Erkenden 05.30 gibiGünaydınkaçta uyandın sen
2-3 şey daha referans dışı. Marmelad biri enfeksiyon dedi. Canımı sıkacak bir şey çıkmasın da ben biraz araştırayım
Sen göster yine de. Tedbirini al doktordan duy balimTiroid türeviymiş. Diğer troid türevleri normal değermiş o yüzden çok korkunç değilmiş.
Bende Tsh dikkat ettim benim 2.85 gebelikte 2.50 istiyoruz dedi ilk aile hekimi söyledi sonra kadın doğum söyledi ikisinin onayıyla ilaç başlandı haftanın 5 günü ilaç başladım düşük doz bu hafta ve aylık takibi yapılcakmışYok baska bi sıkıntı yok. Aslında hic sorun yok sadece tsh biraz bana göz kırptı beni bi doktora sor diye o kadar.masallah saglikla ilerlesin insallah
Ayyyy hayırlı olsun canımmm çok güzel dün mü vermiştin kanıKızlaaar günaydın hepinizi seviyorum ve beta sonucum çıkmış. Anlayanlarınız diğer değerlerime de bakabilir mi? Ne diyor neden r.dışı ACİL
Beta tarih 5 Aralık:
Gözünaydın sağlıkla gelsin inşallah633 ya dün.
Bugün için 1200 değil de 900ler beklenir doğru mu? 2 günde kendisi kadar ekleniyor, 1 günde yarısı kadar gibi mi hesap
Senin son regl tarihin 30 ekim mi kuzumTiroid türeviymiş. Diğer troid türevleri normal değermiş o yüzden çok korkunç değilmiş.
Tamam canımBak benim Tsh ekledim buna seninkinden ne kadar düşük ilaç başladı tabi ben çok hakim değilim ama tiroid önemli gebelikte. Dediğim gibi hakim değilim korkma o yüzden ama yinede bir kadın doğum muaynesi ol bian önce
EvetSenin son regl tarihin 30 ekim mi kuzum
Crp enfeksiyon askim hdl de iyi kolesterol onun çık düşük olmaması lazım2-3 şey daha referans dışı. Marmelad biri enfeksiyon dedi. Canımı sıkacak bir şey çıkmasın da ben biraz araştırayım
Kanımda enfeksiyon var yani ve nedeni belli değil öyle miCrp enfeksiyon askim hdl de iyi kolesterol onun çık düşük olmaması lazım
40 yas kendini yaşlı hissetme ilk oğlumu 35 yaşında kucağıma aldım ve drlar çocuğun olmayacak dediğinde şimdi ikinci için burdayım ocakta 41 olacam inşallah bu ay da ikincisinin haberini burda veririmYaşdaşım, fikrine katılıyorumDestekliyorum, 32 ne ara geldi anlamadım ben de. Forumda da 20’lik çıtırlar var. Yaşlı hissettim kendimi Tekirdağ ben de. Memnun olduk.
Ha senin döngün uzun.Evet
Sat 30 ekim- bat 4 aralık- çatlama 20 kasım:))
Kiz yok yaa kanında enfeksiyon olsa wbc de yüksek olurdu bence benim önce wbc yükseliyor, diğrr kolesteroller iyi ama yüksek değil kadınlarda biraz daha az oluyor demişti hdl şçin doktorum ama bilmiyorum laboratuvar hatası hile olabilşr sen kendini niye hemen hasta ilan ettin ajajjaKanımda enfeksiyon var yani ve nedeni belli değil öyle mikolestrol kalp damar sağlığım çok iyi değil doğru mu anladım
Profesör gibi anlatıyor o daGEBELIKTE bazı degerlerın pozitif cıkması normal endişe etme kuzucuk. chatgbt bacıya sorCRP biraz yüksek doktorunda der zaten ama baktın demedi kendin sor
hayırlı olsun resmi olarakta hamilesin artık
Seninle sat bat ve betalarımız çok benziyorEvet
Sat 30 ekim- bat 4 aralık- çatlama 20 kasım:))
Biri idrar enfeksiyonu olabilir dedi ama öyle hissetmiyorum, belirti yok. Birisi gebelikte olabilir dedi. Ee benim boğaz enfeksiyonum var ve kırmızı et de çok tüketiyorum. Damarlarım tıkanmasın Allah korusun. Yağlı da seviyorum. Kendimi bildiğim için endişelendim. Chatgpt hareketsiz misin dedi. 1 yıldır evden çalışıyorum hemen anladı manyak şey.Kiz yok yaa kanında enfeksiyon olsa wbc de yüksek olurdu bence benim önce wbc yükseliyor, diğrr kolesteroller iyi ama yüksek değil kadınlarda biraz daha az oluyor demişti hdl şçin doktorum ama bilmiyorum laboratuvar hatası hile olabilşr sen kendini niye hemen hasta ilan ettin ajajja
Evett biliyorumSeninle sat bat ve betalarımız çok benziyor
Beta harika çıkmış maşallahKızlaaar günaydın hepinizi seviyorum ve beta sonucum çıkmış. Anlayanlarınız diğer değerlerime de bakabilir mi? Ne diyor neden r.dışı ACİL
Beta tarih 5 Aralık:
Kilomla alakalı olduğunu düşündüm ve üzüldüm ya. Evden çalışıyorum ben hareketsizim ve 20 kilo fazlam bar söylemişimdir zaten. Eşim de sağlıksız gıdalara bayılıyor daha yeni toparlamaya başladık yem düzenini. Üzüldüm işte ya gerçekler suratıma çarpınca. 1 yıl öncesine kadar aktif spor yapıyordum sadece demir düşük çıkardı. Toparlanmam lazımBeta harika çıkmış maşallah❤
İyi kolesterol ün düşük cıkmıs canım yüksek olması daha iyi kalp için yürüyüş yapmaya çalış o yükseltiyor
Tsh de yüksek cıkmıs sınır içinde görünsede doktor onun için belki ilaç başlayabilir digerlerini pek anlamadım ama kötü bişi olduğu nu sanmıyorum gebelikte değişiyor kan değerleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?