Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 6 20,0%
  • Kasım

OY: 18 60,0%
  • Aralık

OY: 6 20,0%

• Ankete Katılan
    30
Valla bıraksalar şu ilk 3 ay parmağımı oynatmam kıyamam sana senin hormonlar halaya başlamış bile

Kendimizi sık sık okuyalım nolur nolmaz

Adet bitiminden 1 gün sonra değerlendirdik gerçi ay ben bilmiyorum bu hesaplama işlerini neyse ne hamileyiz sonuçta keseyi gördünüz mü siz?
Nasıl yani 1 ay boyunca tek ilişki mi oldu canım anlamadım ben eror verdim şuan Doktorlar regl döngünü 28 gün kabul edip son adet tarihinden hesaplıyor diye biliyorum ben. Ben gördüm çok şükür keseyi

Evet bizim selogi ile aynı gündü diye hatırlıyorum 3n de olmam gerekiyodu ondan heralde bizim ağrılar

Nasıl yani 1 ay boyunca tek ilişki mi oldu canım anlamadım ben eror verdim şuan Doktorlar regl döngünü 28 gün kabul edip son adet tarihinden hesaplıyor diye biliyorum ben. Ben gördüm çok şükür keseyi
Yok kız ne bi keresi gün aşırı işte adetten sonra doktor seçimini yaptın mı peki hep oraya mı gideceksin? Bu arada hangi şehirdesiniz kızlar

Valla bıraksalar şu ilk 3 ay parmağımı oynatmam kıyamam sana senin hormonlar halaya başlamış bile
Ben bıraktım oynatma eskiden gebeler naz yapıyor sanıyordum. Ay hepsi doğruymuş hepsi. Bende migren var arvelessiz geçmiyor. Dua ediyorum Allah hiçbi sağlık problemi vermesin diye. Paroldan 1 kutu lazım. Hiç gerilmemeye çalışıyorum o yüzden dinlenmeye çalışıyorum bakalım uzun sürmez de vücut alışma sürecinde diyedir, di mi süremez böyle

Yok kız ne bi keresi gün aşırı işte adetten sonra doktor seçimini yaptın mı peki hep oraya mı gideceksin? Bu arada hangi şehirdesiniz kızlar
Tamam işte ovülasyon dönemini değerlendirmiş oluyorsun Ben korunmayı bırakınca bi doktora tesadüfen muayne olmuştum smear testi falan vermiştim ve tavsiye istemiştim ilgisi çok hoşuma gitti şuanlık onunla devam etcem gibi ne olur bilinmez ama tabi. İstanbuldayım ben sen hangi şehirdesin

Tekirdağ ve daha yapmadım

Ay inşallah canım benim zaten elimden bi şey gelmiyor şu an umarım her şey yolunda gider

İlk 3 ay zor geçiyo aşkım 2. Trimesterı çok seveceksin hamileliğin kraliçelik dönemi son 3 ayımız yaza gelecek ofla püfle uykusuz gecelerle geçecek allah aşkına biri şu çocuğu çıkarsın içimden diye yalvarıcaz ilkiyle aynı döneme denk geldi benimki o yüzden bu konuda tecrübeliyim

Kıyamam ya çok zor durumda kalmadıkça parol bile olsa içmemeye çalış bence dayanamazsan içersin. Ağrın tutunca ışıktan telefondan bir süre uzak kal doğal yöntemlerle idare etcen mecburen Allah kolaylık versin canım

Bende istanbuldayım küçükçekmecede buraya yakınsan doktor ismini alayım senden

Çok sinir bozucu bir durum gerçekten ya nasıl insan bunlar
Diyorum ki randevu bulamadım zaten sabah da gelemedim bugün cuma köyden geliyorum 45 dakikalık yol eşim imam cumadan dolayı gelemedik sağlık ocağına da. Ben ne yapacağım şu an dedim haftaya gidersin diyo doktora randevu zaten yok düşüş var mı 2 katı mı artmış çok merak ediyorum uyuyamadım gece dedim ilk gebeliğim dedim alt üstü tamam bi kan ver diyecek onluk bi şey yok zaten sonuç için tekrar gelmeyeceğim bile onun yanına.
Ay hâlâ sinirliyim ikisine de

Evet bizim selogi ile aynı gündü diye hatırlıyorum 3n de olmam gerekiyodu ondan heralde bizim ağrılar
Evet bence de bundandır mantıklı geldi şu an. Aynı aşamalardan geçiyor olabiliriz. Sen test yapınca ben de yapmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…