı sonuçlar ben de yarın kontrole bi gidicem arkadasim cagirdi dış mı değil mi bakalim diye. Umarım dış çıkmaz
Ooffff inşallah en korktuğum şey o. İnsan ondan sonra korunmayı da bırakamıyor uzun süre

daha embriyonun bile haberi yok kendi cinsiyetinden bizdeki muhabbet :)) en hayırlısı neyse o olsun valla bakalım ben de meraktayım hemen
Hahahhaa valla başka uğraş kalmadı bunlara sardık napalım vakit öldürüyoruz işte ay o haftalara gelince günler geçmiyor oda ayrı bir heyecan benim de en az 6 haftam var cinsiyete 14 lerde görünüyor genelde oğlumda 14+2 de öğrenmiştim bayada net göstermişti hıc utanmadı

Karar verdin mi ne yapacağına
yoook ama en son pastasının içine testi bırakayım hahahhaha yüzük oluyo da bu neden olmuyor. şaka bi yana netleşen fikrim yok ya maalesef

Umarım güzel çıkar da ben de bir nefes alırım. Öyle bir şey olursa zaten bi 6 ay iliski yasak olur heralde. Neyse bakalim artik
Umarım normal ve sağlıklı gebeliktir. Sağlıkla al haberleri bugün

Ay benimde öyle ya bi kızım var bi de kız kardeşi olsun istiyorum biz kız kardeşimle çok iyi anlaşırız allah yokluğunu aratmasın insanın ömrü boyunca arkadaşa ihtiyacı olmuyo ama içimden bi ses erkek diyor eşim adını bile koymuş

yoook ama en son pastasının içine testi bırakayım hahahhaha yüzük oluyo da bu neden olmuyor. şaka bi yana netleşen fikrim yok ya maalesef
Hahahah hımmm benim de aklıma hicbir sey gelmiyor. Ama nasil yaparsan yap bir video cek istersen gizliden . Hatira kalir

Ya gerçekten abla kız kardeş büyük nimet ben yanlızım cok üzülüyorum mesela keşke olsaydı
Amin amin
Aynı durum bizdede var işte annem gelin eşim hepsi erkek dio geçen misafirliğe gittik annemin arkadasına oda yüzüme bakar bakmaz senin oğlun olcak dedi ama gönlümden geçen kız Rabbim biliyor ama tabi önce sağlıklı olsun hayırlı evlat olsunlar inşallah ❤ ah bu erkekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…