Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 7 18,4%
  • Kasım

OY: 24 63,2%
  • Aralık

OY: 7 18,4%

• Ankete Katılan
    38
Çok teşekkür ederim canım sağol
Rica ederim
Ben 3 kez vajinal muayene oldum bır sıkıntı olmadı doktorlarda olmayacagını söylüyor zaten mantıken neden olsun cinsellikte yaşıyoruz ozaman oda risk olurdu merak etme ❤

Doktordan çıktım kızlar daha çok minik doktor karından gözükmez dedi vajinadan baktı haftaya çarşamba tekrar gel dedi
Cok normal daha cok küçük haftaya gittiğinde biraz daha büyümüş olur gözün aydın

Doktordan çıktım kızlar daha çok minik doktor karından gözükmez dedi vajinadan baktı haftaya çarşamba tekrar gel dedi
Gözün aydın:)

Ayyyyy maşallah sağlıkla devam etsin kuzucum
Negatif yazmışsın test için sağlık olsun çiçeğim hangi ayın daha hayırlı olacağını bilemeyiz ki. durum stres yaratacak gibi olursa al bi randevu yaptır çatlatma iğneni yani hemen istiyorsan. Bugün nasılsın yavru kuş

ocean mummy kullandığımı söyledim onu kullanmaya devam edebilirsin dedi folik asit vermedi bu arada kullanmayı düşünen varsa
Dün ilk kez içtim bugün ikinciyi içtim. Bende tsh yükseğe yakın olan sınırda. Bakalım bana ne diyecekler. Persembe falan giderim ben de

Bebek nerde siyah olan nokta mı

Modum düştü alt karnıma yumru gibi ağrı oturdu stresten galiba umutluydum çünkü bu ay

Modum düştü alt karnıma yumru gibi ağrı oturdu stresten galiba umutluydum çünkü bu ay
Modun düşmesin düşmesin yeni döngü yeni umut. Yeni yılın ilk ayı öğrenirsin bugün değilse. Regle 2 gün mü var

Ay sağlıklı olsunlarda bu serüven kimseyi üzmesin
Amin canım. Ben de şükür namazı kılayım bugün. Sağlık sıhhat için dua edeyim, her şey çok güzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…