Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 3 20,0%
  • Kasım

OY: 10 66,7%
  • Aralık

OY: 2 13,3%

• Ankete Katılan
    15
Sen burda dur sen bir yere gitme. Senin haberin yakın olacak inşallah. Şimdi doktora mı gideceksin ben oraları kaçırdım
Evet canım bugün başka bir doktordan randevu aldım 2 buçukta. Bakalım o ne dicek

Evet canım bugün başka bir doktordan randevu aldım 2 buçukta. Bakalım o ne dicek
Kuzum affına sığınarak soruyorum. Gitme nedenin ve doktor arayış nedenin tam olarak ne. Çikolata kistinin olduğunu biliyorum. Başka bir şey bilmiyorum da o yüzden sordum. Başka bir doktordan randevu aldım dedin ya diğerleri ne dedi

Mügenin daha 1 aralık bölümünü bitiremedim. Bölünüp duruyorum bu aralar cinsiyeti ne yengenin belli oldu mu
hehe biz akşam izliyoruz sabah izleyemeyince o anne oğul olayı yüzünden aslında en cok merak ediyoruz
Evet 1 kızı var 2. Prenses geliyor ❤

Kuzum çikolata kisti işte ona bağlı amh düşüklüğü ve yumurta kalitesi kötü sanırım. Diğer doktoruma 3 aydır gidiyordum ama işe yaramadı bana en son tüp bebek dedi. O yüzden başka bir doktorda son kez şansımı denemek istedim.

Haziranda negatif bir tüp bebek transferim olmuştu o yüzden tüp bebekten biraz çekiniyorum

İzninle özelden bi yazıcam kuzum.

Ya şu beta takibi bakıyorum herkesde hep 2 3 kat civarı artmıs cok guzel maşallah bende cok farklı arttı ikiz sanmıştım hatta korktum da ne yalan soylıyım 2 çocuktan sonra ikiz 4 çocuk düşüncesi abo bende şöyle artmıstı
31 ekim öğlen 12.50 de 26.21
3gün 21 saat arayla
4 kasım sabah 9.40 ta 437.9
Tam 9 gün sonra 216 saat
13 kasım sabah 9.40 16840.3
artışa bakınca çoğul gebelik gibi ama 7+3 e kadar tek kese tek bebek gitti sonradan bir suprız çıkma şansı varmıdır sizce ilk tahlil hariç kalan 2 aynı yerde saglık ocağında verdim
Oğlumda söyle artmıstı
7 martta 71.01
10 mart 316.37
12 mart 837.31 hepsi aynı yerdeydi ve aynı saatlerde oğlumda daha yavaş artmıs buna göre mesela
Bide 6000 ın üzerine çıkınca hCG artıs azalıyormus normalde 2 gün deilde 4 günde bir 2 kat artıs beklenir diyor

hehe biz akşam izliyoruz sabah izleyemeyince o anne oğul olayı yüzünden aslında en cok merak ediyoruz
Evet 1 kızı var 2. Prenses geliyor ❤
Allah bağışlasın. Kız kardeş farklı bir olay gerçekten sana ne gelecek bakalım. hangisini çiftliyorsun

Allah bağışlasın. Kız kardeş farklı bir olay gerçekten sana ne gelecek bakalım. hangisini çiftliyorsun
Aynen öyle bence cok şanslı aralarında 2 buçuk yas olacak 2 kız kardeş olarak büyüyecekler arkadaş gibi bende tek kızım 1 abim 1 erkek kardeşim var kızım yanlız kalsın istemıyorum gönlüm kız istiyor ama hissiyat erkek

ne hissi gız daha analık hisleri yüklendi mi, çıkar mı hislerin. bende de hissetsene bi şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…