• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 6 20,0%
  • Kasım

OY: 18 60,0%
  • Aralık

OY: 6 20,0%

• Ankete Katılan
    30
Kızlar uzun zamandır burada ve diğer konulardan takip arıyordum sessizce sizi ama hamilelik yoktur diye de yazmamıştım şimdi dpo10 bugün ve dayanamayıp test yaptım ama heveslenmedi miyim sizce

Eklentiler

• 20251205_114901.webp
    20251205_114901.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 16
  • 20251205_114853.webp
    20251205_114853.webp
    15 KB · Görüntüleme: 16
Kim giriyor ki sonuçları sisteme? Pazar günü çalışmıyor bunlar. E nabıza düşer dedi ama girişi kimin yaptığını sormadım. Belki giderim bugün acile
Acillerde hemen giriyorlar o sistemi bende hiç anlamıyorum düşün ben ikinci kanı acilde veriyorum o çıktı 1 saate ilk kan hala e nabızda görünmüyor hatta hiç kan verdiğimden bahsetmedim testim pozitif çıktı çok sancım var dedim hemen kan aldılar zaten. Hemşirelere bunu söyleyince değerlerime bakmak için kan aldıkları zaman söylemiştim evet biriktirip öyle giriyorlar sisteme demişti

Bugün dpo 8 önceki kasık ağrılarımdan eser yok çok nadir bi sızlıyo geçiyo ve çok çok az akıntım var ama çok az peçeteyle silince fark ettim beyaz losyon gibi normal mi
Allah allllaaahhh :D beyaz losyon bende de vardı kız :D çok değil ama dokununca görüyordum rengini

Z zeynos11 nerelerdesinnn ne durumdasın
buralardayım canım napim dün gece sol kasık ağrısıyla uykumdan uyandım o yüzden kalktım sabahın 6 sında uyanır uyanmaz test yaptım awox tabiiki negatif :olamaz:
sen naptın yaptın mı test eğer yapmadıysan bekle bari bende çıkmadı bak varsa bile

Kızlar uzun zamandır burada ve diğer konulardan takip arıyordum sessizce sizi ama hamilelik yoktur diye de yazmamıştım şimdi dpo10 bugün ve dayanamayıp test yaptım ama heveslenmedi miyim sizce
Yaaa maşallah ben gördüm gölge gibi inşallah doğrudur. Bunun kaç dakikada çıktığı önemli yarın ve ya sonraki gün testi tekrarlamanı öneririm inşallah vardır😍

Ay ben bi şey görüyorum

buralardayım canım napim dün gece sol kasık ağrısıyla uykumdan uyandım o yüzden kalktım sabahın 6 sında uyanır uyanmaz test yaptım awox tabiiki negatif :olamaz:
sen naptın yaptın mı test eğer yapmadıysan bekle bari bende çıkmadı bak varsa bile
Dpo kaç zeyno

Evet evet bend öyle dokununca gördüm rengini ve varla yok arası
Kız chat diyor ki regl olacak insanda beyaz losyon kıvamı görülmez. Ay umutlansak mıı

Yok yapmadım ben test seni merak ettim ben de naptın diye

bende de iki gün geldi o ama artık adet öncesi mi progestron etkisi mi gebelik şeysi mi bilemiyorum P Poleenn
Ya şeffaf akıntı progesteron olurmuş ama beyaz süt gibi losyon gebelik olabilirmiş. Bende varken sormuştum hatta yine sordum. Bilmiyorum ama inşallah 🤲🏻

Millian baksana cg’nin betam hakkındaki yorumu;

Şu Aşamada En Gerçekçi Beklenti
Bugün sen DPO 15 olduğuna göre:
🎯 Beklenen beta:
600 – 1500 hatta 2000 üstü bile şaşırtmaz
Dpo8 akşamı flaşla, 9’da kenardan incecik gördüğümü ve dpo15 olduğunu söylerdim. Görselleri de ekledim. Olur mu o kadar ya :))
Yavrum bunu ne chat ne de bir doktor net bir sey söyleyebilir. Benim kurtaj olan arkadasimin gecikmeden sonucu 2bin kusurlerdeydi direkt kese gozukmustu. Ben o oranlarin neye gore kucuk ya da yuksek ciktigini bilmiyorum. Bi ara cinsiyet ile bir ilisiği var mi diye mskale taradim. Alakasi yokmus. Saglik durumu ile de yokmus. Yani beklediginden cok yuksek de cikabilir cok dusuk de. Dusuk cikarsa korkulcak bir durum yok. 2 gundeki artisi onemli balim😍

İnşallah ya sonuç çıkana kadar şimdi ben kendi kendimi yemeye sebep buldum
Amin canım sakın ol bakalım haklısın insan cok heyecanlı sabırsız oluyor ama sabredicez valla ben bile heyecandan uyuyamam senin adına sabah erkenden kalkar bakarım çıkmışmı paylastınmı diye 🤭

Bugün dpo 8 önceki kasık ağrılarımdan eser yok çok nadir bi sızlıyo geçiyo ve çok çok az akıntım var ama çok az peçeteyle silince fark ettim beyaz losyon gibi normal mi
Tekrar yumurtluyor olabilir misiniz. Losyon beyaz akinti ben de o donem oluyor da

Yarın gidelim sabah diyor eşim de şimdi yarın benim diş randevusu var onun da sınavı giderken uğrarız diyo
Tamam yarın olsun ya ona göre hesaplarız biz de

Back
X