Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 7 17,9%
  • Kasım

OY: 24 61,5%
  • Aralık

OY: 8 20,5%

• Ankete Katılan
    39
Ateş ölçer hangi marka aldın canım
Braun kulaktan ateş ölçer öneriyorlar ama henüz modelleri tam incelemedim, almadım
O kadar önemli miydş ki ya bilemedim. Orta pahalılıkta olan e bebek’in sanırım kendi ürünü olanı aldım. Kulak değil benimki maalesef dijital alın ve koltuk altı mı yazıyordu

Eklentiler

• IMG_2566.webp
    26 KB · Görüntüleme: 17
Yok doktor kontrolüm var 10 aralıkta onu beklicem negatifse enerjimi düşürmek istemiyorum kesin hevesim kaçar doktora gitmem o zamana kadar olmazsam tabi
senin garanticilik

Yeşil elma çok iyi geliyor diyenler var
Ben 1 kez denedim fenalaşıyordum neredeyse, çok kötü oldum ama elmadan mı oldu yoksa bulantının şiddetli olduğu günlerden biri miydi bilmiyorum

Yeşil elma çok iyi geliyor diyenler var
Ben 1 kez denedim fenalaşıyordum neredeyse, çok kötü oldum ama elmadan mı oldu yoksa bulantının şiddetli olduğu günlerden biri miydi bilmiyorum
Deneye yanıla anlayacağız o zaman. Ateşim 37.3 seyrediyor. Başım ondan mı tuttu. Sıcak hissediyorum kendimi. Sizin kaç kızlar vücut ısınız

O kadar önemli miydş ki ya bilemedim. Orta pahalılıkta olan e bebek’in sanırım kendi ürünü olanı aldım. Kulak değil benimki maalesef dijital alın ve koltuk altı mı yazıyordu

Okuduklarıma göre ateş ölçer baya önemliymiş ve kulaktan ölçerler en iyisiymiş ama benim de deneyimim yok
İnsanların tecrübelerinde ve internette araştırdığımda gördüğüm bu

Okuduklarıma göre ateş ölçer baya önemliymiş ve kulaktan ölçerler en iyisiymiş ama benim de deneyimim yok
İnsanların tecrübelerinde ve internette araştırdığımda gördüğüm bu
Ben bunu sevdim aslında arka arkaya aynı yeri ölçtüm sapıtmadı. Oda ısısı 21.5 derece diyor. Bilekle alın arası .1-2 oynadı tabi. O da normal diye düşündüm. Bakalım memnun olmazsam değiştiririm.

Bebeklere en iyi ates ölçer koltuk altı fakat pek mümkün olmuyor o, ondan sonra kulaktan ölçer en doğru sonucu veriyor.

Doktorların genelde tavsiye ettiği Braun Irt6525 miş
Kulaktan ölçüyor
Hepsiburada’da 2700₺
O benim pahalı diye almadığım o zaman üff ya onu da alacağım o zaman

Ay çok güzel çıkmış değerin. Merak etme bir haftaya kaçlara çıkar o ilk çıkan değil ama iki gün sonra takip ettiğin değerlerin artışı önemli canım
Gerçekten mi inşallah sorunsuz artar canım daha önce düşüğüm oldu o yüzden tedirginim salı tekrar bir kan vereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…