Ben sadece beta veriyorum acilden girişliyim dün dedim başka şeylere de bakalım doktor diyor dahiliyeye çıkman lazımEvett biliyorumo yüzden de aynı zamanda aynı şeyleri yaşıyoruz. Kasılma, gerilme süreci ikimizde de aynı ilerliyor. Sende başka referans dışı bir şey çıkmış mıydı :/
Tabi baktır sen de düşük, yüksek ya da dikkat edilmesi gereken bir şey var mı diye. Referans dışını ve sınıra yakın olanları özellikle soracağım bakayım neymiş. Doğru acilde beta bakıyor sadece.Ben sadece beta veriyorum acilden girişliyim dün dedim başka şeylere de bakalım doktor diyor dahiliyeye çıkman lazım
Pazartesi kendi doktorum bakar belki diğerlerine
Bu zaten idrar yolu enfeksiyonudur muhtemelende aile hekimin idrar testi niye yapmadı ki onuda aylık yaptırman lazım canım bilgin olsun aile hekimin ve ya kadın doğumcu mutlaka bakmalı protein kaçağına bakılıyor ki o da çok önemli. Kadın doğumcu bakar zatende aile hekimin niye istememiş anlamadım benim geçen seneki aile hekimi kan testi bile yapmak istememişti kadın doğumcu yapsın demişti hemen değiştirmiştim doktoruBiri idrar enfeksiyonu olabilir dedi ama öyle hissetmiyorum, belirti yok. Birisi gebelikte olabilir dedi. Ee benim boğaz enfeksiyonum var ve kırmızı et de çok tüketiyorum. Damarlarım tıkanmasın Allah korusun. Yağlı da seviyorum. Kendimi bildiğim için endişelendim. Chatgpt hareketsiz misin dedi. 1 yıldır evden çalışıyorum hemen anladı manyak şey.spora başlıyorum ben leslie yapayım evde.
Evet kilo ile de alakalı oluyor canım ama dert etme halledersin fırsat buldukça yürümeye calıs azda olsa iyi gelirKilomla alakalı olduğunu düşündüm ve üzüldüm ya. Evden çalışıyorum ben hareketsizim ve 20 kilo fazlam bar söylemişimdir zaten. Eşim de sağlıksız gıdalara bayılıyor daha yeni toparlamaya başladık yem düzenini. Üzüldüm işte ya gerçekler suratıma çarpınca. 1 yıl öncesine kadar aktif spor yapıyordum sadece demir düşük çıkardı. Toparlanmam lazım
Gebelikte dalgalanma olabiliyormuş canım normalmiş. Ben tiroid yüzünden çevremde düşük yapan o kadar insan var ki aile hekimi 2.50 istiyoruz normal şartlarda trioid normal ama gebelikte istenilen değerin az bi üstünde demişti ilaç yazmıştı o an hemen rastgele bi kadın doğum doktoruna randevu bulup gitmiştim kendi doktoruma yoktu.Benim tshde hep böyle çıkıyor 1.10 olan tsh 11 Eylül'de hep o civarlarda seyrediyor bildim bileli gebe kaldıktan sonra 1in altına indi 0.49 a düştü 0.79 oldu en son 26 kasımda da 0.72 çıktı kiminde tsh yükselirken kiminde de düsüklük yapıyor bendeki gibi
Bebeğime zorluk çıkarmasın da benim umrumda değilEvet kilo ile de alakalı oluyor canım ama dert etme halledersin fırsat buldukça yürümeye calıs azda olsa iyi gelir
Benim elimde kilo almaya çalışıyor ilaç kullanıyor bende almıyım dıe dua ediyorum dünya cok adaletsiz arkadaşımüzülme herşeyin çözümü var bu hayatta toparlanırsın güzel canını sıkma hayat bazen planladıgımız gibi gitmiyor bende yaşadım al ver ama üstesinden geliniyor ❤
Evet internette okudum beta hCG tsh salınımını bastırabilir diye sağlık ocağı doktoru takipli ol dedi ara ara verip baktır cok düşmesi de sıkıntı çünkü bende ayda 1 kan verip baktırıcam bide babanem de de hipertroidi var asırı hızlı çalışıyor oyüzden cok zayıf kilo alamıyor genetikte de var yani ondan korktum biraz bebeğe zararı olabilir diyor cok düştüğü zaman bebekte kilo alamama erken doğum gibi Allah korusun hepimizin evladınıGebelikte dalgalanma olabiliyormuş canım normalmiş. Ben tiroid yüzünden çevremde düşük yapan o kadar insan var ki aile hekimi 2.50 istiyoruz normal şartlarda trioid normal ama gebelikte istenilen değerin az bi üstünde demişti ilaç yazmıştı o an hemen rastgele bi kadın doğum doktoruna randevu bulup gitmiştim kendi doktoruma yoktu.
Allah korusun ya. Ben de tiroid var mı şimdi?Gebelikte dalgalanma olabiliyormuş canım normalmiş. Ben tiroid yüzünden çevremde düşük yapan o kadar insan var ki aile hekimi 2.50 istiyoruz normal şartlarda trioid normal ama gebelikte istenilen değerin az bi üstünde demişti ilaç yazmıştı o an hemen rastgele bi kadın doğum doktoruna randevu bulup gitmiştim kendi doktoruma yoktu.
