- 25 Ekim 2025
- 1.032
- 693
- 38
- 32
Farkında olamamışım ya ben de şaşırdım bu kadar geç beklemiyordumYani sabredebiliyorsan harikaönden gidince daha stres oluyor. Senin zamanın cok daha iyi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Farkında olamamışım ya ben de şaşırdım bu kadar geç beklemiyordumYani sabredebiliyorsan harikaönden gidince daha stres oluyor. Senin zamanın cok daha iyi
Bin dolar mı? Bin miBen yaptirana kadar yilbasini gececegi icin hic fiyat sormadim. Arkadasima da sormamistim diye hayirliyorum. Ama burada duyduklarim 20 25 16 duyuyorum. Ben diger taramalari yaptirmak istemiyorum ne kadarsa bayılcaz artıkfiyatları yılbasindan sonra sorar buraya da yazarim
Ezebere dönmüştür sende. Diyetisyen kadar hakimsin menüyeYok aslında şöyle ki balık ikisiyle tavuk 1 mesela ve kırmızı et 1 hafta var 1 hafta yok onun yerine tavuk-hindi var , mutlaka tam buğday ekmeği hatta yüzde 60 70 in üzerinde olması lazim. Makarna çok severim en son 4 5 ay oldu yemeyeliyani haftada 4 gün sebze geri kalanlar kendi aralarında bölüsüyor 1 1 1 diye , bir de mesela baklagilde olsa yanına sebze atıyorsun kuru fasulye yaptın diyelim ki yanına buharda haşlanmış brokoli vs
![]()
400 müŞuan için soruyorsan folik asit sadece
Evet nospiana 400400 mü
Arkadasima sorayim agustos sonu gibi yaptirmisti. Ama iste yilbasi sonrasina bjr sey diyememBin dolar mı? Bin mibaksana gebeyim ben heyecanlandırma
Tamam canım ben doktora gidemedim de o yüzden sordum. Ben de 400’lük aldım da kaç tablet içilir bilemedimEvet nospiana 400
Kuzum günde 1 adetTamam canım ben doktora gidemedim de o yüzden sordum. Ben de 400’lük aldım da kaç tablet içilir bilemedim
Sızlama yeni başladı. Sen söyleyince dokundum da öyle farkettimKızlarrrr göğsüm bugün ağrıyor şişti gibi iyice. Aynada bakayım dedim ucu büyümüş yaaaa 75 b kadınım ben bi değişik oldum sizin de büyüdü mü farkettiniz mi![]()
Tamam teşekkür ederimKuzum günde 1 adet
Ucu büyümüş tövbe yarabbim kenarı hafiften koyulaşmış gibiSızlama yeni başladı. Sen söyleyince dokundum da öyle farkettim
Arkadasim 285 dolara yaptirmisBin dolar mı? Bin mibaksana gebeyim ben heyecanlandırma
Büyük bedenin tadına varmak :)))Ucu büyümüş tövbe yarabbim kenarı hafiften koyulaşmış gibi
Ben de yok. Ama olsa da sorun olduğunu sanmamKızlar idrardan sonra hafif kasık ağrınız oluyor mu ?
Bi şey sorcam. Cinsiyet de belli oluyor ya mesela ultrasonda kaçıncı hafta, fetalde kaç haftaArkadasim 285 dolara yaptirmisbence gayet uygun . Yilbasindan sonra 50 dolar yaparlar en fazla heralde .
İdrardaki itme hareketinden oluyordur. Ben hissetmedim ama normaldirKızlar idrardan sonra hafif kasık ağrınız oluyor mu ?