Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 6 19,4%
  • Kasım

OY: 19 61,3%
  • Aralık

OY: 6 19,4%

• Ankete Katılan
    31
Maşallah sen muhtemelen bu değerlede vajinal muaynede keseyi görürsün , pazartesi kesin görürsün Allah ın izniyle

Maşallah sen muhtemelen bu değerlede vajinal muaynede keseyi görürsün , pazartesi kesin görürsün Allah ın izniyle
İnşallah ya çok korkuyorum dış gebelik vs olur diye çünkü bende öyle mide bulantısı vs olmadı şimdiye kadar aşırı yorgunda hissetmiyorum kendimi yatsam hemen uyurum ama herkeste olan yerleşme kanaması vs olmadı bende arada kasık ağrısı hissediyorum yorulduğumda o kadar biran önce pazartesi olsun sağlıklı olduğunu göreyim

Mide bulantısını o yüzden istiyorum biliyo musun bırakırım belki diye. Ya hipnozla mı kabloyla mı istek bastırıyorlar ya gördünüz mü bilmiyorum zararlı mı şu an onlar. İnstada video görüyorum hep

Merhaba kizlar ben ekimde dogum yaptim 2 ay once. Bebegi emziriyorum fakat nabzim 50-55 lere dusuyor boyle durum yasayan varmi aranizda? Nabiz dusuklugu varsa nasil bi cozum buldunuz psikolojik olarak kotu hissediyorum
geçmiş olsun canım. Yardımcı olmak isterdim ama hakim değilim hiç

Bende de bu saydıklarının hiçbirisi yok ama keseyi gördüm çok şükür. Herkesin hamileliği farklı canım aynı kadının bile yaşadığı hamilelikler birbirinden farklı olabiliyor bak değerin ne güzel yükselmiş maşallah pazartesi kesin görürsün hiç merak etme içini ferah tut

Çok güzel, dediğin gibi çıkmış. İçin rahat tatilini yap

Günde kaç tane içiyorsunuz? Bir de hangi marka

İnşallah Allah bizlere güzel bir ege kasabasında denize en fazla 10 dakika mesafede sakin hayatlar nasip etsin
Ohh sıcak sıcak. Giresun soğumuştur şimdi. Yandi garadeniz

Çok çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur

Çok çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur
Hele bu yerleşme kanaması konusu var ben ilk gebeliğimde yaşadım baya adet olur gibi yaşadım hatta 18. Haftada son buldu o gebelik ama bu gebelikte asla olmadı hatta önceki gibi olcak sanıp her lavabo ihtiyacımda kontrol edip şükür ediyorum. Gerçekten herkesin farklı içini ferah tut güzel şeyler düşün hamileliğin tadını çıkar Allah izniyle anne olucaksın

Dişlerimi fırçaladım, pijamalarımı çektim biz uyuyoruzz :) sabah görüşürüz kızlar benim pilim bitti tüm gün yatmaktan

Düzensiz regl gören kadınlardan 3. Ayda falan hamileliğini öğrenenler oluyor bazı kişilerde hiç belirti olmuyor bir belirti arıyoruz vücudumuzu dinliyoruz güzel haber almak istediğimizden tabi bu ama belirti yok diye strese girip kötü düşünüp kendimize eziyet etmeyelim biz iyi olcaz ki miniklerimizde iyi olsun

Hepimiz sağlıklı şekilde bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah

Merhaba kizlar ben ekimde dogum yaptim 2 ay once. Bebegi emziriyorum fakat nabzim 50-55 lere dusuyor boyle durum yasayan varmi aranizda? Nabiz dusuklugu varsa nasil bi cozum buldunuz psikolojik olarak kotu hissediyorum
Benim nabzim 20lere kadar düşüp uzun bir süre 50 60larda gezindim. Sonradan yükseldi ama ben hastanede tedavi gormustum ilac milac bir seyler veriyorlardi. Bir randevu alin isterseniz daha net bir cevap bulursunuz. Kendizi kotu hissetmeyin benim doktorum ne guzel kalbin yorulmuyor demisti o zaman

Tamam sıkma canını sen. Geldi geçti. Kafanda tutma hiç. Kendi karakter meseleleri neticede. Maalesef hayatta bunlar da var. Güzele odaklanalım. Bebeğin şu an çok sağlıklı keyfi yerinde. Anne beni üzme diyo :)
Canımsın inşallah öyledir çok merak ediyorum betam arttı mı diye de ya el mahkum resmen öğrenemedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…