Evet internette okudum beta hCG tsh salınımını bastırabilir diye sağlık ocağı doktoru takipli ol dedi ara ara verip baktır cok düşmesi de sıkıntı çünkü bende ayda 1 kan verip baktırıcam bide babanem de de hipertroidi var asırı hızlı çalışıyor oyüzden cok zayıf kilo alamıyor genetikte de var yani ondan korktum biraz bebeğe zararı olabilir diyor cok düştüğü zaman bebekte kilo alamama erken doğum gibi Allah korusun hepimizin evladını
Evet ideali 1 cıvarı olmasıymış ama benim bu civarda da gitse ragzıyım daha fazla düsmesin düsüklük için ilaç veriliyormu onuda bilmiom
Çıkarmaz bak benim mottom hep iyi düşün iyi olsun kötüyü cagırmaBebeğime zorluk çıkarmasın da benim umrumda değilayyy anne olcam. Annelik loadingg… sen güzel verdin ama du bakalım doğum sonrası bi diyet başlığı da sen aç da yaparız bi şeyler
Aylık takiplerini aksatma Allah ın izniyle sağlıkla gelsin miniğinEvet internette okudum beta hCG tsh salınımını bastırabilir diye sağlık ocağı doktoru takipli ol dedi ara ara verip baktır cok düşmesi de sıkıntı çünkü bende ayda 1 kan verip baktırıcam bide babanem de de hipertroidi var asırı hızlı çalışıyor oyüzden cok zayıf kilo alamıyor genetikte de var yani ondan korktum biraz bebeğe zararı olabilir diyor cok düştüğü zaman bebekte kilo alamama erken doğum gibi Allah korusun hepimizin evladını
Evet ideali 1 cıvarı olmasıymış ama benim bu civarda da gitse ragzıyım daha fazla düsmesin düsüklük için ilaç veriliyormu onuda bilmiom
Askım ilk trimesterda çok spor önerilmiyor ki sen kendi kendine yapma ya da youtube da ilk trimestwr sporları vs yaz ona göre yap boğaz enfeksiyonu yükseltmiştir işteee kiz benim sorunun genetik haa sen de genetik alt yapı yoksa zor, ha ama sigara no bebeğim o ayrı gayet sağlıklısın maşallah düşünme senBiri idrar enfeksiyonu olabilir dedi ama öyle hissetmiyorum, belirti yok. Birisi gebelikte olabilir dedi. Ee benim boğaz enfeksiyonum var ve kırmızı et de çok tüketiyorum. Damarlarım tıkanmasın Allah korusun. Yağlı da seviyorum. Kendimi bildiğim için endişelendim. Chatgpt hareketsiz misin dedi. 1 yıldır evden çalışıyorum hemen anladı manyak şey.spora başlıyorum ben leslie yapayım evde.
Boyun kaç kilon kaç kuzumKilomla alakalı olduğunu düşündüm ve üzüldüm ya. Evden çalışıyorum ben hareketsizim ve 20 kilo fazlam bar söylemişimdir zaten. Eşim de sağlıksız gıdalara bayılıyor daha yeni toparlamaya başladık yem düzenini. Üzüldüm işte ya gerçekler suratıma çarpınca. 1 yıl öncesine kadar aktif spor yapıyordum sadece demir düşük çıkardı. Toparlanmam lazım
Sen neden üzülüyorsun kızarım bak doktora gidince ilaç yazar oldu bitti düşer hemencecik cok okudum ben ilaçla düşüyor
İdrar vermedim. Kanda tespit edilen enfeksiyon ille idrar mı oluyor? Belirti vermez miydi? Boğaz enfeksiyonumdan şüphelendim baya dedeler gibi öksürüyorum çünküBu zaten idrar yolu enfeksiyonudur muhtemelende aile hekimin idrar testi niye yapmadı ki onuda aylık yaptırman lazım canım bilgin olsun aile hekimin ve ya kadın doğumcu mutlaka bakmalı protein kaçağına bakılıyor ki o da çok önemli. Kadın doğumcu bakar zatende aile hekimin niye istememiş anlamadım benim geçen seneki aile hekimi kan testi bile yapmak istememişti kadın doğumcu yapsın demişti hemen değiştirmiştim doktoru
Hayır canım gebelikte ya yükseliyor ya düşüyor ya da normal sınırlarda kalıyor yüksekliği çok tehlikeli düşük ve ya bebek gelişimini etkileme gibi şeyler yapıyor bu zaten artık bilinen birşey o yüzden diyorum ya sen kadın doğum randevunu al bian önce çünkü biz uzman değiliz ilaç verebiliyorlar ve ya iyot takviyesi verebiliyorlar bana en düşük dozda ilaç verildi ve aylık takip yapılması istenildiAllah korusun ya. Ben de tiroid var mı şimdi?
Yok düzenli gidicem inşallah randevuyu da erkene çektim 15 aralıgı bekleyemedim 10 aralıkta gidicem başka hastaneye ama burası daha iyi ultrason olarak yine devlet ama haber ederimAylık takiplerini aksatma Allah ın izniyle sağlıkla gelsin miniğin
Yaaa 11 aralıktada ben gidicem kalp atışını duymayı bekliyorum 7+1 olcak günler geçmiyor içim içime sığmıyor ilk tanışmamız olarak düşünüyorum onuYok düzenli gidicem inşallah randevuyu da erkene çektim 15 aralıgı bekleyemedim 10 aralıkta gidicem başka hastaneye ama burası daha iyi ultrason olarak yine devlet ama haber ederim
Hepimizin inşallah Allah ragzı olsun❤
TamamHayır canım gebelikte ya yükseliyor ya düşüyor ya da normal sınırlarda kalıyor yüksekliği çok tehlikeli düşük ve ya bebek gelişimini etkileme gibi şeyler yapıyor bu zaten artık bilinen birşey o yüzden diyorum ya sen kadın doğum randevunu al bian önce çünkü biz uzman değiliz ilaç verebiliyorlar ve ya iyot takviyesi verebiliyorlar bana en düşük dozda ilaç verildi ve aylık takip yapılması istenildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?