• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 5 20,8%
  • Kasım

OY: 14 58,3%
  • Aralık

OY: 5 20,8%

• Ankete Katılan
    24
Yani sabredebiliyorsan harika 😂😂😂 önden gidince daha stres oluyor. Senin zamanın cok daha iyi
Farkında olamamışım ya ben de şaşırdım bu kadar geç beklemiyordum:D neyse sağlık olsun du bakalım kalp atışı ile sürpriz yapar belki ufaklık bana

Ben yaptirana kadar yilbasini gececegi icin hic fiyat sormadim. Arkadasima da sormamistim diye hayirliyorum. Ama burada duyduklarim 20 25 16 duyuyorum. Ben diger taramalari yaptirmak istemiyorum ne kadarsa bayılcaz artık😅 fiyatları yılbasindan sonra sorar buraya da yazarim
Bin dolar mı? Bin mi :D baksana gebeyim ben heyecanlandırma

Yok aslında şöyle ki balık ikisiyle tavuk 1 mesela ve kırmızı et 1 hafta var 1 hafta yok onun yerine tavuk-hindi var , mutlaka tam buğday ekmeği hatta yüzde 60 70 in üzerinde olması lazim. Makarna çok severim en son 4 5 ay oldu yemeyeli 🥲 yani haftada 4 gün sebze geri kalanlar kendi aralarında bölüsüyor 1 1 1 diye , bir de mesela baklagilde olsa yanına sebze atıyorsun kuru fasulye yaptın diyelim ki yanına buharda haşlanmış brokoli vs 🥲
Ezebere dönmüştür sende. Diyetisyen kadar hakimsin menüye

Kızlarrrr göğsüm bugün ağrıyor şişti gibi iyice. Aynada bakayım dedim ucu büyümüş yaaaa 75 b kadınım ben bi değişik oldum sizin de büyüdü mü farkettiniz mi 🥴🥴🤯

Kızlarrrr göğsüm bugün ağrıyor şişti gibi iyice. Aynada bakayım dedim ucu büyümüş yaaaa 75 b kadınım ben bi değişik oldum sizin de büyüdü mü farkettiniz mi 🥴🥴🤯
Sızlama yeni başladı. Sen söyleyince dokundum da öyle farkettim

Arkadasim 285 dolara yaptirmis 🤍 bence gayet uygun . Yilbasindan sonra 50 dolar yaparlar en fazla heralde .
Bi şey sorcam. Cinsiyet de belli oluyor ya mesela ultrasonda kaçıncı hafta, fetalde kaç hafta

Back
X