Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 3 16,7%
  • Kasım

OY: 11 61,1%
  • Aralık

OY: 4 22,2%

• Ankete Katılan
    18
Sen sata göre 6 haftaysan lütfen folik asit geçiktirmeden başla lütfen bak
Tamam yavrum ya kafama göre almayayım demiştim ama doktor da şimdi yarın gel deyince alacağım akşam ya eczaneden.

ben daha çok psikolojim bozuldu diye düşünüyorum
Ben 1. Dış gebelikten sonra sürekli doktora çıkmaya başladım. Kabullenememiştim. En son bir tane doktor dedi. Senin kadın doğuma değil psikoloğa çıkman gerek obsesiflik takıntıların seni panik atak yapıyor diye psikolojim bozulmuştu cidden ahahahah

Ay evet evet. Sağlık ocağına gitsem mi diyorum ben de ama ne dicek ki normal der herhalde
Yarın tekrar kan vereceğim
Pazartesi de doktora inşallah
Zaten alanları olmadığı için çok fazla detaya sahip değiller de, o yüzden doktoru bekle çok kendini yormadan ama normal diye düşünüyorum çünkü bizde de var baksana

Çok etkiliyor çooookkkk psikolojik olarak da fiziksel olarak da

Tamam yavrum ya kafama göre almayayım demiştim ama doktor da şimdi yarın gel deyince alacağım akşam ya eczaneden.
Hayır hayır al geciktirme zaten ilk aylar sadece folik asit kullanmamızı istiyorlar başka bir vitamin vs mecburi bir durum olmadıkca almamızı istemiyorlar ısrar etmemin sebebi gerçekten önemli olması yanlış anlama

Çok istediğin bir gebelikti sanırım korku ve panikle kaybetme kendini bak bebeğini de üzme böyle.

Aile hekimi bana ocean momy diye bir takviye verdi kadın doğum onuda bile şuan almamam gerektiğini 12. Haftadan sonra başlayacağımı şuan sadece folik asit almamı ve bunun bebeğin beyni nöral tüplerin gelişimi için vs çok önemli olduğunu söyledi baya tıbbi terimlerle anlattı tabi ama hepsi aklımda kalmadı

bu kadar kendını dınleme kuzucum daha yeni yerleşiyor cok normal kanama olmazsa sıkınytı yapma kanama olsa bile stres olma bazı gebelıklerde oluyor. cok cok rahatsız hisserdersende doktora gıtmekten cekınme :*
Evet ya kendimi dinliyorum maalesef

Çok istediğin bir gebelikti sanırım korku ve panikle kaybetme kendini bak bebeğini de üzme böyle.
Ben kendimi bildim bileli çok severim bebekleri. Anne olmak en büyük hayalimdi. Baya bi yıkım oldu benim için o yüzden çok etkilendim

Pekiiii selogi cimm dpo kaçta test yaptın sen ne zaman yapmamızı önerirsin
9’da silikti anlaşılır şekilde. 8 akşamı zor görmüştüm flaşla. Şu an yerleşiyorsa 2 günü bulur hcgnin idrara geçmesi gibi geldi.

Tamam canım aralık ayı boyu yetecek kadar alacağım. Farkettim onu

Ben kendimi bildim bileli çok severim bebekleri. Anne olmak en büyük hayalimdi. Baya bi yıkım oldu benim için o yüzden çok etkilendim
Sınavlar da en enlerimizden geliyor zaten. Sakin ol derin nefes al tadını çıkar ve kendini dinleme

Ben buradan ovülasyon testiyle gebelik öğrenenleri okumuştum ve denemeye başladıktan sonra reglde 2-3 gün kalaydı sanırım 2 ay boyunca ovü yaptım ve silik çıktı hatta aşırı silik çıktı 3. Ay yani kasım ayı 3 gün öncesinde sıvı alımı falan dikkat etmeden günlük 3 litre içmeye çalışırdım testi yaptım ve pik gördüm elim ayağım titredi 2 saat sıvı almadım sonra tekrar denedim anında pik olunca hemen gebelik testini yaptım o da hemen koyulaşmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…