- 6 Kasım 2025
- 278
- 183
- 18
- 28
:)) ee tabi orası doğru da dur bunu araştırıcaö biraznormal olursa kolaylıkla olsun diye. Biliyo musun ablam 4. Ve 5.yi evde doğum yaptı kendisi :) hem de 3 numara sezaryen olduğu halde.
Oyş çok duygusal bi anselogi gelecekti bize başlıklı bir video çekmek istediğini söyle videoyu çekerken de güzel haberi verirsin testi gösterirsin falan biz eşimle arada çekeriz böyle video mesela tarih şu şuan bunları hissediyoruz ve yaşıyoruz falan diye sana da fikir olsun istedim :) kısmet olur da gebelik olursa ben bu tarz bir şey yapmayı planlıyorum
Tabi ki canım sezaryen sonrası tehlikeli, ablamın birden suyu geldi ve doğum başladı. Ambulans hemşireleri bile yetişemediaraştır bakalım
Ya inşallah cok kolay olur 1 ıkınmada gelir cok dua edicem ozaman sizlere
Ama cok riskli sezeryan sonrası normal doğum helede evde bir basına gözlem altına girmeden şükür sıkıntı yaşamamış bende düşündüm evde çekiyim sancıyı öyle gidiyim tam doğum anı ama doktorumla konuştum ssvd yi önermiyorum diyip riskleri konuşunca vaz geçtim sezeryan olsun ne kaybedicem zaten 1 kere kesildim
Oh maşallah ne güzel bir nefesteTabi ki canım sezaryen sonrası tehlikeli, ablamın birden suyu geldi ve doğum başladı. Ambulans hemşireleri bile yetişemedikordon kestiler gelip. Artık 5. cide de kordonu eniştem kesmiş sağlık konusunda çok şükür sorun olmadı. Herkesin kolaylıkla olsun valla. Gözümde büyütüyorum şu an ama kesin kolay olacak.
Herhalde öyle oluyor bi yerden sonra pat pat sal gitsinOh maşallah ne güzel bir nefeste
Çocuk sayısıda cok olunca alışmış rahim geleni salmış maşallah
Cok süküraynen öyle canım öyle olacak inşallah hayırlısını dile dua et 1 nefeste olup bitecek inşallah o günlere gelelim hele hayırlısı ile
Evet benim kuzenimin eşide 4 tane doğurdu mesela sonuncuyu yetişememiş merdivenlerde doğurmuş eşi yardım etmişHerhalde öyle oluyor bi yerden sonra pat pat sal gitsinKarın altı sızılar başladı. Rahim yukarı büyüyor zağar
Yavrum ben bile evde doğumum biliyor musunEvet benim kuzenimin eşide 4 tane doğurdu mesela sonuncuyu yetişememiş merdivenlerde doğurmuş eşi yardım etmişşok olmuştum duyunca gerçi eskiler nasıl yapıyormuş neden sasırıyorsam
Tabiki canım ondan başlarda cok oluyor agrı bende şuan cok fazla yok bu ara azaldı ara ara olup geçicek bebişler büyüdükce
Naptın canım kan verdin miHafiften stres yapmaya başladım bugün çok yoğunum üstelik
Haha aynen bende tebrik ediyorum valla MaşallahYavrum ben bile evde doğumum biliyor musunablam, kardeşim hastanede ama bende çok yağmur varmış sokağa adım atılmıyormuş öyle bir şiddetli. Bizde genetik midir nedir evde doğurmak. Evde doğurmak da ciddi cesaret eskileri tebrik ediyorum.
Aa evet bak olabilir he sezaryen sebebi kordon falan mı hepsinin yoksaHaha aynen bende tebrik ediyorum valla Maşallahsizde hobi gibi olmuş hehe benim annem 3 müzüde sezeryan yapmıs yengelerim de sezeryan hepsi bizdede kesilmek genetik galiba gerçi benim zorunlu sezeryana dondü yoksa geliyordu oğlan yarı yolda bıraktı beni
Naptın canım kan verdin mi
Ay kızlar verdim çıktı çıkasıya kadar mahvoldum.Naptın canım kan verdin mi
Ay gözün aydın canım çok şükür. Ağız tadıyla sevinebildin mi artıkAy kızlar verdim çıktı çıkasıya kadar mahvoldum.
Fikir olsun diye hatırlatıyorum. Sat 1 Kasım bat 3-4-5 aralıktı
Üç gündür kaset test uyguluyorum silik çizgi ile aşama aşama artıyordu hafiften . 5 gün önce negatifti.
Bugün beta 208ilk defa 200 lü değer ile öğrendim. Öncekiler 106 ve 120 ile öğrenmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?