• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 6 19,4%
  • Kasım

OY: 19 61,3%
  • Aralık

OY: 6 19,4%

• Ankete Katılan
    31
Teşekkürler 🥰 hepimizin inşallah 🤲
İkili test için gitmiyorum bende aslında detaylı ve renkli ultrason için aslında 🤭
Normalde hiç bişi yaptırmak istemiyorum kafamı onlarla bulandırmak istemiyorum sadece detaylı olsa yeter 12 ve 21. Hafta da yapılan
12. Haftadaki ultrason yapılmalı bencede başka bir doktor demişti bana çok değerlidir bizim için fetal yapsanda ben onu yapmanı isterim diye ama kendi doktorum ne diyecek onu bilmiyorum. Fetal aslında ikili testten falan daha iyi 30 yaş üstü herkese bir risk çıkarıyorlar zaten ve bu da insanları boşuna strese sokuyor. Devlette renkli ultrason yapıyorlar mı😍 ay onun için özele giderim diyordum devlet renkli yapmıyor diye duymuştum sırf renkli görmek için ya yüzünü falan gösteriyorlar 🤣

Yavrum göbüsü sevip konusmuyorum ama ben de habire biz diye konusmaya basladim.biz tuvalete gidiyoruz. Esime seni seviyorum degil seni seviyoruz diyoru. Bi bizlik sendromu var üstümde daha fol yok yumurta yokken🤣 Kızım kızım diyorum habire. Ama benim evde iki kedim var disi onlara da kizim dedigim icin agiz aliskanligi heralde 😅
Etrafımdaki herkes oğlan gözüyle bakıyor bana.
Kızlar benim yumurtladığım günün 1-2 sonrasında yanlış hatırlamıyorsam bi rüya gördüm. Oğlum oluyordu kucağımda küçücük bir kundakta çok güzel yenidoğan şapkası vardı. Sabah o kadar huzurlu uyandım ki rüyamı eşime anlatırken ağladım. Şimdi düşünüyorum da belki de tam o gün ruhuna can geldi tüylerim diken diken hala düşündükçe

12. Haftadaki ultrason yapılmalı bencede başka bir doktor demişti bana çok değerlidir bizim için fetal yapsanda ben onu yapmanı isterim diye ama kendi doktorum ne diyecek onu bilmiyorum. Fetal aslında ikili testten falan daha iyi 30 yaş üstü herkese bir risk çıkarıyorlar zaten ve bu da insanları boşuna strese sokuyor. Devlette renkli ultrason yapıyorlar mı😍 ay onun için özele giderim diyordum devlet renkli yapmıyor diye duymuştum sırf renkli görmek için ya yüzünü falan gösteriyorlar 🤣
Evet sadece ultrason istiyorum testlere girmek istemiyorum hıc sonra bişi çıkar ufakta olsa ben cok takarım sitrese gırerım gerek yok 🤭
Perinatoloji de bakıyorlar bizim gelin baktırdı şehir hastanesinde bende kayıt açtırıp oraya almaya çalışıcam her hastane bakmıyor büyük hastaneler bakıyor muayeneye gittim devlet bakmıyor mesela bu gideceğim biraz uzak metro ile gidiliyor bende cok merak ediyorum 🤭 özellerde ücret cok gerekmedikçe vermek istemiyorum mecbur kalırsam ozaman bakarım devlete randevu falan alamazsam çünkü ordada randevu düşürmek cok zor bakalım ne olacak 🥴

Evet sadece ultrason istiyorum testlere girmek istemiyorum hıc sonra bişi çıkar ufakta olsa ben cok takarım sitrese gırerım gerek yok 🤭
Perinatoloji de bakıyorlar bizim gelin baktırdı şehir hastanesinde bende kayıt açtırıp oraya almaya çalışıcam her hastane bakmıyor büyük hastaneler bakıyor muayeneye gittim devlet bakmıyor mesela bu gideceğim biraz uzak metro ile gidiliyor bende cok merak ediyorum 🤭 özellerde ücret cok gerekmedikçe vermek istemiyorum mecbur kalırsam ozaman bakarım devlete randevu falan alamazsam çünkü ordada randevu düşürmek cok zor bakalım ne olacak 🥴
Hangi şehirdesin canım sen ☺️

Ay maşallah tebrikler canım aynı değerle ögrenmişiz benimde 26.21 di 🤭
Sende o zaman erkencisin benim gibi çok sabırsızlık eşime bile supriz yapmak istiyordum ama akşam kâğıda baba oluyorsun yazdim esim.ben kızım kör ebe oynarken kızımin gözünü bağlayınca eşime yazıyı gösterdim ve o arada video alıyordum adam şok oldu kızım öğrenmesin diye sus işareti de yaptım hala sokta 😂

gurbetsel gurbetsel ben doktora sinir oldum, şikayet et
Acil doktorları cins bende beta takibi için gittim bir kaç bahane uydurdum bana idrar ver gel sonra konuşuruz dedi kan dedim gerek yok şuan kana dedi bende döndüm eve gıcık olmuştum sanki ellerine yapısacak 😂

Sende o zaman erkencisin benim gibi çok sabırsızlık eşime bile supriz yapmak istiyordum ama akşam kâğıda baba oluyorsun yazdim esim.ben kızım kör ebe oynarken kızımin gözünü bağlayınca eşime yazıyı gösterdim ve o arada video alıyordum adam şok oldu kızım öğrenmesin diye sus işareti de yaptım hala sokta 😂
Evet biz rahime değdiği an tutmuşuz çocukları hazırda bekliyor muşuz 😂😂
Ben yapamadım eşim bozdu süprizi sen yapmıssın ama bak harika olmuş 😂 şimdi soktuğun gibi çıkar şoktan 😂 tebessüm ettim bunu okurken ya cok güzel 🥰

1000044754.webp

Kızlar değerim 14 çıktı biraz düşük geldi kimyasal daha önce yaşadım bu da mı öyle acaba

Kızlar değerim 14 çıktı biraz düşük geldi kimyasal daha önce yaşadım bu da mı öyle acaba
Gözünaydın canım sağlıkla gelir inşallah. Belki kimyasal olmaz bu sefer kötü düşünme hemen sağlıkla ilerlesin inşallah.

Etrafımdaki herkes oğlan gözüyle bakıyor bana.
Kızlar benim yumurtladığım günün 1-2 sonrasında yanlış hatırlamıyorsam bi rüya gördüm. Oğlum oluyordu kucağımda küçücük bir kundakta çok güzel yenidoğan şapkası vardı. Sabah o kadar huzurlu uyandım ki rüyamı eşime anlatırken ağladım. Şimdi düşünüyorum da belki de tam o gün ruhuna can geldi tüylerim diken diken hala düşündükçe
Kuzum Allahın isini bilemeyiz. Ama bu tarz örnekler çok olabiliyor 😍 belki de gercekten öyle oldu. Dogup kucagina aldiginda aaa ruyadaki his dedigin olur insallah😍

Erken öğrenmişsindir canım. Artışı iyiyse sorun yok hiç

Back
X