Evet polen pazar günü 2. Kez gittimselogi kaçırdım ben ya sen kan testine gittin miiiii ?
Günaydın kuzumGünaydınlar topigin güzel anneleri ❤
Günaydın çiçeğimDpo 11 den günaydınlaaaar bugün testim negatif çıktı
Ayyyyy maşallah sağlıkla devam etsin kuzucumEvet polen pazar günü 2. Kez gittim
Rica ederimÇok teşekkür ederim canım sağol
Ben 3 kez vajinal muayene oldum bır sıkıntı olmadı doktorlarda olmayacagını söylüyor zaten mantıken neden olsun cinsellikte yaşıyoruz ozaman oda risk olurdu merak etme ❤Betan kaçtı en son ve ne zaman baktırmıştın
Eşim biraz 2-3 gün daha bekleyelim karından görür diyor da bekleyecek halim yok bi an önce görmek istiyorum. Sıkıntı olmuyormuş alttan muayene sanırım. Ya zaten sıkıntı yaratacak olsa doktorlar bunu yapmaz bence sizce kızlar
Cok normal daha cok küçük haftaya gittiğinde biraz daha büyümüş olurDoktordan çıktım kızlar daha çok minik doktor karından gözükmez dedi vajinadan baktı haftaya çarşamba tekrar gel dedi
Gözün aydın:)Doktordan çıktım kızlar daha çok minik doktor karından gözükmez dedi vajinadan baktı haftaya çarşamba tekrar gel dedi
Teşekkür ederimGözün aydın:)
Çok teşekkürler ederimCok normal daha cok küçük haftaya gittiğinde biraz daha büyümüş olurgözün aydın ❤
Negatif yazmışsın test içinAyyyyy maşallah sağlıkla devam etsin kuzucum
Dün ilk kez içtim bugün ikinciyi içtim. Bende tsh yükseğe yakın olan sınırda. Bakalım bana ne diyecekler. Persembe falan giderim ben deocean mummy kullandığımı söyledim onu kullanmaya devam edebilirsin dedi folik asit vermedi bu arada kullanmayı düşünen varsa
Bebek nerde siyah olan nokta mıDoktordan çıktım kızlar daha çok minik doktor karından gözükmez dedi vajinadan baktı haftaya çarşamba tekrar gel dedi
Ortada siyah olan keseymiş haftaya çarşamba daha iyi gözükür dediBebek nerde siyah olan nokta mı
Modum düştü alt karnıma yumru gibi ağrı oturdu stresten galibaNegatif yazmışsın test içinsağlık olsun çiçeğim hangi ayın daha hayırlı olacağını bilemeyiz ki. durum stres yaratacak gibi olursa al bi randevu yaptır çatlatma iğneni yani hemen istiyorsan. Bugün nasılsın yavru kuş
Bu miniklerin büyüme serüveni çok bekletecek biziiOrtada siyah olan keseymiş haftaya çarşamba daha iyi gözükür dedi
Ay sağlıklı olsunlarda bu serüven kimseyi üzmesinBu miniklerin büyüme serüveni çok bekletecek bizii
Modun düşmesin düşmesinModum düştü alt karnıma yumru gibi ağrı oturdu stresten galibaumutluydum çünkü bu ay
Amin canım. Ben de şükür namazı kılayım bugün. Sağlık sıhhat için dua edeyim, her şey çok güzel olsunAy sağlıklı olsunlarda bu serüven kimseyi üzmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?