Beta takibi yapıyorummGünaydın bugün dünden daha hamile olan ve bugün dünden daha hamileliğe yakın olan kızçelerimbizde hiç kese gören oldu mu ? Hepimiz yumurta takip ya da beta takipte miyiz
Kaçtasın kuzumBeta takibi yapıyorumm
27 kasım 13,14Kaçtasın kuzum
Sen burda dur sen bir yere gitme. Senin haberin yakın olacak inşallah. Şimdi doktora mı gideceksin ben oraları kaçırdımAmin canım kararsızlık panik beni stres yapıyor daha çok ya ofneyse bu topici işgal etmiyim daha fazla
27 kasım 13,14
29 kasım 54,02
1 aralık 198,23
Bu akşam tekrar kan vereceğim eğer güzel artarsa 8 aralık doktora gitmeyi düşünüyorum keseyi görmek için
Amiiin sağlıklı olsun inşallah hepimizinmaşallah. Devamı sağlıkla daim olsun
dur bakalım gün doğmadan neler doğarAmin aşkım o kadar umudum kalmadı ki önceden ağlardım ağlayamıyorum bile
Evet canım bugün başka bir doktordan randevu aldım 2 buçukta. Bakalım o ne dicekSen burda dur sen bir yere gitme. Senin haberin yakın olacak inşallah. Şimdi doktora mı gideceksin ben oraları kaçırdım
Allah kocama sabır versin ahahahhaah ama benim böyle olduğumu biliyodu artık dişini sıkıcak napalım
Kuzum affına sığınarak soruyorum. Gitme nedenin ve doktor arayış nedenin tam olarak ne. Çikolata kistinin olduğunu biliyorum. Başka bir şey bilmiyorum da o yüzden sordum. Başka bir doktordan randevu aldım dedin ya diğerleri ne dediEvet canım bugün başka bir doktordan randevu aldım 2 buçukta. Bakalım o ne dicek
Mügenin daha 1 aralık bölümünü bitiremedim. Bölünüp duruyorum bu aralarcinsiyeti ne yengenin belli oldu mu
Kuzum çikolata kisti işte ona bağlı amh düşüklüğü ve yumurta kalitesi kötü sanırım. Diğer doktoruma 3 aydır gidiyordum ama işe yaramadı bana en son tüp bebek dedi. O yüzden başka bir doktorda son kez şansımı denemek istedim.Kuzum affına sığınarak soruyorum. Gitme nedenin ve doktor arayış nedenin tam olarak ne. Çikolata kistinin olduğunu biliyorum. Başka bir şey bilmiyorum da o yüzden sordum. Başka bir doktordan randevu aldım dedin ya diğerleri ne dedi
İzninle özelden bi yazıcam kuzum.Kuzum çikolata kisti işte ona bağlı amh düşüklüğü ve yumurta kalitesi kötü sanırım. Diğer doktoruma 3 aydır gidiyordum ama işe yaramadı bana en son tüp bebek dedi. O yüzden başka bir doktorda son kez şansımı denemek istedim.
Haziranda negatif bir tüp bebek transferim olmuştu o yüzden tüp bebekten biraz çekiniyorum
Olur canım benim yazİzninle özelden bi yazıcam kuzum.
AminnCanım hayrlı olsun çok sevindimben senin haberi kaçırdım. Sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah
Allah bağışlasın. Kız kardeş farklı bir olay gerçektenhehe biz akşam izliyoruz sabah izleyemeyince o anne oğul olayı yüzünden aslında en cok merak ediyoruz
Evet1 kızı var 2. Prenses geliyor ❤
Aynen öyle bence cok şanslı aralarında 2 buçuk yas olacak 2 kız kardeş olarak büyüyecekler arkadaş gibi bende tek kızım 1 abim 1 erkek kardeşim var kızım yanlız kalsın istemıyorum gönlüm kız istiyor ama hissiyat erkekAllah bağışlasın. Kız kardeş farklı bir olay gerçektensana ne gelecek bakalım. hangisini çiftliyorsun
Ben beta vericem çıkıştaGünaydın bugün dünden daha hamile olan ve bugün dünden daha hamileliğe yakın olan kızçelerimbizde hiç kese gören oldu mu ? Hepimiz yumurta takip ya da beta takipte miyiz
Aynen öyle bence cok şanslı aralarında 2 buçuk yas olacak 2 kız kardeş olarak büyüyecekler arkadaş gibi bende tek kızım 1 abim 1 erkek kardeşim var kızım yanlız kalsın istemıyorum gönlüm kız istiyor ama hissiyat erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?