Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 7 21,2%
  • Kasım

OY: 20 60,6%
  • Aralık

OY: 6 18,2%

• Ankete Katılan
    33
Kızlar napıyosunuz? Haftasonu diye pek giremedim, çıktım güzel hava aldım. Dışarı çıkarken ayakkabımı giymek için eğildim, sancı saplandım. Korktum gerçekten Sonra bi ara regl oldum sandım. Akıntı bile yol, neden öyle sandıysam. Regl sancısı var alt karın ve rahimde. Neyse hava alınca halsizliğim gitti biraz canlandım e bebek’e gidelim demez mi :) daha 1.5 hafta olmadı ama heyecan mıdır nedir. Alışverişe başladınız mı?

Psikolojik oluyor ilk zamanlar öyle hayırlı olsun bebeğiniz

Psikolojik oluyor ilk zamanlar öyle hayırlı olsun bebeğiniz
Allah razı olsun canım :)) pskilojik mi dersin? Yok ya eğilince sıkıştırdım gibi oldu, sancı bıçak gibi karnıma doğru yayıldı. Regl hissi psikolojik olabilir

Allah razı olsun canım :)) pskilojik mi dersin? Yok ya eğilince sıkıştırdım gibi oldu, sancı bıçak gibi karnıma doğru yayıldı. Regl hissi psikolojik olabilir
Tabi canım ağrıya demedim o konu hakkında bilgim yok ama regli olacak hissi oluyor

Ben de merak etmiştim gözükmeyince
Ya kızlar siz ağrılarınızı yazınca ben çok rahatlıyorum normal olduğumu düşünüyorum sizde de olunca
O bi anda akıntı dün oldu bende dersteyken bi anda dedim ya kan geldi ya da idrar kaçırdım hiçbir şey yoktu
Noo alışveriş ama sadece bugün arabada e bebek in ordan geçerken baktım önceden kafamı çeviriyordum aşama aşama

İyi hep yazalım o zaman da bizde yok sanma :))
Matmat listemiz de kabarık napıcaz bakalım.
Yenidoğan çok almayın çabuk büyüyor diyorlar da. Arabası, puseti Allah Allah çok eksik var çok.

İyi hep yazalım o zaman da bizde yok sanma :))
Matmat listemiz de kabarık napıcaz bakalım.
Yenidoğan çok almayın çabuk büyüyor diyorlar da. Arabası, puseti Allah Allah çok eksik var çok.
Ya bilmiyorum bende şuan hiç eşya hevesi yok sağ salim kese ve kalp e taktım ya onları duyayım o zaman gebeş hissedeceğim kendimi

Ya bilmiyorum bende şuan hiç eşya hevesi yok sağ salim kese ve kalp e taktım ya onları duyayım o zaman gebeş hissedeceğim kendimi
Sen yine de bakın, kafan dağılır. Dinlendin mi bugün

Kursum vardı 12 ye kadar yarın full evdeyim bol bol dinlenicem şimdiden dinlenmeye başladım sennn
Ben de dinlendim, gezdim. İsim bakıyorum şuna neler olabilir diye. Aklında isim var mı senin ne koymak istiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…