Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 6 19,4%
  • Kasım

OY: 19 61,3%
  • Aralık

OY: 6 19,4%

• Ankete Katılan
    31
Aile hekimi randevu açabiliyormuş canım haberin olsun sağlık ocağına git rica et olmazsa belki daha erken tarihe açarlar

Tamam sıkma canını sen. Geldi geçti. Kafanda tutma hiç. Kendi karakter meseleleri neticede. Maalesef hayatta bunlar da var. Güzele odaklanalım. Bebeğin şu an çok sağlıklı keyfi yerinde. Anne beni üzme diyo :)

Evet ya çok güzel bi gündü o gün içim içime sığmamıştı sabhı zor etmiştim
Sen belirtileri yazınca ben çok heyecanlandım asıl. Senin de awoxtu bi de. Kesin bende de eminliği gelmişti. Çok güzeldiiii o yüzden unutmadım seni

Ay yakınız aslında istanbuldayım bende doktor seçimi karmaşık benim için ya 2 kişi var aklımda ikisine de gidip hangisinde rahat edersem ondan devam
Bence de bi kaç tane al. Hangisi ilgiliyse onla devam. öyleymiş baksana :))) doğum için özel mi devlet mi düşünüyorsun

Daha gidemem haftasonu girdi zaten araya pazar pazartesi de yatılı misafirim var
Misafirlerinin tadını çıkar canım. Keyfine bak. Sağlık ocağı takibi yap ya onlar daha ilgili zaten

Bence de bi kaç tane al. Hangisi ilgiliyse onla devam. öyleymiş baksana :))) doğum için özel mi devlet mi düşünüyorsun
Özele gidicem ya bi tane doktor özel muayenehanesi var acıbademle anlaşmalı bi tanesi de bizim burda özel bi hastanenin doktoru. Önce buradaki hastanede muayene olucam doktorun tavrına göre özel muayenehanesi olana bakıcam. Sen nasıl yapıcaksın bi planlama yaptın mı

Muayene sağlıklı ilerlerse iki tarafa da ara ara bakıp doğumu özelde istiyorum. Bizim burda ebe terörü hikayeleri var bağırma canım ne bağırıyosun gibi. Bi de yok eş gelemez, yok ziyaret sınırı bilmem ney. En güzel anımı mahvetmelerini istemem

Özelde gördüğümüz muamele ve eşimizin her muayneye girmesi çok güzel ama son senelerde olan şeylerden sonra özellerden de korkar olduk. Ben hem özel hem devlet kontrollü gitmeyi planlıyorum son trimester özellikle özelde devam edip doğumu orada yapabilirim ama asla sadece özeldeki doktorun dediğine güvenip acil sezaryan falan yaptırmam. Sağlık ticarete döndü çünkü biraz

Kesinliklee bu doğru ama devlette de az değil. İnsanlar bozuk olmasın. Devlette doğum yapıp özelin yoğunbakımına yolladı hep devlet. Bazıları gerekli, bazıları gereksiz. Onların da para aldığını düşünüyorum. Reyap muhabbeti de bizim burda oldu işte son dönem haberleri. Kapatıldı orası ama hepsi yapıyor diye düşünüyorum

Ben egeliyim canım sen git caaanım ege sahillerinden kop gel İstanbulluya aşık ol zor ikna oldum biraz İstanbulda yaşamaya
Evlilik münasebetiyle geldim yani münasebetsiz bi durum

Yoğun bakım olarak hastanelerimiz yetersiz kalıyor bu bir gerçek ama yetişkinler için bile öyle ne yapacağımızıda bilemiyoruzda işte hakkımızda hayırlısı

Evlilik münasebetiyle geldim yani münasebetsiz bi durum
Gerçekten öyle bu kadar çok binaya alışmak aşırı bir trafik ve insan kalabalığını çekmek bıktırıcı biz yazları bir kaç yazlıkcılar tatilciler derken dişimizi sıkardık ama sürekli olması bunaltıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…