Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 6 20,0%
  • Kasım

OY: 18 60,0%
  • Aralık

OY: 6 20,0%

• Ankete Katılan
    30
Ben geçen ay iki defa gittim ve ikisinde de gebelik testi yaptırmak istiyorum dedim direkt yaptılar acilde, neden bu kadar yokuşa sürmüşler sende ya resmen hepimizin nefretini kazandılar

Koku hassasiyeti fena ya kiyamam. Ilk gebeligimde bulasik makinesinden cikanlari tekrar evdekilere yikatiyordum suyla. Cok batiyordu koku. Umarim kisa sureli bir sey olur sende

Bu durumu çok iyi anlıyorum ben ilk gebelikte hamile olduğumu bilmiyorum ilk en yakın acile gittik birşey yapamayız regl olmuşssundur dedi gönderdi ama ağrıdan kıvranıyorum başka hastaneye gittik hemen kadın doğum acili varmış onunda onlar yaptı sonra beta takibi istedi kadın doğum acili 2 güne bir aldı düzenli bir şekilde kanlarımı. Ama işte acil biz bir heycanla merakla kan vercez diye gidiyoruz ama bizden daha acil durumda olanları bekletiyoruz zaten bu yüzden yasak bence ve başıma gelmesine rağmen anlayabiliyorum. Değişmesi gereken randevu sistemi doktora ulaşmak bu kadar zor olmamalı bende sinir bozucu ve yanlış buluyorum

Onun dışında benim güzel geçti enerjimde iyi ara ara uyku basıyor ama direnip uyumuyorum . Gün sayıyorum ya perşembe gelsin bian önce acayip heycanlıyım

İyi geceler kızlar nasıl gidiyor hamişlik. Benim bugün çok ağrım oldu yataktan kalkamıyorum iştahım da son bir haftadır çok açıktı bugün cart diye kesildi. Mide bulantısı falan yok ama sağ bacağımda kalçamdan doğru bi ağrı var ☺

İyi geceler canımmmm benim güzel geçiyor ara ara ağrılar oluyor baş edilmeyecek bir durumum yok çok şükür. Kaç haftalık hamişssin

Onun dışında benim güzel geçti enerjimde iyi ara ara uyku basıyor ama direnip uyumuyorum . Gün sayıyorum ya perşembe gelsin bian önce acayip heycanlıyım
Direnme sal kendini eskiden bir şey dinlemeden uyuyamazdım özeniyordum eşime :) şimdi kür diyip uyuyorum. En çok bunu severim süreçte galiba. Enerjine bayıldım ayrıcaa
haftasonu güzel vakit geçir perşembe de inşallah çabucak gelsin

İyi geceler canımmmm benim güzel geçiyor ara ara ağrılar oluyor baş edilmeyecek bir durumum yok çok şükür. Kaç haftalık hamişssin
Benim hesabıma göre 3 hafta 4 günlük ama uygulama sat tan hesapladığı için 4 hafta diyor sizinki ne kadarlık

Geçmiş olsun minnoş senle ben perte çıkcaz gibi. Diğerleri halay mod dinlen zaten vakit buldukça.

Ay hep böyle geçsin inşallah ya bulantısız şiddetli ağrılar olmadan inşallah Gündüz uyursam gece uyku düzenim bozulcak zaten eşim işe giderken bi uyanıyorum uyuyamıyorum geri o yüzden de gündüz uykum geliyor olabilir anlamadım ki Uykuya hemen dalmak nimettir tadını çıkar

Geçmiş olsun minnoş senle ben perte çıkcaz gibi. Diğerleri halay mod dinlen zaten vakit buldukça.
Ya bu süreçte çalışmak çok yoruyor beni aslında işim de rahat ama çok miskinledim dur bakalım haftaya nasıl olucam inşallah şeytn çarpmışa dönmem senin neyin vaaar

Koku hassasiyeti fena ya kiyamam. Ilk gebeligimde bulasik makinesinden cikanlari tekrar evdekilere yikatiyordum suyla. Cok batiyordu koku. Umarim kisa sureli bir sey olur sende
sende de hiç olmaz inşallah arkadaşım

Ya bu süreçte çalışmak çok yoruyor beni aslında işim de rahat ama çok miskinledim dur bakalım haftaya nasıl olucam inşallah şeytn çarpmışa dönmem senin neyin vaaar
9 ay rapor versinler herkese ya ben halsizim, her şeye hemen ağlamaya başladım. Sinirlerim mi laçka anlamadım. Bugün de regl gibiyim o kan akışı olduğu zamanki gibi. Hafiften koku hassasiyeti var galiba (ovülasyonda da çok olurdu) gibi gibi bi kaç pürüz. Sadece yatasım var. Vitaminler iyi gelir inşallah

Ama o tarihte değerlendirmedik ki
Benim de kafamı karıştıyor bu ama doktorlar zaten +2 haftalık bir hesapla ilerleyip öyle diyorlarmış. Misal 42 hafta değil de 40 hafta gibi. Benim de beynim yandı. Ben de 4 haftalığım aslında 1.5 :)

Normalde bu dönem regl dönemin olması lazım senin yanılmıyorsam bu dönemde rahatsızlık hissi çok normalmiş canım hatta bana her ay regl dönemi adet olcakmışım gibi kasık ağrılarım falan oluyordu diyenler oldu bir iki güne daha iyi olursun inşallah.

Evet herkesin yanılgiya düştüğü bu oluyor yumurtalama tarihinden 4 gün önce olan birliktelikten bile gebe kalınabilir
Adet bitiminden 1 gün sonra değerlendirdik gerçi ay ben bilmiyorum bu hesaplama işlerini neyse ne hamileyiz sonuçta keseyi gördünüz mü siz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…